Οι βαθύτερες πληγές της ψυχής βρίσκουν γιατρειά 19-20/11

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Οι βαθύτερες πληγές της ψυχής βρίσκουν γιατρειά 19-20/11 .

Οι βαθύτερες πληγές : Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ήλιος από τον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στη συνέχεια κατευθύνεται για ένα τρίγωνο με τον Δία, ακριβώς το βράδυ της Κυριακής.

Αυτό το εξάγωνο δίνει την ευκαιρία να κάνετε την υπέρβαση, να αντιμετωπίσετε τις βαθύτερες πληγές της ψυχής σας, να αναγεννηθείτε μέσα από τους φόβους σας και να θεραπευτείτε.

Το βράδυ της Παρασκευής η Σελήνη από την Παρθένο τριγωνίζει το εξάγωνο Ήλιου/Πλούτωνα και εναντιώνεται στον Δία.

zodia-taro-45

Η διάθεση είναι πρακτική, μεθοδική και δημιουργεί το τέλειο αντίβαρο στην ασυγκράτητη, ακατέργαστη ενέργεια που μας ενθαρρύνει για να κάνουμε κάτι να συμβεί. Αν το κάνουμε.. τουλάχιστον ας το κάνουμε σωστά και ας έχει διάρκεια. Και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας… είναι υπεραρκετό. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον κυβερνώμενο από τον Δία Τοξότη, κινούνται για μια σύνοδο ακριβείας.

Δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα για να φλερτάρετε περισσότερο και να κάνετε σχέσεις με ομοϊδεάτες… σχέσεις ευχάριστες κι έξυπνες. Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει. Γίνετε ο φάρος για τους άλλους γύρω σας! Το πρωί του Σαββάτου, ο ανάδρομος Άρης τελειοποιεί το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα και η σύγχυση σχετικά με το τι να κάνετε, τι έχετε κάνει μέχρι τώρα, όπως και η ομίχλη γύρω από το πώς να συνεχίσετε… υποχωρεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Οι βαθύτερες πληγές της ψυχής βρίσκουν γιατρειά 19-20/11 .

Αυτό ισχύει ειδικά καθώς ο Άρης επιστρέφει σ’ ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Υπάρχει υποστήριξη για τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεών σας ή για να καταλάβετε τι έχει γίνει.. και να δικαιολογεί την επανάληψη. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη του Ζυγού μετακινείται από το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση στο στόμα και στο μυαλό.

Δεν είναι απλά μια ευχάριστη κατάσταση, είναι μια ευκαιρία να διασκεδάσετε και να αναζητήσετε περισσότερες απολαύσεις. Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη του Ζυγού ολοκληρώνει μια αντίθεση με τον Χείρωνα… και ο Ερμής με την Αφροδίτη προχωρούν μακροπρόθεσμα για ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σχεδιάσετε τα ερωτικά σας πλάνα.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Τσιγγάνικη 20-22/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Οι βαθύτερες πληγές της ψυχής βρίσκουν γιατρειά 19-20/11 .

Μικρές επιδιορθώσεις σε διαπροσωπικά προβλήματα, επιφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, η Σελήνη τριγωνίζει τον Κρόνο και τον Άρη! Αυτό είναι ένα αέρινο μεγάλο τρίγωνο, που γυρίζει ελαφρά το τιμόνι και μας βάζει στο μονοπάτι των πιο τρελών μας ονείρων!

Με τον Άρη να βγαίνει από την ομίχλη, η Σελήνη κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα. Αν δεν παλέψετε με την πραγματικότητα – όπως δεν συνέβη σ’ αυτήν την περίπτωση- μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τι σχεδιαζόταν για εσάς πίσω από τα παρασκήνια. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα αν αποδεχτείτε ότι κάποιες φορές τα πράγματα λειτουργούν σωστά, όταν η μοίρα ακολουθεί την πορεία της αναλλοίωτη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/11 – Τρίτο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2022

taro-6-9

Οι βαθυτερες πληγές της ψυχής βρίσκουν γιατρειά 19-20/11 .

Απλώς χρειάζεται χρόνος. Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Και τώρα επικρατεί μια ενεργητική διάθεση στην ατμόσφαιρα.

Μια έξυπνη και υπολογισμένη δράση / επίδραση. Πάρτε ανάλαφρα την κατάσταση, ακόμα κι αν σας φαίνεται σοβαρή. Αν αισθάνεστε άνετα, ενεργείτε με μεγαλύτερη σταθερότητα και ακρίβεια! Με ισορροπία! Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να συνεχίσουμε να κινούμαστε ομαλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76