Οι αδελφές ψυχές θα μπορούσαν να ενωθούν 12-18/12

flogeros-erwtas-ananewsi

Οι αδελφές ψυχές θα μπορούσαν να ενωθούν 12-18/12 .

Οι αδελφές ψυχές  : Τη Δευτέρα, ο καυτός Άρης βρίσκεται σε κίνηση. Βγαίνει από το έντονο, συναισθηματικό καζάνι του Σκορπιού και μπαίνει στον παθιασμένο, περιπετειώδη, κοσμικό Τοξότη μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.

Μετά από επτά εβδομάδες εξαιρετικά στενών επαφών, ήρθε η ώρα να ζήσετε άγρια κι ελεύθερα. Ποιο σημείο του χάρτη θα σημαδέψετε; Αναζητήστε προορισμούς και δείτε ποιος σας αρέσει.

Με τον παρορμητικό κόκκινο πλανήτη να πάλλεται στο ζώδιο του παγκόσμιου ταξιδιώτη, θα μπορούσατε να κλείσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο πριν σκεφτείτε την παραμικρή λεπτομέρεια.

zodia-taro-45

Ελέγξτε λοιπόν πράγματα όπως η απόδειξη εμβολιασμού και οι κανόνες καραντίνας πριν τρέξετε να επιβιβαστείτε σε ένα αεροπλάνο.. άμεσα. Οι επιχειρηματίες θα νιώσουν έντονα κινητοποιημένοι και οι εξελίξεις μπορούν να συμβούν πολύ γρήγορα – ακόμη και πριν από τις γιορτές! Προσέξτε να μην ξεπεράσετε τον βασικό σας οικονομικό προϋπολογισμό για την εκκίνηση μιας νεοσύστατης επιχείρησης.

Με τον Άρη να παίζει τυχερά παιχνίδια στον ιδιότροπο Τοξότη, είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ ενός υπολογισμένου ρίσκου και ενός ξεκάθαρου τζόγου. Αν και θα υπάρξουν στιγμές υψηλής πίεσης στις οποίες πρέπει να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες από τώρα ως τις 24 Ιανουαρίου, δεν είναι συνετό να το κάνετε με κλειστά μάτια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Οι αδελφές ψυχές θα μπορούσαν να ενωθούν12-18/12 .

Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, χειριστείτε την κατάσταση με τη δέουσα επιμέλεια, αναλύστε τους αριθμούς και κάντε έλεγχο ιστορικού. Ευτυχώς, θα υπάρχει κάποια υποστήριξη για τη λήψη λογικών αποφάσεων, καθώς ο στρατηγικός Ερμής θα εγκατασταθεί στον Αιγόκερω μέχρι τις 2 Ιανουαρίου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να κάνεις λάθη και να μαθαίνεις απ’ αυτά, αντί να προσπαθείς να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου με την πρώτη προσπάθεια.

Ένα σημαντικό μάθημα που μας διδάσκει ο Αιγόκερως, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ζωδιακού κύκλου, είναι το εξής: «Καλύτερα να αναθέτεις, παρά να τα κάνεις όλα μόνος σου». Καθώς ο κοινωνικός Ερμής έχει απήχηση μέσα απ’ αυτό το ζώδιο, οι άνθρωποι θα είναι ο πολυτιμότερος «πόρος» όλων. Ξεκινήστε τη χαρτογράφηση των απαιτήσεών σας, για την ομάδα ή το ραντεβού των ονείρων σας! Το σαφές όραμα για τις ιδιότητες που χρειάζεστε -ή δεν χρειάζεστε – θα είναι ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας διανομής ρόλων.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 14-16/12 Ερωτικές εξομολογήσεις – Νέοι πειρασμοί

chartomantia-098

Οι αδελφές ψυχές θα μπορούσαν να ενωθούν12-18/12 .

Μήπως ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε την ατζέντα μας? Ο Ερμής στον Αιγόκερω μας υπενθυμίζει πως η γνώση της επιλογής των κατάλληλων ανθρώπων, είναι μέρος της πορείας μας προς την επιτυχία. Ελάτε σε επαφή με άτομα κύρους στο δίκτυο ή τον κλάδο σας. Αν δεν είστε έτοιμοι να «παίξετε μπάλα», αρχίστε να απολαμβάνετε τις δονήσεις τους, προετοιμάζοντας την ενδεχόμενη άνοδό σας.

Είστε έτοιμοι να φέρετε λίγη επιπολαιότητα στο ερωτικό σας παιχνίδι; Η πανσέληνος του Σαββάτου στους Διδύμους θα φωτίσει ανέμελους και ξένοιαστους τρόπους συγχρονισμού. Σκεφτείτε το άλλο σας μισό σαν συμπαίκτη σας – ή ανανεώστε το προφίλ της εφαρμογής γνωριμιών για να αποκαλύψετε πολλά για τα εξωσχολικά σας ενδιαφέροντα όσο και για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Οι αδελφές ψυχές θα μπορούσαν να ενωθούν12-18/12 .

Οι αδελφές ψυχές, θα μπορούσαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ενωθούν κάτω από αυτή την επιρροή της αδελφοποίησης. Για τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, κρατήστε τον εαυτό σας σε διαδικασία δημιουργίας σύνδεσης. Είτε πρόκειται για ρομαντισμό, φιλία ή δημιουργική συνεργασία, μπορεί να προσελκύσετε το κομμάτι του παζλ που λείπει.

Οι τοπικές αναζητήσεις μπορούν να είναι καρποφόρες! Εξερευνήστε τα τεκταινόμενα της περιοχής σας για την πνευματική /ψυχική ομάδα σας- ή βοηθήστε στη δημιουργία μιας ακμάζουσας κοινωνικής σκηνής στη γειτονιά σας. Χρειάζεστε καινούργιο αυτοκίνητο ή κάποια αξεσουάρ;

Οι μεταφορές είναι επίσης ο τομέας των Διδύμων. Έτσι αυτή η πανσέληνος μπορεί να φωτίσει το δρόμο προς το τέλειο αυτοκίνητο ή αξεσουάρ, για να κάνει τις μετακινήσεις πιο ευχάριστες. Είστε έτοιμοι για μια ρομαντική επανάσταση-ή για ένα πιο αξιόπιστο σημάδι για το πότε πρέπει να συντονιστείτε με τη σοφία της καρδιάς σας; Αυτή η ευκαιρία θα μπορούσε να έρθει αυτήν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία για έξι εβδομάδες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 14-16/12 Ερωτικές εξομολογήσεις – Νέοι πειρασμοί

dream

Η αντίστροφη μετατόπιση του πλανήτη της αγάπης λαμβάνει χώρα στον παραδοσιακό Αιγόκερω, προσφέροντας την ευκαιρία να αναθεωρήσετε… και αν είναι απαραίτητο, να ξαναγράψετε το μέλλον της ερωτικής σας ιστορίας. Αυτό το ζώδιο με την εμμονή του στους στόχους, μας υπενθυμίζει να διατηρούμε τα στάνταρ μας υψηλά, αλλά οι προσδοκίες μας να βασίζονται στην πραγματικότητα.

Ο δρόμος προς τη ρομαντική ευδαιμονία μπορεί να είναι πολύ δύσκολος! Μόλις πιστεύετε πως έχετε φτάσει… ανακαλύπτετε ένα διαφορετικό μονοπάτι προς την κορυφή. Η ανάδρομη Αφροδίτη προσφέρει την ευκαιρία να εξετάσετε σε βάθος το πώς δημιουργείτε σχέσεις. Αποφεύγετε τις προσκολλήσεις ή αγχώνεστε και κολλάτε όταν αισθάνεστε αβέβαιοι; Ίσως είστε μια καλά ισορροπημένη ψυχή, που θα μπορούσε οικονομικά να αντέξει λίγο περισσότερο πάθος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι αδελφες ψυχές θα μπορούσαν να ενωθούν12-18/12 .

Είστε εθισμένοι στη συγκίνηση της «νέας ενέργειας σχέσεων» μόνο όταν τα πράγματα γίνονται πολύ αληθινά και οικεία; Είστε σε επαφή με τις ερωτικές επιθυμίες και τη δύναμή σας… και πόσο κοντά είστε αλήθεια;

Ερωτήματα σαν αυτά, βαραίνουν τη συλλογική συνείδηση καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη μας ωθεί να κάνουμε όλες αυτές τις αναθεωρήσεις, επανεξετάσεις, επανεκτιμήσεις κι επανασυνδέσεις. Και όχι, δεν θα είναι εύκολο! Εξάλλου η πραγματική αγάπη δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά όσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν μια αυτοεξέταση και να διορθώσουν την πορεία τους, μπορεί να ανταμειφθούν με ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο, το 2022.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot