Οι ανοιχτές πληγές θα έχουν μια ευκαιρία να γιατρευτούν 12/02

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

Οι ανοιχτές πληγές θα έχουν μια ευκαιρία να γιατρευτούν 12/02 .

Οι ανοιχτές πληγές : Δίας σύνοδος Χείρων 12/02

Ο μεγαλοπρεπής, ελεήμων ο Δίας συναντά τον Χείρωνα, τον «τραυματισμένο θεραπευτή».

Στα καλύτερά τους, οι συνδυασμένες ενέργειές τους μπορούν να φέρουν τη θεραπεία και την ισορροπία μέσω της συμπόνιας, της δικαιοσύνης και της μεγαλύτερης κατανόησης.

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, ο Χείρων τείνει να εισαγάγει ένα στοιχείο αγώνα, οπότε αυτός ο συνδυασμός μπορεί να μην είναι απολύτως απλός.

Ο Χείρων δεν είναι ένας πλανήτης που τείνει να φέρει το “όλα καλά και ωραία” , αν και ο Δίας σίγουρα φιλοδοξεί να το κάνει. Οι συγκρούσεις ή οι αγώνες δεν μπορούν πάντα να επιλυθούν εντελώς, αλλά είναι πιθανό να κερδίσετε κάποια ανακούφιση και διευκρίνιση.

Η πιο δύσκολη πλευρά του Δίας – Χείρων θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεστε με την λιγότερο ελκυστική πλευρά του Δία.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Οι ανοιχτές πληγές θα έχουν μια ευκαιρία να γιατρευτούν 12/02 .

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει κρίσεις, προκαταλήψεις, αλαζονεία, τυφλή πίστη ή ακόμα και να πιστεύουμε τόσο έντονα στη δική σας άποψη που δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις απόψεις των άλλων.

Με τον Χείρωνα που εμπλέκεται, μπορείτε να ανακαλύψετε μερικές από αυτές τις ιδιότητες στο ψυχικό σας τυφλό σημείο.

Μπορεί να σας βοηθήσει να υπενθυμίσετε τον εαυτό σας την πολλαπλότητα και την πλούσια ποικιλία των προοπτικών για τη ζωή  και πως πρέπει να εξετάσετε την πιθανότητα ότι η διαφωνία είναι ένα φυσικό φαινόμενο και όχι ένα σημάδι αποτυχίας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/03 -DESTE 2ο 10ήμερο Μάρτιος 2023

chartomantia-098

Δίας σύνοδος Χείρων 12/02

Η επιβίωσή μας – συλλογικά και ατομικά – εξαρτάται από την ικανότητά μας να ξεπεράσουμε την περιοριστική πεποίθηση ότι υπάρχει μόνο μια σωστή απάντηση στα μεγάλα ζητήματα της ζωής. Πρέπει να επιτρέψουμε στις επεκτατικές ιδιότητες του Δία, όπως αντικατοπτρίζεται στην ανθρώπινη φύση, να είναι ελεύθερες να αναπτυχθούν και να εκπληρώσουν τις μεγαλύτερες δυνατότητές μας.

Ο ρόλος του Χείρωνα είναι να μας υπενθυμίσει ότι εάν δεν πετυχαίνουμε τα πιο εξιδανικευμένα οράματα μας, δεν χρειάζεται να αισθανόμαστε αποτυχία από την πλευρά μας, αφού δεν είναι πάντα δυνατό να ελέγξουμε όλα όσα συμβαίνουν σε εμάς και γύρω μας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19