Νοέμβριος zodia Δίδυμοι 2019 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zvdio-didymoi-idanikos-erwtikos-syntrofos

zodia Αγαπητοί Δίδυμοι, πόσο ανοικτοί και δεκτικοί είστε προς καθετί καινούργιο;

Όσο αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή, καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο απ’ όσο συνηθίζετε…

Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει με τις καλύτερες προθέσεις, για να σας εκπλήξει ευχάριστα!

zodia-taro-45

Οι ρομαντικές σας προοπτικές αυξάνονται και πληθύνονται, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Νοέμβριος μπαίνει με καινούργιες προτάσεις για εσάς, προς κατευθύνσεις που δεν είχατε διερευνήσει ως τώρα. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρετε πότε ή ποιος ή πώς θα κεντριστούν οι χορδές της καρδιάς σας, σωστά; Γι’ αυτό κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, καλείστε να μην σκέφτεστε!

Νοέμβριος zodia Δίδυμοι 2019 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Αποδεχθείτε μόνο το δεδομένο ότι δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από παρεκκλίσεις. Τούτου λεχθέντος, μην κοιτάτε όσους σας προσεγγίζουν με κομπλιμέντα και κόκκινα τριαντάφυλλα. Μπορεί να σας απομακρύνουν από εκείνο το ιδιαίτερο άτομο που έχει πραγματικά αισθήματα για εσάς… Και μπορεί να μην σας προσφέρει τριαντάφυλλα αλλά να ετοιμάσει για εσάς μια σπιτική, πολύ γευστική σούπα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Νοέμβριος zodia Δίδυμοι 2019 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Συναντήστε τους φίλους σας και ανταλλάξτε απόψεις για τις ρομαντικές σας προοπτικές. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν μόνο το καλό σας, άρα τα σχόλιά τους είναι αντικειμενικά. Στο μεταξύ, μην σταματήσετε να φλερτάρετε με κάθε δοθείσα ευκαιρία: Αφήστε τα πιάτα για αργότερα γύρω στις 10 του μήνα, διερευνήστε αυτό το ελκυστικό άτομο που σας κοιτά επίμονα!

Μεταξύ 15 και 17 Νοεμβρίου, πρέπει να αποτραβηχτείτε λίγο από τις πολλές διασκεδάσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος να σκεφτείτε τα πραγματικά σας ζητούμενα από μια καινούργια γνωριμία ή έναν δεσμό. Οραματιστείτε τον εαυτό σας μέσα σε μια σχέση και νιώστε το συναίσθημα… Σας αρέσει;

tarw-wroskopio-4

Νιώθετε ήδη πιο κοντά με ένα ιδιαίτερο άτομο. Οι σκέψεις που κάνετε γι’ αυτό γύρω στις 24 του μήνα, είναι μόνο θετικές. Απολαύστε τον χρόνο που περνάτε μαζί, χωρίς να χάνετε επαφή με τα ρεαλιστικά σας θέματα. Αν η ικανοποίηση που παίρνετε θερμαίνει την ψυχή σας, είστε σε πολύ καλό δρόμο!

Νοέμβριος zodia Δίδυμοι 2019 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Μιλώντας για δρόμο, λίγες λακκούβες στην πορεία σας είναι πιθανό να προκύψουν. Αλλά και ποιο οδόστρωμα είναι τέλειο; Μην δώσετε περισσότερη έκταση απ’ όση πρέπει, η διαδρομή σας είναι μακρά ακόμη. Κλείστε τον μήνα φορώντας τη ζώνη ασφαλείας, διατηρήστε την ταχύτητά σας στο ρελαντί και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia