Οι αντιστάσεις του παρελθόντος μένουν πίσω 26/09 – 02/10

didaskalia-planitwn-afroditi

Οι αντιστάσεις του παρελθόντος μένουν πίσω 26/09 – 02/10 .

Οι αντιστάσεις του παρελθόντος : Θα βρείτε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στο  γκάζι και φρένο αυτή την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Κι αυτό επειδή ο Άρης στους Διδύμους, εναρμονίζεται σ’ ένα δυναμικό ντουέτο με τον αργό και σταθερό Κρόνο στον Υδροχόο. Αν κι αυτοί οι δύο πλανήτες λειτουργούν με πολύ διαφορετικούς ρυθμούς… περιοδεύουν σε ζώδια του αέρα.

Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε, χωρίς σταθερό σχέδιο.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του χρόνου και δεν τον πειράζει να είναι η χελώνα σ’ αυτό τον αγώνα δρόμου. Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο πλανητικό ζεύγος για να βελτιώσετε τις μεγάλες ιδέες σας, διασφαλίζοντας ότι όλα λειτουργούν σαν μια καλολαδωμένη μηχανή. Από εκεί και πέρα, θα είναι εύκολο να κάνετε τις αισθητές αλλαγές, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

Βεβαιωθείτε πως ό,τι κάνετε… ακολουθεί μεν σωστή στρατηγική, αλλά αφήνει χώρο και για λίγο αυθορμητισμό. Η αποστολή της Πέμπτης: Προωθήστε, απολαύστε, διακοσμήστε! Η βασίλισσα της ομορφιάς Αφροδίτη , περνάει στο έδαφος του Ζυγού για την ετήσια επίσκεψή της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Οι αντιστάσεις του παρελθόντος μένουν πίσω 26/09 – 02/10 .

Αυτή είναι η έδρα του πλανήτη της αγάπης, που σημαίνει ότι λειτουργεί με τις μέγιστες δυνάμεις της εδώ. Βέβαια η δύναμη της θέλησης από την άλλη… μπορεί να είναι αδύναμη όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό. Αν είστε σε σχέση, φροντίστε αυτό το διάστημα να περάσετε όσο πιο απολαυστικές στιγμές μπορείτε με το ταίρι σας.

Αφήστε πίσω σας τις αντιστάσεις του παρελθόντος και μην κρατάτε σκορ. Η ρομαντική ενέργεια είναι μεταδοτική τώρα – τουλάχιστον με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλετε για να συντονιστείτε με τον έρωτά σας…θα «ενεργοποιήσει τους κινητήρες σας». Οι καταστάσεις μπορεί να εξελιχθούν σε αποκλειστικές σχέσεις, τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/09 Διαπληκτισμός γυναικών – Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

 

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Με την Αφροδίτη στον ήπιο Ζυγό, η αργή και σταθερή αφοσίωση κερδίζει τον αγώνα. Χαλαρώστε και μην πιέζετε τις καταστάσεις! Αντιθέτως συμπεριφερθείτε γοητευτικά, κάνοντας γλυκές χειρονομίες. Μην ξεχάσετε όμως να συγκρατηθείτε το Σάββατο, όταν ο Δίας της υπερβολής έρθει αντιμέτωπος με την Αφροδίτη… και πετάξει η κοινή λογική από το παράθυρο!

Τα ανακατεμένα σήματα ξεκαθαρίζουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει την ταραγμένη αναδρομή του που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου στον Ζυγό και συνέχισε από τις 23 Σεπτεμβρίου στην αγχώδη Παρθένο. Οι σχέσεις ήταν ιδιαίτερα ασταθείς όσο ο Ερμής περιόδευε στο Ζυγό. Μπορεί να σας ώθησε σε εμμονές και στρατηγικές… που δεν οδήγησαν πουθενά. Όλα όμως αλλάζουν αυτή την Κυριακή! Καθώς ο κοσμικός επικοινωνιολόγος θα βρίσκεται στην αναλυτική Παρθένο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και θα κυριαρχεί η λογική.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/09 Διαπληκτισμός γυναικών – Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

taro-zodia-098

Οι αντιστασεις του παρελθόντος μένουν πίσω 26/09 – 02/10 .

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτή τη γήινη, μεθοδική ενέργεια; Αποκτήστε εμμονή με τη συστηματοποίηση και την απλοποίηση. Οργανώστε τα ράφια σας και αφαιρέστε το επεξεργασμένο πρόχειρο φαγητό, από το ψυγείο σας.

Διορθώστε το πρόγραμμά σας και βάλτε τα δυνατά σας για να μηδενίσετε τα εισερχόμενά σας. Αναπροσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας και κάντε τις απαραίτητες οικονομικές συζητήσεις, που είχατε αναβάλει. Επειδή η Παρθένος αγαπά την ευεξία, αγοράστε ένα όργανο γυμναστικής και δημιουργήστε ένα προπονητικό πρόγραμμα. Επίσης αυτό το θεραπευτικό τονωτικό ρόφημα ακούγεται θεϊκό… αλλά θα μπορούσατε να το φτιάξετε στο σπίτι; Σημειώστε τη συνταγή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76