Νέα Σελήνη 27/08 Μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία

zwdio-ixtheis-afroditi

Νέα Σελήνη 27/08 Μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία .

Νέα Σελήνη 27/08 : Το πνευματικό νόημα της Νέας Σελήνης Αυγούστου 2022 .

Η νέα σελήνη του Αυγούστου 2022 ανατέλλει στους ουρανούς και μας σερβίρει μια υγιή δόση πρακτικής μαγείας. Στις 27 Αυγούστου, αυτή η φάση του φεγγαριού μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε σταθερά σχέδια καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του καλοκαιριού.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει πολλή έντονη πλανητική δράση παράλληλα με αυτήν τη σεληνιακή στιγμή – και η γνώση της πνευματικής σημασίας της νέας σελήνης του Αυγούστου 2022 μπορεί να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά της καλύτερα.

zodia-taro-45

Τα νέα φεγγάρια σηματοδοτούν την πρώτη φάση του μηνιαίου σεληνιακού κύκλου, επομένως η αστρολογική έννοια της νέας σελήνης αντιστοιχεί γενικά με τις αρχές και τις νέες εκκινήσεις. Αυτό τις κάνει ισχυρές περιόδους για να φυτέψετε σπόρους για τα πάθη σας και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες. Κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων, το πρόσωπο του φεγγαριού είναι αόρατο και το φως του καλύπτεται, κάτι που μας ωθεί να εστιάσουμε την ενέργειά μας προς τα μέσα και να έρθουμε σε επαφή με τη διαίσθησή μας.

Η νέα σελήνη του Αυγούστου λαμβάνει χώρα στο αγνό ζώδιο της Παρθένου που αναζητά την τελειότητα, επομένως η πνευματική της σημασία θα μας βοηθήσει να δούμε την ακαταστασία πέρα από το  επίπεδο της επιφάνειας στη ζωή μας και να καταλάβουμε ποια κατεύθυνση θα θέλαμε πάρουμε στη συνέχεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Νέα Σελήνη 27/08 Ποια είναι η πνευματική σημασία της Νέας Σελήνης του Αυγούστου;

Προσγειωμένη και καθαρή στην καρδιά, η νέα σελήνη του Αυγούστου στην Παρθένο μας εμπνέει να κάνουμε ρεαλιστικά σχέδια για το μέλλον και να επικεντρωθούμε στην ευημερία του μυαλού και του σώματος . Οι φυσικές δονήσεις της ζωδιακής ενέργειας της Παρθένου εκτιμούν την ομορφιά στο να κρατάμε τα πράγματα απλά, αλλά οι μεταβλητές ιδιότητές της της επιτρέπουν επίσης να προσαρμοστεί με χάρη στο χάος των διαρκώς μεταβαλλόμενων συνθηκών .

Αυτό την καθιστά μια εξαιρετική στιγμή για να καθαρίσουμε τα κεφάλια μας, να προσαρμόσουμε τα πράγματα στις πιο βασικές τους μορφές και να προσπαθήσουμε να μην περιπλέκουμε υπερβολικά τα συναισθήματά μας. Δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε ποιες ιδιαίτερες συνθήκες  θα εμφανιστούν στο δρόμο μας κάθε μέρα, αλλά αν παραμείνουμε προσγειωμένοι στους προσωπικούς μας στόχους, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βαδίσουμε στα πράγματα χωρίς να απομακρυνθούμε πολύ από την πορεία μας — και αυτό είναι το πνευματικό νόημα αυτού του νέου φεγγαριού.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/08 Ερωτικές εκπλήξεις – Νέα πρόσωπα – Οικονομική επιτυχία

chartomantia-098

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Παρθένος είναι ένα λογικό ζώδιο της γης, το να μένεις προσγειωμένος μπορεί να είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις κάτω από αυτή τη νέα σελήνη. Αυτό οφείλεται σε ένα τεταμένο σεληνιακό τετράγωνο με τον πλανήτη Άρη, που θα μπορούσε να δοκιμάσει σοβαρά την υπομονή μας.

Μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε κάθε επιθυμία ή ιδέα που σκάει στο κεφάλι σας, αλλά αντισταθείτε στην επιθυμία να πατήσετε τέρμα το πετάλι του γκαζιού. Η επιρροή του Άρη σε αυτό το φεγγάρι μπορεί να μας κάνει πιο παρορμητικούς, αλλά θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσετε την πρακτικότητα της Παρθένου και σκεφτείτε πριν ενεργήσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/08 Ερωτικές εκπλήξεις – Νέα πρόσωπα – Οικονομική επιτυχία

δωρεάν-προβλέψεις

Νέα Σελήνη 27/08 Μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία .

Υπάρχουν επίσης ορισμένες σημαντικές πτυχές που σχετίζονται με τον προσανατολισμένο στην αξία πλανήτη Αφροδίτη που κάνουν ακόμη πιο σημαντική την αργή διαδικασία. Η Αφροδίτη θα είναι αντίθετη με τον αυστηρό και σοβαρό Κρόνο την ώρα της νέας σελήνης – φέρνοντας τη δυνατότητα για απογοητευτικές αποκαλύψεις στις σχέσεις και μια ευκαιρία να εντείνουμε και να υποστηρίξουμε την αξία μας.

Επιπλέον, μια διαμάχη μεταξύ της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου πλανήτη Ουρανού θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες απροσδόκητες προκλήσεις και σε θέματα καρδιάς. Συνολικά, αυτό το κοσμικό παρασκεύασμα δημιουργεί μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία νέας σελήνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45