Νέα Σελήνη 07/11 Μεγάλο Ωροσκόπιο

imerisies-10314

Γεια σου, σκοτάδι! Είναι η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στον Σκορπιό

Στις 7 Νοεμβρίου, η Νέα Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό

Όταν μιλάμε για τη φάση της Νέας Σελήνης, συνήθως δίνουμε έμφαση στην πιο «φωτεινή» πλευρά: τη νέα αρχή, τις θετικές προθέσεις και τη μαγεία. Αλλά με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, πρέπει να μιλήσουμε για το σκοτάδι.

Εξάλλου, σε αυτές τις λίγες νύχτες κάθε μήνα που η Σελήνη δεν φαίνεται, τότε συμβαίνει η πραγματική μαγεία. Εκείνες τις στιγμές, αποτραβιόμαστε φυσικά από τη δραστηριότητα του έξω και επικεντρωνόμαστε στην εσωτερική ενέργεια. Όλα σβήνουν εκτός από τον βασικό πυρήνα, ο οποίος γίνεται ο σπόρος του δημιουργικού οράματός μας για τον επόμενο σεληνιακό κύκλο.

zodia-taro-45

Τι σάς περιμένει τον επόμενο μήνα; Ανακαλύψτε τώρα!

Ναι, ο ”θάνατος” και η αναγέννηση πάνε μαζί στη φάση της Νέας Σελήνης –αλλά ενώ μερικά ζώδια δεν νιώθουν άνετα με αυτή την πραγματικότητα, η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στον Σκορπιό κοιτά την αλλαγή κατάματα.

Τι σημαίνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό;

Με έντονη συγκέντρωση και διαπεραστική διορατικότητα, ο Σκορπιός βλέπει τα πάντα. Αλλά με αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού, αυτό που βλέπουμε είναι συχνά μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Συμβαίνουν πολλά περισσότερα κάτω από την επιφάνεια: λεπτές ενέργειες, υποσυνείδητα κίνητρα και καταπιεσμένα συναισθήματα.

zodia-zwdia-9988

Ο Σκορπιός παίζει με κλειστά τα χαρτιά του και τον Νοέμβριο του 2018, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό πιθανώς θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Ξέρουμε τι επιθυμούμε και είμαστε αποφασισμένοι να το πάρουμε. Αλλά είμαστε επιφυλακτικοί και δεν συζητάμε τις προθέσεις μας με τον οποιοδήποτε –αυτό μπορεί να κλέψει τη δύναμή τους.

Και η δύναμη έχει μεγάλη σημασία για τον Σκορπιό. Τι άλλο να περιμένει κανείς από ένα ζώδιο με κυβερνήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα; Ο Άρης, ο αρχαίος κυβερνήτης, αντιπροσωπεύει την προσωπική ή «κατώτερη» θέληση. Ο νέος κυβερνήτης, Πλούτωνας, αντιπροσωπεύει την «ανώτερη» θέληση –είτε αυτή είναι η μοίρα είτε η εξέλιξη είτε η πίστη μας στην Ανώτερη Δύναμη.

Το μυστικό για να ελέγξετε την ενέργεια του Σκορπιού και να ξεπεράσετε τις αρνητικές εκφράσεις του, όπως τη χειραγώγηση και την κτητικότητα, είναι να θέσετε την κατώτερη θέληση στην υπηρεσία της ανώτερης.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπια για τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό του Νοεμβρίου, 2018

Νέα Σελήνη ζώδια Κριός

Ο απαγορευμένος καρπός απλώς έχει καλύτερη γεύση, σωστά, Κριοί; Αλλά μερικά ταμπού υπάρχουν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο –έτσι, πριν σπάσετε τους κανόνες, αναρωτηθείτε ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι. Εξάλλου, μόλις περάσετε τη γραμμή, η ζημιά έχει ήδη γίνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρετε ρίσκα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, αλλά αν πρόκειται να το κάνετε, κάντε το με τα μάτια σας ανοιχτά.

Νέα Σελήνη ζώδια Ταύρος

Τα δυναμικά ζεύγη φυλάνε τα νώτα ο ενός του άλλου, Ταύροι –αλλά αυτό που δεν κάνουν είναι να κρατούν πίσω ο ένας τον άλλο. Ένα πραγματικά δυναμικό ζεύγος είναι αυτό που κάνει και τους δύο να νιώθουν ελεύθεροι. Αλήθεια, αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ξεπεράσει ο ένας τον άλλο (και ξέρω ότι αυτή είναι μια τρομακτική σκέψη). Αλλά σε αυτή τη Νέα Σελήνη, για να εξελιχθεί αυτή η σχέση, θα χρειαστεί λίγο χώρο.

chartomantia-098

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νέα Σελήνη ζώδια Δίδυμοι

Δουλεύετε νύχτα – μέρα –αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το κάνετε καλύτερα από πολλούς άλλους, Δίδυμοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό για την υγεία σας. Αργά ή γρήγορα θα εξουθενωθείτε αν δεν ισορροπήσετε τη δραστηριότητα (πνευματική και σωματική) με τη

ξεκούραση. Αυτή μπορεί να γίνει μια θεραπευτική Νέα Σελήνη για σας, αν κάνετε ένα διάλειμμα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Νέα Σελήνη ζώδια Καρκίνος

