Νέα Σελήνη 08/05 – Οι ελείψεις μας σε πρώτο πλάνο

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Νέα Σελήνη 08/05 – Οι ελείψεις μας σε πρώτο πλάνο .

Νέα Σελήνη 08/05 : Νέα Σελήνη στον Ταύρο .

Αυτή η νέα σελήνη πέφτει στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, φθάνοντας στα μισά της υπέροχης εποχής του Ταύρου.

Οραματιστείτε μια κατοικία βαθιά μέσα στο δάσος, που περιβάλλεται από πανύψηλους φοίνικες , ωριμα φρούτα,κελαιδίσματα πουλιών . Αυτό είναι το σπίτι της ιερής αγελάδας.

zodia-taro-45

Ο Ταύρος τρέφει, αγαπάει το σπίτι του και τρέφεται. Είναι η μεγάλη κοσμική θεά του πρασίνου, που φροντίζει για όλη τη ζωή στη γη.

Η εποχή του Κριού μας ζήτησε να σχεδιάσουμε ένα περίγραμμα για την επόμενη χρονιά. Έτοιμοι ή όχι, επιλέξαμε μια κατεύθυνση, ένα αμυδρό μονοπάτι να ακολουθήσουμε. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι εδώ για να χτίσει πάνω σε αυτό το θεμέλιο. Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει ό,τι είναι σταθερό και αξιόπιστο.

Πώς είναι η γη κάτω από τα πόδια σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Φόβοι για έλλειψη θα πυροδοτηθούν από αυτή τη νέα σελήνη.

Ο Ταύρος έχει να κάνει με την αξία και την ποιότητα ζωής. Τι σε κάνει να νιώθεις πλούσιος, αλλά όχι με την υλική έννοια; Είναι αλήθεια ότι η χρηματοδότηση είναι κεντρική στο αρχέτυπο του Ταύρου, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε αντ ‘αυτού τις δαπάνες χρόνου και ενέργειας. Πώς μπορούμε να είμαστε σοφότεροι με ενεργητικές επενδύσεις;

Άλλες ερωτήσεις για διαλογισμό: νιώθετε ασφάλεια στον χώρο του σπιτιού σας/την οικιακή σας ζωή; Καλύπτονται οι βασικές σας ανάγκες; Προσελκύετε την αφθονία ή την έλλειψη με τα μοτίβα σκέψης σας;

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-wroskopio-4

Αυτή η νέα σελήνη φέρνει επίσης την προσοχή στα τρόφιμα και τη διατροφή. Ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε τη διατροφή και το ρολόι του σώματός μας. Δίνεις στο σώμα σου αυτό που χρειάζεται; Ακούστε πιο προσεκτικά τους εσωτερικούς ρυθμούς. Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ κίνησης και ηρεμίας, εργασίας και χαλάρωσης.

Τα νέα φεγγάρια μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε κουρασμένοι και αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον Ταύρο. Περάστε τη μέρα σας έξω, περιτριγυρισμένοι από φυτά. Πάνω απ ‘όλα, φροντίστε πραγματικά πολύ καλά τον εαυτό σας .

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Νέα Σελήνη 08/05 – Οι ελείψεις μας σε πρώτο πλάνο .

Αυτή η νέα σελήνη θα αποτελέσει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο για τον Κρόνο στους Ιχθείς. Η επιρροή του Κρόνου είναι γείωση και σταθεροποίηση, παρόμοια με τον Ταύρο. Η παρουσία του δείχνει ότι σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα τα σχέδιά μας. Η οικονομική και επαγγελματική επιτυχία έρχεται στο δρόμο μας.

Σας εύχομαι ονειρικά, χαλαρά vibes. Κάντε μεγάλους περιπάτους, παίξτε στο χώμα, ξαπλώστε στο γρασίδι, παρακολουθήστε τα σύννεφα. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988