Οι ανάγκες μας αλλάζουν μαζί με τις επιθυμίες μας 02-03/04

erwtikes-1314

Οι ανάγκες μας αλλάζουν μαζί με τις επιθυμίες μας 02-03/04 .

Οι ανάγκες μας αλλάζουν : Την Παρασκευή το βράδυ η Νέα Σελήνη του Κριού, προχωράει σε ένα εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο στον Υδροχόο, καθώς ο Ήλιος ολοκληρώνει τη σύνοδό του με τον Χείρωνα.

Καθώς ο Άρης κυβερνά τον Κριό, υπάρχει μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και σιγουριάς, καθώς βελτιώνουμε τον τρόπο δράσης μας.

Πιο συγκεκριμένα, νιώθουμε την ανάγκη να παρακολουθήσουμε τι λειτουργεί τώρα ή τι θα λειτουργήσει, εν καιρώ.

zodia-taro-45

Ορθώνουμε ανάστημα από τις εμπειρίες μας… αυτές που αποκτήσαμε μέσα από τις προκλήσεις – ακόμα κι αν αυτές οι εμπειρίες, δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μεταβιβάζονται όμως καλά.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Ταύρου κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον αστεροειδή Εστία, καθώς ο Ερμής στον Κριό περνάει από τον Χείρωνα και τον Ήλιο, στη σφαίρα σύνδεσης με τον αστεροειδή Παλλάδα Αθηνά. Οι ανάγκες μας αλλάζουν, μαζί με τις επιθυμίες μας.

Αυτό που κάποτε μας ικανοποιούσε πλήρως, τώρα χάνει την δύναμή του. Σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, ενώ αυτό μπορεί να ενοχλεί λιγάκι.. δεν παύει να είναι συναρπαστικό παράλληλα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/04 – Deste Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Απριλίου 22

zodia-astra-tarot

Οι ανάγκες μας αλλάζουν μαζί με τις επιθυμίες μας 02-03/04 .

Αν μπορούμε να αλλάξουμε, μπορούμε και να αναπτυχθούμε. Και είμαστε ακριβώς στα πρόθυρα να συναρομολογήσουμε τα κομμάτια. Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Ταύρου τελειώνει το τετράγωνο με την Εστία και γλιστρά σε μια σύνοδο με τον Ουρανό. Μέχρι το τέλος της νύχτας, η Σελήνη κατευθύνεται σε ένα τετράγωνο με τον Άρη, καθώς αυτός πλησιάζει στον Κρόνο.

Η Αφροδίτη – κυβερνήτης του Ταύρου – κινείται στις τελικές μοίρες του Υδροχόου και ο Δίας πλησιάζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η διάθεσή μας είναι χάλια και νιώθουμε τσιτωμένοι, από όσα συμβαίνουν. Εξακολουθούμε όμως να επεξεργαζόμαστε τα γεγονότα…και υπάρχει μια έγχυση μαγείας στο νερό που κολυμπάμε. Πρέπει να πιστέψουμε πως όλα θα είναι εντάξει… πως ΕΜΕΙΣ θα είμαστε εντάξει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά διλήμματα για όλους!

zodia-zvdia-75

Οι αναγκες μας αλλάζουν μαζί με τις επιθυμίες μας 02-03/04 .

Αυτό που νιώθουμε ότι έχουμε τώρα, είναι τόσο διαφορετικό από το πώς συνήθιζαν να είναι τα πράγματα. Καθώς έχουμε μυηθεί στην ιδέα πως αντέξαμε την αλλαγή… και μπορούμε να την αντέξουμε ξανά –γιατί η διαφορά είναι πλέον γνωστή– τα νεύρα μας ηρεμούν. Και μπορούμε να ξεκινήσουμε με χαμηλότερες ταχύτητες.

Κανείς δεν νιώθει αυτή τη στιγμή πως είναι σε σταθερό έδαφος συναισθηματικά – κι αυτό είναι κοινό σε όλους μας. Κάνει τη λήψη μοιραίων συγκεκριμένων βημάτων, θεωρητική βεβαιότητα… κάποια στιγμή. Η υπόσχεση για ένα όφελος, έχει ήδη ενσωματωθεί, αγοραστεί και πληρωθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098