Δεν είστε τόσο ντροπαλοί όσο κάνετε ότι είστε, Καρκίνοι –περιμένετε απλώς τη σωστή στιγμή για να βγείτε από το καβούκι σας. Σίγουρα προσθέτει στο μυστήριο που σας περιβάλλει το να είστε επιλεκτικοί με το πότε, πού και με ποιον. Αλλά πρέπει μια στο τόσο να ρίχνετε τις άμυνές σας και να περνάτε καλά. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η στιγμή που περιμένατε!

zwdia-3-zodia

Νέα Σελήνη ζώδια Λέων

Η περηφάνια δεν είναι το παν, Λέοντες, ειδικά σε ό,τι αφορά την οικογένεια. Και βέβαια μπορεί να χρειαστεί να πάρετε το δρόμο της ηθικής σε μια οικογενειακή διαφωνία, αλλά υπάρχει πολλή περισσότερη δύναμη στη συγχώρεση παρά στην κακία. Μπορεί να μην είναι εύκολο να αφήσετε πίσω το παρελθόν, αλλά σε αυτή τη Νέα Σελήνη το να το κάνετε θα σας κάνει πραγματικά περήφανους για τον εαυτό σας.

Νέα Σελήνη ζώδια Παρθένος

Οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά, Παρθένοι. Αλλά δεν αξίζουν όλες την προσοχή σας. Μερικές λειτουργούν απλώς ως αντιπερισπασμοί και αν επικεντρωθείτε πολύ σε αυτές, μπορεί να εξαφανιστείτε μέσα σε μια αντιπαραγωγική λαγουδότρυπα. Αυτή η Νέα Σελήνη ξυπνά τον ντετέκτιβ μέσα σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι το μυστήριο που θέλετε να εξιχνιάσετε αξίζει να εξιχνιαστεί.

300x300a

Νέα Σελήνη ζώδια Ζυγός

Δεν είναι ευγενικό να μιλάτε για τα λεφτά, Ζυγοί, αλλά αυτός είναι ένας κανόνας που μπορείτε να σπάσετε. Εξάλλου, τα λεφτά από μόνα τους δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά –αυτό που έχει σημασία είναι το πώς τα κερδίζετε, πώς τα χρησιμοποιείτε και τι λένε αυτά για τις αξίες σας. Και σε αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι καιρός να ρίξετε μια ειλικρινή ματιά στα οικονομικά σας.

Νέα Σελήνη ζώδια Σκορπιός

Αναγέννηση από τις στάχτες: Το έχετε ξανακάνει, Σκορπιοί και όπως το πνευματικό ζώο σας, ο Φοίνικας, είστε έτοιμοι να το ξανακάνετε. Το ερώτημα είναι, σε ποια νέα πραγματικότητα το κάνετε; Δεν χρειάζεται να είναι ο τελικός προορισμός σας αλλά η τελευταία μετενσάρκωση σας. Αλλά μην φοβάστε να στοχεύσετε ψηλά –σε αυτή τη Νέα Σελήνη, έχετε τον άνεμο πίσω απ’ τα πανιά σας.

zwdia-fotia

Νέα Σελήνη ζώδια Τοξότης

Όσο πιο φωτεινό το φως, τόσο πιο σκοτεινή η σκιά, Τοξότες. Αλλά η σκιά δεν είναι μόνο κακή –για την ακρίβεια, πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότεροι κρυμμένοι θησαυροί παρά σκελετοί στο σπίτι σας. Και σε αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι ώρα να αρχίσετε να σκάβετε για να βρείτε το χρυσάφι. Ανακτήστε κάτι που καταπιέσατε ή απαρνηθήκατε στον εαυτό σας και αφήστε το να δει επιτέλους το φως της ημέρας.

Νέα Σελήνη ζώδια Αιγόκερως

Πάτε πραγματικά κάπου, Αιγόκεροι και η έντονη συγκέντρωσή σας και η αποφασιστικότητά σας θα σας φτάσουν σίγουρα εκεί. Αλλά μέχρι να φτάσετε τον στόχο σας, θα είναι ακόμα αυτό που θέλετε; Εξάλλου, οι άνθρωποι αλλάζουν –έτσι, για να μείνουν οι στόχοι σχετικοί, πρέπει να εξελίσσονται παράλληλα με σας. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, δείτε σοβαρά τις είναι αυτό που σας ωθεί τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νέα Σελήνη ζώδια Υδροχόος

Η Πάτι Σμιθ είχε δίκιο, Υδροχόοι: «Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη». Αλλά η ικανότητά σας να συντονίζεστε με τη συλλογική ενέργεια μοιάζει περισσότερο με υπερδύναμη. Το μόνο ερώτημα είναι: τη χρησιμοποιείτε για το καλό ή για το κακό; Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια της ομάδας και να πετύχετε ό,τι αποφασίσετε –γι’ αυτό, σας παρακαλώ, έχετε το κοινό καλό στον νου σας.

Νέα Σελήνη ζώδια Ιχθύες

Το μότο «Αγάπη και φως» μπορεί να ακούγονται σαν ανοησίες της νέας εποχής σε κάποιους, αλλά εσείς ξέρετε την αλήθεια, Ιχθύες. Έχετε περάσει μερικές σκοτεινές νύχτες της ψυχής και έχετε βγει στην άλλη πλευρά αυτών των εμπειριών με νέα και αδιαμφισβήτητη λάμψη. Αυτή η Νέα Σελήνη σάς προσφέρει πνευματικές εμπειρίες που μπορεί να είναι το ίδιο υπερβατικές. Αν τις μοιραστείτε με άλλους, μπορούν να σας αλλάξουν πραγματικά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-yy