Οι Αριθμοί καθορίζουν το μέλλον των αισθημάτων σχέσεων

arithmologia

Οι Αριθμοί καθορίζουν το μέλλον των αισθημάτων σχέσεων

Οι Αριθμοί Για τις επόμενες 4 – 5 εβδομάδες:

Κριός

Θα δεχτείτε πολλές και όμορφες προτάσεις, από τον άνθρωπο σας που τώρα είναι και σε ικανή θέση για να ανακοινώσετε την σχέση σας, σε ένα πιο ευρύ κοινό.
Τυχερό νούμερο : 5

zodia-taro-45

Ταύρος

Μπορεί να έχετε απογοητευτεί, από τον πρώην σας που κάνει τώρα την προσπάθεια του, με τις ίδιες παλιές προσεγγίσεις…αλλά αυτήν την φορά κάτι νέο έχει να σας ανακοινώσει.
Τυχερό νούμερο : 4

Δίδυμοι

Όσα έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας και μάλλον σας έχουν χαλάσει την διάθεση, τώρα ο σύντροφος σας, θα κάνει ότι μπορεί για να σας φέρει και πάλι πιο κοντά του.
Τυχερό νούμερο : 2

Καρκίνος

Η ερωτική κινητικότητα και λόγια που υπάρχουν, από την μεριά κάποιου φίλου σας θα πολλαπλασιαστούν και θα γίνουν προτάσεις μέχρι και για δεσμό.
Τυχερό νούμερο : 9

zodia-0988

Λέων

Μην κάνετε προσπάθειες χωρίς στρατηγική, για να κατακτήσετε κάποιον. Δεν θα καταφέρετε και πολλά. Καλύτερα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Σίγουρα θα σας βοηθήσει.
Τυχερό νούμερο : 4

Οι Αριθμοί καθορίζουν το μέλλον των αισθημάτων σχέσεων

Παρθένος

Όσα και να έχουν γίνει στο παρελθόν σας, τώρα το καλύτερο που έχετε αν κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις παρέες σας και την ανερχόμενη σας εργασία.
Τυχερό νούμερο : 2

Ζυγός

Είστε απόλυτα έτοιμοι, για να βρείτε μια νέα ερωτική αγκαλιά. Το σύμπαν θα σας την κάνει δώρο. Τώρα θα πρέπει και να μην κάνετε καμία ανακοίνωση ακόμη στους τρίτους.
Τυχερό νούμερο : 5

zodia-zwdia-9988

Σκορπιός

Οι θέσεις που έχετε είναι μόνιμα σε αντίθεση με τον άνθρωπο σας, κάτι που τον έχει κάνει να θέλει να σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα για το τι θέλει στο από εδώ και πέρα.
Τυχερό νούμερο : 1

Τοξότης

Είστε χαμένοι μέσα σε καταστάσεις εργασίας και οικογένειας, και δεν μένει καθόλου χρόνος, για να σκεφτείτε ότι πρέπει να ξανα-φτιάξετε την προσωπική σας ζωή.
Τυχερό νούμερο : 7

Αιγόκερως

Είστε μόνιμα καλά με την μοναξιά σας, αλλά αυτή η κατάσταση θα τελειώσει καθώς μια νέα γνωριμία έρχεται και σας κάνει να θέλετε να περάσετε ακόμη και σε σχέση.
Τυχερό νούμερο : 3

zodia-88

Υδροχόος

Δεν υπάρχουν θέματα άλλα να κλείσετε με το παρελθόν. Τώρα έχετε βρεί και είναι δίπλα σας μια νέα προσωπικότητα που μπορεί να σας κάνει να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας.
Τυχερό νούμερο : 2

Ιχθείς

Οικονομικές εκπλήξεις έχετε τις επόμενες ημέρες. Τώρα θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες για να προχωρήσετε την ζωή σας, όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί.
Τυχερό νούμερο : 8

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66