Οι εμμονές μεταμορφώνουν την ψυχική σας προοπτική 04-06/01

imerisies-19314-oneirokriths

Οι εμμονές μεταμορφώνουν την ψυχική σας προοπτική 04-06/01

Οι εμμονές : 4 Ιανουαρίου – Ερμής σύνοδος Πλούτωνας ( 24:19 μ. Αιγόκερω)

Βαθιές γνώσεις και παθιασμένη επικοινωνία, είναι δυνατές μ’ αυτή τη διέλευση … αν και θα μιλάτε πιο δυνατά από ό, τι σκοπεύετε, για πράγματα που απαιτούν λεπτότητα ή διακριτικότητα.

Μπορεί να είναι μια νέα αρχή στην κατανόηση των βαθύτερων κινήτρων και δυναμικών του τι συμβαίνει στη ζωή σας, αν και θα συμβεί με μεγάλη ένταση ή εμμονή. Το φως μπορεί τελικά να αρχίσει να φωτίζει τις πιο σκοτεινές γωνίες του μυαλού σας, που μέχρι τώρα αποφεύγατε.

zodia-taro-45

Αν κι αυτό που βλέπετε μπορεί να είναι τόσο λαμπερό… όσο και ενοχλητικό, είναι τελικά κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε και να μεταμορφώσει την ψυχική σας προοπτική με κάτι πιο ουσιαστικό και ανθεκτικό. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να αφήσετε πίσω σας παλιές φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας.

Έχετε επίσης αυξημένη ικανότητα να παίρνετε σκέψεις, ιδέες και πληροφορίες και να τις μετατρέπετε σε κάτι που θεραπεύει … ή πληγώνει. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας. Η καταγραφή των σκέψεων και των ιδεών σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης.. μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις βαθύτερες ιδιότητές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

6 Ιανουαρίου – Είσοδος Άρη στον Ταύρο (ως τις 3 / 3/2021)

Η σταθερή πρόοδος των στόχων σας και η σταθεροποίηση της ενέργειάς σας, είναι μεταξύ των επιπτώσεων αυτής της διέλευσης. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε με τις φιλοδοξίες σας, ειδικά με μεθοδική δουλειά.

Προσέξτε αυτό το διάστημα, να μην είστε τόσο εστιασμένοι σε μια κατεύθυνση ώστε να γίνετε πεισματάρηδες, άκαμπτοι, αντιπαραγωγικοί, υπερβολικά προσεκτικοί ή να εξαντληθείτε από εργασιομανία.

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

tarw-taro-xartomanteia

Είσοδος Άρη στον Ταύρο (ως τις 3 / 3/2021)

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο η φυσική σας ενέργεια να επιβραδύνεται κάπως, αν και συνήθως θα το αντισταθμίζετε με αντοχή.

Ο Άρης θέλει να είναι γρήγορος και παρορμητικός. Ο Ταύρος θέλει να πάει αργά και σταθερά. Το κόλπο είναι να προχωράτε λίγο κάθε μέρα και να μην κατηγορείτε τον εαυτό σας αν δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA