Νέοι ορίζοντες για τις κρυμμένες επιθυμίες σας 21-23/11

imerisies-21214

Νέοι ορίζοντες για τις κρυμμένες επιθυμίες σας 21-23/11 .

Νέοι ορίζοντες  : 21 Νοεμβρίου – Είσοδος Ήλιου στον Τοξότη (μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου) .

Καλή ηλιακή επιστροφή σε όλους τους Τοξότες! Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη, όλοι πρέπει να εξερευνήσουμε τους ορίζοντές μας, να αναζητήσουμε την υψηλότερη αλήθεια, να ανακαλύψουμε την πνευματικότητα μας και να αποκτήσουμε νέα σοφία.

Η ενέργεια του Τοξότη σας ενθαρρύνει να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας και να προχωρήσετε πέρα από τις πρωταρχικές σας παρορμήσεις. Είτε αντιμετωπίζετε άλλους πολιτισμούς, χώρες και γλώσσες είτε επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω νέων γνώσεων ή πνευματικής συνειδητοποίησης, αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να αναβαθμιστείτε και να εμπνευστείτε.

zodia-taro-45

Προκαλείστε να διερευνήσετε το νόημα της ζωής σας και να συνδεθείτε με ό, τι θεωρείτε ιερό και υπέροχο. Στον Τοξότη συλλέγετε επίσης νέες γνώσεις, κατανοώντας τα σχέδια και τα θέματα από τις πρώτες πληροφορίες γύρω σας. Δεν σας αρκούν απλά τα γεγονότα και τα δεδομένα.

Ο Τοξότης σας δίνει την ευκαιρία να φτάσετε στην υψηλότερη αλήθεια και στη συνέχεια να την ασκήσετε με ηθικό τρόπο. Η παγίδα που πρέπει να προσέξετε είναι πως εύκολα θα υποθέσετε πως αυτή η αλήθεια ισχύει για όλους…κάτι που δεν είναι απαραίτητα έτσι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Νέοι ορίζοντες  : 21 Νοεμβρίου – Είσοδος Ήλιου στον Τοξότη (μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου) .

Η ευγενική επιθυμία που έχετε να βιώσουν και οι άλλοι την έμπνευση και το πάθος που νιώθετε εσείς, φαίνεται να σας μετατρέπουν σε παντογνώστες. Είναι δελεαστικό να πιστεύετε πως ενώ εσείς γνωρίζετε καλύτερα, οι άλλοι αρνούνται να το δεχτούν. Μπορεί να υπάρξει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της ανταλλαγής παθιασμένων γνώσεων, έναντι της απόρριψης των απόψεών σας, από κάποιους.

Ο καθένας έχει τις δικές του βλέψεις για τη ζωή… και επομένως δεν τους ταιριάζει η δική σας αλήθεια. Και όμως, η συζήτηση και η αμφισβήτηση της γνώσης, των πεποιθήσεων και των αξιών του άλλου, είναι επίσης σημαντικό μέρος του Τοξότη και του πάθους του για εξερεύνηση. Καθώς ο Ήλιος ταξιδεύει στον Τοξότη, επεκτείνετε τη συνειδητοποίησή σας για το πώς αυτά τα ζητήματα παίζουν ρόλο στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/11 Ερωτικές παραπλανήσεις – Δόλιες σκέψεις

zodia-astra-tarot

23 Νοεμβρίου – Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας (18,10 μ. Σκορπιού / Ιχθύων)

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια κάτω από αυτήν τη διέλευση. Αυτή θα είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή, επειδή οι ιδέες θα ρέουν σαν ένα μαγικό ποτάμι. Μπορεί να είναι εύκολο να νιώσετε μια λαχτάρα για τις κρυμμένες επιθυμίες σας, αν και είναι δυνατό να τις διοχετεύσετε δημιουργικά μέσω της ποίησης, του χορού, της μουσικής, της ζωγραφικής!

Θα δείξετε με ευκολία τη συμπάθειά σας στα προβλήματα των άλλων και πιθανό να παρηγορηθείτε από αυτούς, όταν αντιμετωπίσετε εσείς κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να σχεδιάσετε σαφή και σταθερά όρια με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, καθώς είστε πιο ευαίσθητοι στη συναισθηματική τους βαρύτητα. Είναι τελικά μια στιγμή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να κρατάτε τουλάχιστον το ένα πόδι στη γη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος