Νοέμβριος ζώδια Δίδυμοι 2019 μηνιαίες προβλέψεις

erwtikes-13214

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!

Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το μονοπάτι της ζωής σας – και πρέπει να ακολουθήσετε αυτό και μόνο;

Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει με ανατρεπτική διάθεση!

zodia-taro-45

Η αλήθεια είναι ότι δεν φαντάζεστε πως μπορεί να αλλάξει η οπτική σας για τη ζωή. Κι όμως, από τις πρώτες κιόλας μέρες του Νοεμβρίου θα έχετε κάποιες ανέλπιστες εκπλήξεις… Θα δείτε να ανοίγεται μπροστά σας ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι, που ίσως να αποτελεί και παράδρομο!

Προετοιμασμένοι δεν είστε, διατεθημένοι ή τόσο τολμηροί είστε; Θα μπείτε σε αυτή την καινούργια διαδρομή, αγαπητοί Δίδυμοι; Θα αρχίσετε να περπατάτε μόνοι, σε ένα άγνωστο δάσος; Η επιλογή είναι δική σας. Ένας είναι ο παράγοντας που πρέπει να σας απασχολήσει: Θέλετε να το κάνετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Νοέμβριος ζώδια Δίδυμοι 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Συζητήστε με τους φίλους σας τους προβληματισμούς σας, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Το βέβαιο είναι ότι θέλετε να αλλάξει ο «τίτλος» σας. Αλλά είναι σημαντικό για εσάς, επειδή το βλέπετε ως αναγνώριση της καλής σας δουλειάς; Αν σας προσδίδει περισσότερη ασφάλεια, γιατί μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς; Δεν πρέπει να σας απασχολήσει ο όποιος τίτλος, πρέπει να σας απασχολήσουν τα δικά σας εσώτερα κίνητρα. Όταν κατασταλάξετε και συνειδητοποιήσετε αυτά, θα πάρετε εύκολα την απόφασή σας!

Το μεγάλο βάρος που θα έχει φύγει από πάνω σας, θα σας επιστρέψει να στρέψετε την προσοχή σας και αλλού… Γύρω στις 12 του μήνα, κάντε μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην ξεκούραση και την χαλάρωσή σας. Αν προκύψει και κάτι με ρομαντική χροιά, να αδράξετε την ευκαιρία!

tarw-wroskopio-4

Επιστρέφετε σε τροχιά καθημερινότητας, από τις 15 Νοεμβρίου και μετά. Είναι καιρός να κάνετε τους σοβαρούς σχεδιασμούς σας για το μέλλον. Τώρα που τίποτε άλλο δεν θα αποσπά την προσοχή σας, φτιάξτε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο των επόμενων βημάτων σας!

Και πάλι οι δικοί σας άνθρωποι θα συμβάλουν θετικά με τις απόψεις τους. Συζητήστε μαζί τους τις ιδέες και τα νέα σας εγχειρήματα γύρω στις 22 του μήνα, οι συμβουλές τους θα διευρύνουν την οπτική σας. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε ευχάριστα, από τη διάθεση κάποιων να μετάσχουν στα καινούργια σας σχέδια!

Νοέμβριος ζώδια Δίδυμοι 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες δυσχέρειες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μην δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όσο χρειάζεται, πρόκειται για παρεξηγήσεις που θα διαλευκανθούν γρήγορα. Ωστόσο, η αρτιότητα της αντιμετώπισής σας θα τραβήξει την προσοχή των σωστών ανθρώπων… Έχετε μπει σε νικηφόρα πορεία πλέον – και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9