Νοέμβριος ζώδια 2019 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-oroskopos

ζώδια Η οικονομική σας κατάσταση είναι αυτή που σας απασχολεί, αγαπητοί Καρκίνοι.

Φυσικό είναι, μιας και η σκέψη σας κατακλύζεται από όσα θέλετε να πληρώσετε ή να αγοράσετε…

Την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε, θα σας την υποδείξει ο φετινός Νοέμβριος!

zodia-taro-45

Το χρήμα σίγουρα δεν αγοράζει την ευτυχία. Όμως μπορεί να σας παράσχει αρκετά πράγματα, που να ικανοποιούν κάποιες από τις επιθυμίες σας. Και με αυτό θα ασχοληθείτε από τον έναρξη κιόλας του φετινού Νοεμβρίου: Πώς θα αποκτήσετε όσα λαχταράτε, που θα ανορθώσουν την ψυχολογία σας!

Το γεγονός είναι ότι το μυαλό σας θα επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με διαύγεια. Γι’ αυτό η πρώτη κίνηση κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα είναι να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Είστε πολύ ταλαντούχοι στο να συντονίζετε τα έξοδα με τα έσοδά σας. Και αυτή είναι η πιο αποδοτική πρακτική, για να βρείτε την αρμονία και την ηρεμία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αφού ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε στη συνέχεια να μειώσετε λίγο τις ταχύτητές σας. Θα σας ωφελήσει να κάνετε μια μικρή ανάπαυλα από την φορτωμένη καθημερινότητά σας. Λίγη επιπλέον εξάσκηση, ένα μασάζ ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, μπορούν να κάνουν θαύματα στον τόνωσή σας Έτσι θα φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες, για τα επόμενα σημαντικά σας βήματα!

Νοέμβριος ζώδια 2019 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Με την ορμή και τη δημιουργικότητά σας ανανεωμένες, μπαίνετε στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε αυτούς τους υγιείς ρυθμούς, που προάγουν τη φυσική κατάσταση αλλά και την καλή σας διάθεση. Ξέρετε ότι η πρόληψη είναι προτιμότερη από κάθε θεραπεία… Έτσι εστιάζετε στην ευημερία σας, γιατί μόνο αυτή θα σας επιτρέψει να εργάζεστε και να διασκεδάζετε σε ισορροπημένες αναλογίες!

chartomantia-098

Γύρω στις 17 Νοεμβρίου, θα έχετε την δυναμική να περάσετε όποιο μήνυμα θέλετε. Τα κανάλια επικοινωνίας σας θα είναι ανοικτά, ώστε να προσεγγίσετε και να «στρατολογήσετε» καινούργιους συμμάχους. Τα ζητούμενά σας θα τίθενται ξεκάθαρα, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες από κανέναν. Τώρα είναι η στιγμή να μιλήσετε, που οι άλλοι σας ακούν με προσοχή!

Θέλετε να κάνετε ένα άλμα, που μπορεί να ενέχει και κάποια ρίσκα; Να το τολμήσετε μεταξύ 23 και 24 του μήνα, που θα έχετε περισσότερη εύνοια με το μέρος σας. Σε αυτό σας βοηθά η καθημερινή άσκηση, ενώ και η γιόγκα μπορεί να ανορθώσει τη δύναμη της πειθούς σας!

Νοέμβριος ζώδια 2019 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Οι ιδέες σας είναι εξαιρετικές και οι θέσεις σας έλκουν σαν μαγνήτης! Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι ιδανικές για να προχωρήσετε με κάποια καινούργια εγχειρήματά σας. Θα λάβετε σημαντική στήριξη από συνεργάτες και συμμάχους, που θα ανοίξουν ανέλπιστες πόρτες για την περαιτέρω πορεία σας. Φυσικά έχετε καταβάλει κι εσείς τον κόπο που απαιτεί μια νικητήρια διαδρομή… Και πλέον μπορείτε να την διανύσετε, κοιτώντας μόνο το αίσιο μέλλον σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66