Νέα Σελήνη 09/07 στον Καρκίνο – Τα συναισθήματά μας τραβούν σε μυστηριώδεις κατευθύνσεις!

59292

Νέα Σελήνη 09/07 στον Καρκίνο .

Νέα Σελήνη 09/07  : Καλώς ήλθατε στην εποχή του Καρκίνου, με τη Νέα Σελήνη στον αστερισμό του τρυφερού καβουριού.

Ο Καρκίνος είναι ένα υδάτινο ζώδιο που αντιπροσωπεύει το εσωτερικό και εξωτερικό μας σπίτι.

Είναι τόσο μεταβαλλόμενο όσο ο ουρανός: μερικές φορές είναι ομιχλώδες, μερικές φορές κρύο και βροχερό κι άλλες μοιάζει με σύννεφο που παρασύρεται πάνω από τη λίμνη.

zodia-taro-45

Η λέξη «κυκλοθυμικός» προέρχεται από το φεγγάρι, που κυβερνά τον Καρκίνο. Η σεληνιακή ενέργεια γίνεται αισθητή και ερμηνεύεται με διαφορετικό τρόπο από όλους εμάς. Το νιώθω ακριβώς στην καρδιά μου.

Το νιώθω με τον τρόπο που αφήνουμε τα συναισθήματά μας να μας τραβούν σε μυστηριώδεις κατευθύνσεις! Όπως και η παλίρροια, που υποχωρεί και ρέει ατέλειωτα κάτω από μια πανσέληνο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αφορά το σπίτι, τις ρίζες και την οικογένεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

chartomantia-098

Σκάψτε βαθιά μέσα σας και δείτε τι θα ανακαλύψετε. Ψάχνουμε στην πραγματικότητα, το εσωτερικό μας σπίτι. Την άνεση με τον εαυτό μας. Την πραγματική αγάπη για τον εαυτό μας. Μια αίσθηση ευκολίας μέσα μας…. κι ένα αίσθημα δικαιοσύνης! Τη δύναμη της γυναίκας!

Ο φόβος αυξάνεται και μετά υποχωρεί. Σαν άτομο με το φεγγάρι, την Αφροδίτη και τον Άρη στον Καρκίνο, αυτό το αρχέτυπο είναι πολύ οικείο για μένα. Η καρκινική σεζόν μοιάζει σαν να μας εξαπατά… αλλά υπάρχει κάτι απερίγραπτα μαγικό σ’ αυτό το παλιρροϊκό ταξίδι.

Διαβαστε επισης : Ένα Νέο Ξεκίνημα Θα Προσφέρει Η Νέα Σελήνη Σε 3 Ζώδια

zodia-zvdia-22

Καλά νέα: Η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε πολύ υποστηρικτική θέση φέτος. Με το μέρος της είναι ο Ουρανός στον Ταύρο και ο ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Αυτό θα δώσει στην ημέρα μια επιπλέον υδάτινη, πνευματική γεύση.

χαρά – μουσική – χορός – θεραπεία – ενσυναίσθηση – αδελφότητα – πατρίδα – επανασύνδεση – ευγνωμοσύνη – ειρήνη – διαίσθηση

Γιορτάστε με τη γιόγκα του Καρκίνου! Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

zwdia-fotia