Νέα Σελήνη 12/04 Αναγεννηθείτε όλα είναι πιθανά αυτήν τη στιγμή

didaskalia-planitwn-afroditi

Νέα Σελήνη 12/04 στο ζώδιο του  Κριού .

Νέα Σελήνη 12/04 : Η άνοιξη είναι εδώ!! Η εποχή του Κριού είναι ενεργητική και συναρπαστική. Τον περασμένο μήνα είχαμε το νέο φεγγάρι στους Ιχθύες – το χαμηλότερο ενεργειακό σημείο της χρονιάς.

Το νέο φεγγάρι στον Κριό είναι η αναγέννηση που περιμέναμε από την περασμένη άνοιξη.

Ήρθε η ώρα για καινούργια πράγματα και νέες αρχές. Αυτό το νέο φεγγάρι είναι μια αναγέννηση. Ό, τι ήταν αδύνατο, ψεύτικο ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί από τις φλόγες.

zodia-taro-45

Δεν το γνωρίζαμε πέρυσι, αλλά η Νέα Σελήνη στον Κριό του 2020 έφερε σίγουρα κάτι εντελώς νέο και άνευ προηγουμένου. Η ζωή όπως τη γνωρίζαμε τότε, δεν θα επιστρέψει ποτέ. Ωστόσο, όλα είναι πιθανά αυτήν τη στιγμή. Αναγεννηθείτε… όπως ο πανίσχυρος φοίνικας από τις στάχτες του.

Καταλάβετε χώρο σαν ένα  ηφαίστειο, εκτοξεύοντας το κοσμικό μάγμα μέχρι τα αστέρια – ποιος μπορεί να σας σταματήσει; Τι θέλετε να δημιουργήσετε; Αυτήν τη στιγμή – κοιτάξτε μακριά και ομολογήστε το. Αυτό το νέο φεγγάρι θα συμπέσει με ένα έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Νέα Σελήνη 12/04 στο ζώδιο του  Κριού .

Το φεγγάρι είναι περισσότερο μάρτυρας, παρά συνεργός… αλλά αξίζει να σημειωθεί πως θα απέχει μόλις τέσσερις μοίρες από την Αφροδίτη που πολεμάει τον μικρό, αλλά ισχυρό Πλούτωνα. Προσέξτε τις παθιασμένες συναισθηματικές απαντήσεις – είναι μια αγχωτική επιρροή που μας ευαισθητοποιεί και μας συγκλονίζει.

Η επιρροή του Πλούτωνα είναι πάντα πολύ έντονη. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, οι στενές σχέσεις θα δοκιμαστούν. Χωρίς αμφιβολία, είναι μια σπουδαία μαθησιακή μέρα και δεν θα μας αρέσει αυτό που θα ανακαλύψουμε.

Ο Πλούτωνας εξετάζει τη δυναμική ελέγχου και χειρισμού. Θα έρθουμε σε επαφή με τις σκιές μας…μέσω των άλλων. Το αν αναγνωρίσουμε ή όχι αυτόν τον προβληματισμό σαν δικό μας… θα καθορίσει το αποτέλεσμα της κατάστασης.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων 2ο δεκαήμερο Απριλίου

chartomantia-098

Νεα Σελήνη 12/04 στο ζώδιο του  Κριού

Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα είναι σαφές: ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε και να σταματήσετε να αναγκάζετε επώδυνα μοτίβα να συνεχίσουν. Τελευταία, είδαμε αυτήν την όψη στις 15 Νοεμβρίου του 2020. Προσέξτε τις ακραίες μεταβολές της διάθεσής σας.

Όλα όσα σχετίζονται μ’ αυτή την όψη είναι κουραστικά και εξαντλητικά. Για να αποφύγετε τους εφιάλτες, ακούστε χαλαρωτική μουσική ή διαλογιστείτε πριν κοιμηθείτε. Φορέστε ζεστά χρώματα – όπως κόκκινο – για να τιμήσετε το στοιχείο της φωτιάς. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο ηλιακό πλέγμα. Αξιοποιήστε την εσωτερική σας φωτιά με την Γιόγκα του Κριού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA