Οι διαπροσωπικές σχέσεις στη Ζυγαριά 15/08-10/09

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στη Ζυγαριά 15/08-10/09 .

Οι διαπροσωπικές σχέσεις : Αφροδίτη στον Ζυγό (15 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου 2021) .

Αφροδίτη: θεά της τέχνης, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς. Η διέλευση της Αφροδίτης μιλάει στην καρδιά.

Κυβερνά το ζώδιο της πολυτέλειας, τον Ζυγό (και τον Ταύρο), οπότε επιστρέφει «σπίτι» της τώρα. Κι αυτό είναι πολύ καλό. Αυτή είναι μια από τις πιο συγκινητικές μετακινήσεις της χρονιάς, επειδή φωτίζει… το πόσο οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, συντελούν στην ευημερία μας.

zodia-taro-45

Προάγουν την ειρήνη τα λόγια και οι πράξεις μας; Ποιο είναι το στυλ επικοινωνίας μας; Οι σχέσεις μας φαίνονται αρμονικές; Υπάρχει αλληλοσεβασμός; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας τώρα. Το ιδιαίτερο της Αφροδίτης στον Ζυγό είναι το πώς τρέφει την ανθρώπινη ανάγκη μας για παρέα, επικοινωνία, συνεργασία, αγάπη, οικογένεια και φιλία.

Ακούει προσεκτικά και προσφέρει εξαιρετικές συμβουλές. Ωστόσο, η Αφροδίτη στο Ζυγό πρέπει να προσπαθήσει να είναι πιο διεκδικητική και άμεση. Πρέπει επίσης να μάθει ότι είναι εντάξει να είμαστε μόνοι μας και πως πρέπει να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώνουμε τον εαυτό μας χωρίς να βασιζόμαστε στους άλλους να το κάνουν για εμάς. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι Ζυγών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στη Ζυγαριά 15/08-10/09 .

Αυτοί που είναι ανυπόμονοι, πνευματώδεις και παίρνουν αποφάσεις βασιζόμενοι στο συναίσθημα…που έλκονται από τη συμμετρία, τα μαθηματικά, τις επιστήμες και την ψυχολογία. Και οι ρομαντικοί, στιλάτοι, συνεσταλμένοι και συνήθως πολύ χαλαροί. Αυτή εξάλλου, είναι η αληθινή έκφραση της Αφροδίτης στο Ζυγό.

Η θεϊκή θηλυκή Ζυγός εκπέμπει σεξουαλικότητα και πολυτέλεια. Είναι εξαιρετική γευσιγνώστης και δίνει μεγάλη αξία στην ποιότητα και την αισθητική. Ανεξάρτητα από το πώς εκδηλώνεται στην ανθρώπινη μορφή, το αρχέτυπο του Ζυγού σκαλίζει άμεσα τις αδυναμίες της σχέσης και της επικοινωνίας – που ελπίζαμε πως θα αστοχούσε.

Οι προσπάθειες να την αποφύγουμε ή να την εξαπατήσουμε αποδεικνύονται μάταιες. Η αντιπαράθεση μπορεί να είναι αμήχανη ή αγχωτική, αλλά η αποδοχή, είναι τελικά πιο άβολη.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

zwdia-66

Οι διαπροσωπικες σχέσεις στη Ζυγαριά 15/08-10/09 .

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μοιάζει με ένα πικρό χάπι που βάζει φωτιά στην ψυχή σας, αλλά είναι παράλληλα το καλύτερο τονωτικό στην κοσμική αγορά όταν πρόκειται να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να δηλώσουμε τις ανάγκες μας.

Φροντίστε να είστε σαφείς και ανοιχτοί στην επικοινωνία, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Σταθείτε κοντά σε εκείνους που σας εκτιμούν και σας ηρεμούν. Αν δεν σεβαστείτε τις ανάγκες σας και δεν απορρίψετε την τοξικότητα, ο Ζυγός θα το κάνει για εσάς και μπορεί να είναι πολύ δυναμική η παρέμβασή του. Αν η κατάσταση το απαιτεί, φύγετε με το κεφάλι ψηλά. Η θεά, είναι ακριβώς πίσω σας.Ας φροντίσουμε όλοι πολύ καλά τον εαυτό μας και τους άλλους. Η πρώτη ημέρα της Αφροδίτης στον Ζυγό συμπίπτει με το πρώτο τέταρτο σελήνης στον Σκορπιό.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

tarw-taro-xartomanteia

23 Αυγούστου: Αφροδίτη τρίγωνο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο- Παραγωγική, χαρούμενη, ανάλαφρη, δημιουργική, πρωτοποριακή μέρα.

5 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη τετράγωνο ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω – Δίνη απογοήτευσης και εκνευρισμού. Οι στενές σχέσεις θα δοκιμαστούν.

6 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη τρίγωνο ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο – Εύκολη, ήρεμη, ψύχραιμη, συνεργάσιμη μέρα. Ομορφιά, ανάλυση, αρμονία. Την ίδια ημέρα συμβαίνει επίσης : Άρης στην Παρθένο τρίγωνο ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω – Ευτυχισμένη, δυναμική επίδραση που μας κρατά ξύπνιους τη νύχτα. Ωστόσο, φέρνει περισσότερη ενέργεια στον ψυχισμό από ό,τι το σώμα. Κουρασμένοι αλλά τσιτωμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA