Νέα Σελήνη 08/08 στον Λέοντα – Κατακλυσμός συναισθημάτων

imerisies-5314

Νέα Σελήνη 08/08 στον Λέοντα .

Νέα Σελήνη 08/08 : Καλώς ήλθατε στην Εποχή του Λέοντα, με τη Νέα Σελήνη στον αστερισμό του ζωηρού λιονταριού.

Ο Λέοντας είναι ένα πύρινο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καρδιά, το «εγώ» και τη σχέση με τον Εαυτό μας.

Η δράση και η αυτοπεποίθησή μας είναι στα ύψη μ’ αυτές τις ουράνιες φλόγες. Τα νέα φεγγάρια είναι νέα ξεκινήματα. Αυτή τη φορά ανανεώνουμε τη σχέση με τον εαυτό μας.

zodia-taro-45

Το αρχέτυπο του Λέοντα αφορά την ταυτότητα και την προσωπική μας μαρτυρία. Ο Λέοντας κυβερνάται από τον Ήλιο… και αφού όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο, ο Λέοντας, είναι το κέντρο όλων!

Πώς να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ γλυκύτητας και ανθεκτικότητας; Μεταξύ φόβου, πόνου και αγάπης για τον εαυτό σας; Αυτή είναι η πρόκληση! Ξεσηκωμένο από τον άγριο βρυχηθμό του λιονταριού, το «εγώ» σηκώνει το κεφάλι του και δείχνει τα πεινασμένα, άγρια, λαμπερά δόντια του. Κάτω από αυτήν την επιρροή, νοθεύουμε τα λόγια μας, η γλώσσα καίγεται από την παρόρμηση να διορθώσει ή να μαλώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Νέα Σελήνη 08/08 στον Λέοντα .

Στην περίπτωση του Λέοντα, αυτή η φωτιά τις περισσότερες φορές δεν απευθύνεται σε κανέναν άλλον… παρά μόνο στον εαυτό του! Πώς μιλάμε στον εαυτό μας; Πρέπει να νοιαζόμαστε αρκετά για τον εαυτό μας, για να σβήσουμε αυτήν την εσωτερική φλόγα.

Πρέπει να την καταλαγιάσουμε, πριν μας κάψει. Να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί. Φροντίστε να είστε καλός φίλος, γείτονας και συνεργάτης. Υποχωρήστε στη μοναξιά σας, όταν νιώθετε πως το χρειάζεστε.

Ποιος θέλετε να είστε στο μεγάλο πλέγμα της ανθρωπότητας; Τι είστε διατεθειμένοι να γίνετε; Το αρχέτυπο του λιονταριού, μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε έναν ισχυρό θυμό (ή φόβο) μέσα μας. Τώρα είναι η ώρα να εμβαθύνουμε σ’ αυτήν την έξαλλη σκιά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 05-07/08 – Το Γραμμένο της Αγάπης

zodia-zvdia-22

Όταν κατακλυζόμαστε από οργή και την προβάλλουμε στους άλλους, δεν καταφέρνουμε κάτι. Το «εγώ» είναι απίστευτα προστατευτικό. Με την πάροδο του χρόνου, τα εσωτερικά τοιχώματα πυκνώνουν και καταστρέφονται πιο δύσκολα. Ξεχάστε την ιστορία σας, αδελφοί και αδελφές. Αυτή την ιστορία της κατάθλιψης, της παραφροσύνης, της βίας εναντίον του εαυτού σας.

Συνέβη, αλλά δεν σας ανήκει. Αφήστε πίσω σας την ιστορία της οικογένειάς σας, της πατρίδας σας, του πρώην σας, των οικονομικών σας, της ταραγμένης καρδιάς σας. Είναι τόσο βαριά και την έχετε επαναλάβει πολλές φορές. Αφήστε τη πλέον να φύγει. Θάψτε τη και ελευθερωθείτε. Φύγετε μακριά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 05-07/08 – Το Γραμμένο της Αγάπης

taro-zodia-76

θάρρος – γιορτή – δράση – αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό – υπερηφάνεια – ζωτικότητα δημιουργικότητα

Ψηλά το κεφάλι : αυτή η Νέα Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο γεμάτο ένταση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Περιμένετε το αναπάντεχο. Να είστε προετοιμασμένοι για ασταθή ενέργεια, αλλαγή σχεδίων, προκλήσεις.

Τροφοδοτήστε το λιοντάρι μέσα σας με τη Γιόγκα του Λέοντα. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο ηλιακό πλέγμα και το τσάκρα της καρδιάς – ή συνδυάστε τα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75