Νέες φιλίες και φλερτ θα εμφανιστούν σαν ανοιξιάτικα λουλούδια 21 – 27/03

karkinos-problhmata

Νέες φιλίες και φλερτ θα εμφανιστούν σαν ανοιξιάτικα λουλούδια 21 – 27/03 .

Νέες φιλίες και φλερτ : Προσπαθήστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε τα πράγματα ειρηνικά κι αρμονικά.

Προετοιμαστείτε για μάχες αυτή την Τρίτη στις 22 Μαρτίου, καθώς ο καβγατζής Άρης κάνει ένα περίπλοκο τετράγωνο με τον εύφλεκτο Ουρανό.

Αυτό το τετράγωνο συμβαίνει μόνο 1-2 φορές κάθε χρόνο και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

zodia-taro-45

Με τους δύο αυτούς πλανήτες σε επίμονα και σταθερά ζώδια – τον Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο – η ιδιοσυγκρασία μπορεί να φουντώσει καθώς τα «εγώ» και οι ιδεολογίες συγκρούονται. Όμως υπάρχουν φορές, που πρέπει να υποστηρίξετε τις απόψεις σας. Αν ήσασταν πολύ καλοί -για το καλό σας – το τετράγωνο Άρη/Ουρανού μπορεί να σας ωθήσει στα όριά σας.

Δεν πρόκειται πλέον να κάτσετε στ’ αυγά σας, για το γενικότερο καλό. Δεν είναι η μέρα για να αποδεχτείτε την ειρήνη με οποιοδήποτε τίμημα! Αν όμως νιώθετε πολύ κουρασμένοι για να ξεπεράσετε τα πράγματα διπλωματικά, αποφύγετε καταστάσεις … που μυρίζουν μπαρούτι.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 22-24/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-66

Νέες φιλίες και φλερτ θα εμφανιστούν σαν ανοιξιάτικα λουλούδια 21 – 27/03 .

Μπορεί η μέρα να είναι καλή για να καταλαγιάσετε ιδιωτικά τον θυμό σας…αλλά ΟΧΙ για να πραγματοποιήσετε μια σύνοδο κορυφής, μεταξύ αντιμαχόμενων φατριών. Αν μπορείτε να προσεγγίσετε το θέμα με ψυχραιμία, αυτή η διέλευση μπορεί να εμπνεύσει μερικούς διαλόγους, που σας ανοίγουν τα μάτια.

Αυτή την Κυριακή 27 Μαρτίου, ο εκφραστικός Ερμής γλιστράει στον ευκίνητο Κριό, μετατρέποντάς μας όλους σε εύγλωττους και πειστικούς διαβόλους μέχρι τις 10 Απριλίου. Μην κρατάτε αποστάσεις γιατί μπορεί να χάσετε το νόημα μιας συζήτησης ή να σας επηρεάσει ένας γοητευτικός πωλητής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αν είστε ο τύπος που μισεί τις κουβέντες, ξεπεράστε το. Το εύρος της προσοχής όλων, θα είναι σύντομο για τον υπόλοιπο Μάρτιο- και μια πνευματώδης κι ευφυής συζήτηση θα έχει ισχυρότερο αντίκτυπο, από μια μακροσκελή ιστορία. Για μέγιστες αποδόσεις, αναλύστε τα πάντα και προετοιμάστε μια σύντομη και περιεκτική ομιλία.

Αν είχατε μόνο ένα λεπτό για να δηλώσετε την υπόθεσή σας, τι θα λέγατε; Νέες φιλίες και φλερτ θα εμφανιστούν σαν ανοιξιάτικα λουλούδια.. όμως μην παραγγείλετε αυτά τα ταιριαστά μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς.. για μερικές ακόμη εβδομάδες. Γιατί αυτές οι πύρινες σπίθες, μπορεί να σβήσουν τόσο γρήγορα… όσο θα ανάψουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

zodia-zvdia-75

Νεες φιλίες και φλερτ θα εμφανιστούν σαν ανοιξιάτικα λουλούδια 21 – 27/03 .

Το αγαπημένο σας ραντεβού ενώ ο Ερμής ταξιδεύει στον Κριό μπορεί να είναι με «εσάς και τον εαυτό σας». Εμπνευσμένες εκρήξεις λαμπρότητας θα εμφανιστούν αν καθίσετε ήσυχα, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας.. από τίποτα.

Όταν βρίσκεστε με άλλους, προσπαθήστε να ελέγχετε τις αντίθετες απόψεις σας. Επειδή οι συζητήσεις μπορεί να ανάψουν γρήγορα με τον μαχητικό Ερμή στον Κριό -και να περάσουν από τον φιλικό διάλογο.. στις έντονες ανταλλαγές. Όταν αρχίζετε να χάνετε την ψυχραιμία σας, κάντε ένα διάλειμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA