Οι εναλλαγές της διάθεσης παίρνουν τον έλεγχο 15-16/10

erwtikes-13214

Οι εναλλαγές της διάθεσης παίρνουν τον έλεγχο 15-16/10 .

Οι εναλλαγές : Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη των Διδύμων έκανε σύνοδο με τον Άρη και τετραγώνισε τον Ποσειδώνα.

Κάποιοι θα νιώσουν αναποφάσιστοι ή αναστατωμένοι, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση και θα είναι γεμάτοι ευθυμία.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Καρκίνου αφήνει το τετράγωνο με τον Δία για να ολοκληρώσει ένα τετράγωνο με τον Ερμή.

zodia-taro-45

Η αντίθεση Ερμή/Δία μόλις έγινε παρελθόν και οι εναλλαγές της διάθεσης παίρνουν πλέον τον έλεγχο. Παλεύετε με κάποιες ειδήσεις; Κάποια σχέδια; Η ατμόσφαιρα παροτρύνει για κατανόηση και απλότητα.

Την Κυριακή, η Σελήνη του Καρκίνου τετραγωνίζει τον Χείρωνα, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και συνεχίζει για ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο…όπως και μια αντίθεση με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη κινείται πιο κοντά στον Ήλιο του Ζυγού όλο το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-19/10 Δικαίωση σε επίπεδο συναισθημάτων – Διαφοροποίηση από τις αρχικές υποσχέσεις

taro-provlepseis-01

Οι δύο μαζί, κάνουν ενεργά τετράγωνα με τον Πλούτωνα. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μάλλον ζοφερή η κατάσταση, αλλά εδώ χρειάζεται θάρρος για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθούμε… να συνειδητοποιήσουμε τι είναι πολύτιμο για εμάς και τι πρέπει να φύγει.

Αν νιώθετε ανήσυχοι, να ξέρετε ότι αυτό σας δίνει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Έχουμε επιτέλους τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Ό,τι ακολουθήσει, είμαστε έτοιμοι να το βάλουμε σε εφαρμογή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098