Νοέμβριος zodia 2019 Καρκίνος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-karkinos

zodia Αγαπητοί Καρκίνοι, σε ποια θέση κατάταξης έχετε θέσει την προσωπική και ερωτική σας ζωή;

Το σίγουρο είναι ότι δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές σας…

Πρωταγωνιστή έχετε χρίσει το χρήμα – και με αυτό το σκεπτικό μπαίνετε στον πρώτο μήνα του Χειμώνα!

zodia-taro-45

Με κάποιο αμυδρό νεφέλωμα αρχίζει τη διαδρομή του ο φετινός Νοέμβριος για εσάς. Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το γιατί έχετε παραμερίσει την προσωπική σας ζωή, έναντι των οικονομικών. Άραγε, ευθύνεται κάποια πίεση στον εργασιακό τομέα; Έχετε κάποιες δυσχέρειες με τα μετρητά σας… ή κάτι άλλο σας ωθεί να κοιτάτε αλλού αδιάφορα;

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα προσπαθείτε να αποφύγετε κάποιες δύσκολες ερωτήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι. Τις έχει θέσει η πραγματικότητά σας, η ίδια η αγάπη. Το ταίρι σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει, ζητά να του ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Από τη δική του πλευρά, έχει φτάσει αυτή η στιγμή: Να δείξετε ότι είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε πραγματικά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Νοέμβριος zodia 2019 Καρκίνος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Σας έχει αναστατώσει η ανάγκη να κάνετε το επόμενο βήμα σε αυτή τη σύμπραξη. Μπορεί να είναι η απόφαση να αναβαθμιστεί μια νέα γνωριμία σε σχέση. Μπορεί να είναι η πρόταση να συζήσετε με το υπάρχον ταίρι σας ή κάτι ανάλογο. Αν αυτό αντιτίθεται στο φόρτο εργασίας που θεωρείτε ότι έχετε, πατήστε φρένο!

Αρκετά σκεφτήκατε ή αποφύγατε να σκεφτείτε, αγαπητοί Καρκίνοι. Αυτή είναι η στιγμή να διαθέσετε στον έρωτα και το ρομάντζο, την προσοχή που πραγματικά δικαιούται. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα βάλετε τα ρεαλιστικά δεδομένα σας στο τραπέζι, για να πάρετε μια συνειδητή απόφαση. Το σημαντικό στοιχείο προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ένα: Τι πραγματικά θέλετε;

xartomanteia

Όταν καταφέρετε να παραμερίσετε κάθε άλλη σκέψη πέρα από το συναίσθημα, θα μπορέσετε να καταλήξετε με ωριμότητα. Η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σας θα σας δείξουν τον δρόμο. Εφόσον το εν λόγω άτομο σας γεμίζει με θετικές διαθέσεις, δεν έχετε λόγο να προβάλετε αντίσταση!

Νοέμβριος zodia 2019 Καρκίνος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Ένας ειλικρινής διάλογος με το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας, θα ξεκαθαρίσει την εικόνα όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Η κάθε πλευρά γνωρίζει τα ζητούμενά της – και κυρίως ότι απολαμβάνει την ύπαρξη του ενός στη ζωή του άλλου. Τα άστρα προβλέπουν ότι θα κλείσετε τον φετινό Νοέμβριο, πιο ευτυχισμένοι και πλήρεις απ’ όσο φανταζόσασταν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia