Νέα Σελήνη 11/02 Απρόβλεπτες και παράδοξες καταστάσεις

evdomadiaies-313-62-zvdia

Νέα Σελήνη 11/02  στον Υδροχόο .

Νέα Σελήνη 11/02 : Αυτό το μήνα, το φεγγάρι και ο ήλιος χορεύουν μαζί στον ενεργητικό Υδροχόο. Η συγκεκριμένη νέα σελήνη, οριοθετεί την Κινέζικη Πρωτοχρονιά (είναι η δεύτερη νέα σελήνη, μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο).

Το 2021 είναι η χρονιά του Βοδιού του μετάλλου. Αν ανήκετε σ’ αυτό το κινέζικο ζώδιο, το 2021 θεωρείται άτυχο για σας.

Η χρονιά του βοδιού, είναι γνωστή σαν tai sui. Η παραδοσιακή συμβουλή για την αποτροπή της αρνητικής επιρροής του tai sui αναφέρεται στην τοποθέτηση ενός βωμού προσανατολισμένου στο σημείο του ορίζοντα που σχετίζεται με το ζώο σας και στα κόκκινα εσώρουχα που επιβάλλεται να φορέσετε.

zodia-taro-45

Το Βόδι κατέχει τη βορειανατολική κατεύθυνση, που θεωρείται η «πηγή των κακών επιρροών» σύμφωνα με μια ερμηνεία. Παιδιά της Σελήνης, πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και να πηγαίνουμε όπου μας πάει ο άνεμος!

Αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με απρόβλεπτες καταστάσεις…επειδή με τον Υδροχόο δεν ξέρουμε ποτέ τι μας περιμένει. Πείτε αντίο, στον ομαλό τρόπο διεξαγωγής των σχεδίων σας. Ο Υδροχόος είναι εδώ για να αλλάξει τα πάντα… χωρίς προειδοποίηση.

Το μήνυμα που ξεχειλίζει τώρα, είναι πως έφτασε η ώρα να γίνουμε άφοβοι. Είναι καιρός να αναρωτηθείτε: γιατί όχι;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Νέα Σελήνη 11/02

Η πραγματική ελευθερία προέρχεται από την προσαρμογή, την αισιοδοξία και την απομάκρυνση όσων πιστεύαμε πως γνωρίζαμε. Το «Γνωρίζω» δεν προέρχεται απ’ τα βιβλία, από κάποια ακαδημαϊκή στάση ή από προσεκτικά σχεδιασμένους αλγόριθμους.

Ο Υδροχόος είναι ένας εντυπωσιακός, πρωτότυπος στοχαστής. Είναι μοναδικός, εξωστρεφής και περιπετειώδης. Συνδέεται με ταξίδια, τεχνολογία, επιστήμη και δημιουργική ζωή. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να περάσετε πίσω από την κάμερα ή να κοιτάξετε μέσα από ένα μικροσκόπιο ή ένα τηλεσκόπιο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εναλλακτική ιατρική, τη γενετική, την κοινωνική δικαιοσύνη ή τον περιβαλλοντισμό. Πρέπει να ξέρετε πως το μονοπάτι του Υδροχόου είναι εκκεντρικό, περίεργο… και με κανένα τρόπο δεν είναι φυσιολογικό.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-12/02 Τα μυστικά της αγάπης

chartomantia-098

Γι’ αυτό το λόγο όμως, ο Υδροχόος είναι εγγενώς συναρπαστικός και επαναστατικός. Θα υπάρξουν συνολικά έξι πλανήτες στον Υδροχόο την ημέρα της νέας σελήνης (Ήλιος, Σελήνη, ανάδρομος Ερμής, Αφροδίτη, Δίας και Κρόνος).

Το τρελό σ’ αυτή την περίπτωση, είναι ότι θα βρίσκονται σε αντίθετη διάταξη αναλογικά με την απόσταση τους από τον Ήλιο, ξεκινώντας με τον Κρόνο στις 6 μοίρες και τελειώνοντας με τον Ήλιο στις 23 μοίρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Νέα Σεληνη 11/02

Τα καλά νέα είναι πως αυτό το νέο φεγγάρι συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης/Δία. Αυτή είναι μια κοινωνική και αεικίνητη επιρροή, που μας δίνει τόση ενέργεια… που ίσως να μην μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδι. Ιδανική για κίνηση και ταξίδια.

Τα άσχημα νέα είναι πως η νέα σελήνη θα τετραγωνίσει τον Άρη στον Ταύρο. Αναποφάσιστη και κουραστική επιρροή. Προσέξτε τις έντονες διαφωνίες. Αντιμετωπίστε αυτό το νέο φεγγάρι σαν ένα μίνι ανάδρομο Ερμή- μέσα σε ένα πραγματικό ανάδρομο Ερμή. Δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να χειριστείτε σωστά τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA