Ξορκι – συνταγη για άμεση επικοινωνια

filtro (1)

Ξορκι – συνταγη για άμεση επικοινωνια

                      Η Ερωτική πυραμίδα του Ερμή – ‘LOVE-TALKS’

 

Η ‘Ερωτική Πυραμίδα του Ερμή’  είναι ένα ακόμα μοναδικό προϊόν από την σειρά Ενεργειακών Προϊόντων ‘LOVE-TALKS’.

Χαμένες και προβληματικές επικοινωνίες επανέρχονται σε 3 ημέρες και με μόνιμο πια χαρακτήρα, με την χρήση της ‘Ερωτικής Πυραμίδας του Ερμή’.

zodia-taro-45

 

Μια σπάνια συνταγή, που σε συνδυασμό με την προσωπική σας επιθυμία,  λύνουν τον λόγο και εξαλείφουν τις χιλιομετρικές και χρονικές αποστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

 

Άτομα αγαπημένα, που έχουν καιρό να επικοινωνήσουν μαζί σας, είτε μετά από αναιτιολόγητο χωρισμό, είτε μετά από ερωτική σύγκρουση, είτε ακόμα επειδή στην ζωή τους έχει μπει μια άλλη παρουσία… σπάνε τελικά την σιωπή τους, απομακρύνονται από συναισθήματα εγωπάθειας και φόβου, και σας πλησιάζουν με διάθεση θετικής επικοινωνίας.

 

Ένα πανίσχυρο ξόρκι δημιουργημένο από τις γνωστές Σμυρνιές, που κρατούσαν τους συντρόφους και τους συζύγους τους μακριά από τους ερωτικούς πειρασμούς άλλων γυναικών, και δεμένους αποκλειστικά –  μόνιμα σε αυτές.

Για το εν λόγω ξόρκι ‘η ερωτική πυραμίδα του Ερμή’ θα χρειαστείτε :

 

Υλικά:

  • Ροζ ροδοπέταλα Ξαστρισμένα
  • Δέρμα από φίδι ή ερπετό
  • Νερό από λίμνη (1 κουταλιά του γλυκού)
  • Λευκή Ζάχαρη (2 κουταλιές του γλυκού)
  • Πορφυρό πουγκί τριγωνικό
  • Σκόνη αιθέριου ελαίου Ylang -Ylang
  • Κόκκινο κερί ζωδίου περίπου 10 εκατοστών περίπου

 

Λόγια: ‘’ Δώσε μου τον λόγο σου Εσύ ‘πχ …Κώστα… γέννα της …’’, και φανέρωσε την παρουσία σου τώρα. Το φτερό του Ερμή στο χέρι σου και η καρδιά σου κλειδωμένη στο όνομα μου .’πχ …Αντωνία …γέννα της …’

 

Συνταγή:

Τοποθετείτε σε ένα λευκό πιατάκι, σε ζυγή ώρα μεταξύ 20:00 μέχρι και 04:00 το πρωί,  το κόκκινο ζωδιακό κερί. Ανάψτε με το αριστερό χέρι με σπίρτα. Γύρω – γύρω από το κερί τοποθετείτε τα ροζ ροδοπέταλα και από πάνω τους  ρίχνεται το νερό της λίμνης με το αριστερό χέρι,  και ύστερα την ζάχαρη ( μόνο το ένα κουταλάκι), δεξιόστροφα πάντα.

Όταν το κερί σβήσει τελείως, ρίξτε από πάνω… με το δεξί χέρι την υπόλοιπη ζάχαρη (1 κουταλάκι), και αφήστε το για δύο ώρες σε σκοτεινό – κλειστό χώρο.

Μετά τοποθετείτε τα υπολείμματα του κεριού, την ζάχαρη, τα ροδοπέταλα, το δέρμα φιδιού και την σκόνη του αιθέριου ελαίου,  μέσα στο πουγκί για ράψτε το με άσπρη κλωστή. Ταυτόχρόνα ψιθυρίστε 3 φορές την φράση άνωθεν.

Τοποθετήστε το πορφυρό τριγωνικό πουγκί κάτω από το στρώμα του κρεβατιού σας-σε μονή νυχτερινή ώρα- ….και αναμείνατε με υπομονή και πίστη σε αυτό που μόλις κάνατε.

Όλο το τελετουργικό αυτό, δημιουργεί άμεσα  ισχυρές  ενεργειακές και ερωτικές δονήσεις στο μυαλό και στην καρδιά του ατόμου,  το  οποίο ποθείτε να ακούσετε ή να δείτε. Είναι μόνο θέμα 72 ωρών το πολύ,  να σας παρουσιαστεί… τα υπόλοιπα…δικά σας!

 

Καλή επιτυχία….!

 

Τα άνωθεν υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε έτοιμα και ενεργοποιημένα από την σειρά  ενεργειακών  Προϊόντων ‘LoveTalks.

Το προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της astro-live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

Φέρτε την τύχη και την αγάπη στον δρόμο σας!

Στείλτε το μήνυμα σας στο email: info@astro-live.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε.