Οι εντάσεις και τα πάθη διογκώνονται – Άρης στον Κριό

imerisies-22314

Οι εντάσεις και τα πάθη διογκώνονται – Άρης στον Κριό 30 Απριλίου – 8 Ιουνίου 2024 .

Οι εντάσεις και τα πάθη : Με τον Άρη στους Ιχθύες από την Εαρινή Ισημερία, τα κεφάλαια κλείνουν. Κάποια από αυτά έκλεισαν με ένταση και ξαφνικά, από το πουθενά.

Η ζωή επιβραδύνεται και κυλά σε ασαφείς, νεφελώδεις κατευθύνσεις.

Σε αυτό το μακρύ, παράξενο όνειρο, ο Άρης στους Ιχθύες μας ζητά να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που προσπαθήσαμε να αποφύγουμε.

zodia-taro-45

Οι εναλλαγές της διάθεσης, η πλήξη, η απάθεια και η κούραση εμφανίζονται και κλέβουν την ενέργειά μας. Η αποφυγή κακών και η κίνηση του σώματος είναι μερικοί τρόποι για να φέρετε σαφήνεια σε αυτή τη θολή διέλευση. Το φαγητό, το νερό και ο ύπνος είναι σημαντικά. Η φροντίδα του εαυτού μας βοηθά να κατανοήσουμε όλες αυτές τις μυστηριώδεις αλλαγές.

Τα αρνητικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τη συμβιβαστική λύση για κάτι που στην πραγματικότητα δεν θέλουμε, εσωτερίκευση ισχυρών συναισθημάτων αντί να τα εκφράζουμε και λανθασμένες υποθέσεις που βασίζονται σε συναισθήματα/πιστεύω και όχι σε λογική/παρατήρηση.

zodia-astra-tarot

Είναι δύσκολο να δούμε την πρόοδο που κάνουμε αυτή τη στιγμή.

Και μετά ……….

Ο άνεμος και η φωτιά μαίνεται σε όλη τη γη. Όλα λιώνουν και καίγονται. Η στάχτη πέφτει από έναν κατακόκκινο ουρανό. Το χάος και η βία ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Αυτή είναι η αποκάλυψη ή η επανάσταση; Η αδράνεια δεν είναι επιλογή.

Επιστρέφουμε σε αυτή τη σκηνή, πίσω στον κόκκινο πλανήτη. Άρης: κυβερνήτης του σώματος. κυβερνήτης των μυών μας, του αίματος, των σαρκικών ορμών και των αρχέγονων παρορμήσεων. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό, τον πρώτο αστερισμό του ζωδιακού κύκλου, και είναι εδώ που επιστρέφει τώρα με ένα τραγούδι νίκης .

tarw-wroskopio-4

Κάθε δύο χρόνια, ο Άρης στον Κριό μας ραντίζει με σωματική και σεξουαλική ενέργεια.

Ο Κριός είναι μια καθαρή πύρινη αντοχή. Προχωράμε με φωτιά στην ανάσα. Είμαστε φρέσκοι, ζωντανοί, έτοιμοι να φύγουμε. Προετοιμαστείτε για μια ισχυρή επανασύνδεση με το σώμα και τη σεξουαλικότητά σας.

Ο Κριός είναι το ζώδιο του ηγέτη. Ο ηγέτης του Κριού στέκεται μόνος, αλαζονικός και σίγουρος για τον εαυτό του. Ο ανυπόμονος Κριός δεν μπορεί να καθίσει ακίνητος για πολύ. Μελετήστε τον τρόπο με τον οποίο κινούνται και μιλούν τα παιδιά και θα γνωρίσετε τον Κριό: τρέχει και γελάει στη ζωή, κόβει τις γωνίες, πειράζει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Οι εντάσεις και τα πάθη διογκώνονται – Άρης στον Κριό 30 Απριλίου – 8 Ιουνίου 2024

Ο Άρης και η Αφροδίτη ήταν παθιασμένοι εραστές. Μόνο η Αφροδίτη κυριαρχεί στον Άρη , αυτός δεν την εξουσιάζει ποτέ.

Ο Άρης στον Κριό είναι ανήσυχος, πεισματάρης, ανεξάρτητος και θερμοκέφαλος. Η απογοήτευση και η ανυπομονησία φουσκώνουν γρήγορα εδώ. Η ουσία του Κριού είναι άγρια και αδάμαστη. Όταν αυτή η ενέργεια περνά μέσα από ορισμένα ανθρώπινα όντα, τα μετατρέπει σε άσκοπες μηχανές οργής. Να είστε προσεκτικοί με άτομα που είναι ήδη επιθετικά ή ανταγωνιστικά καθώς θα είναι ακόμα πιο απερίσκεπτα αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Τα άτομα με δυνατό Κριό στο χάρτη τους τείνουν προς τη φαλάκρα ή τα λεπτά μαλλιά λόγω της περίσσειας τεστοστερόνης στη βιοχημεία τους. Μια άλλη εκδήλωση είναι η τάση για ασυνήθιστα κουρέματα ή τρυπήματα προσώπου – οτιδήποτε τραβά την προσοχή στο κεφάλι.

Η πρώτη μέρα του Άρη στον Κριό (30 Απριλίου) συμπίπτει με ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης στον Ταύρο και του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτό είναι έντονο στο σώμα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Προετοιμαστείτε για κάποια δυσφορία. Η λέξη τοξικότητα μου έρχεται στο μυαλό. Ομοίως, η τελευταία μέρα του Άρη στον Κριό (8 Ιουνίου) συμπίπτει με ένα άλλο τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου, οπότε η έξοδος θα είναι επίσης λίγο δύσκολη.

2 Μαΐου: Αρχίζει ο Ανάδρομος Πλούτωνας

20 Μαΐου: Ξεκινά η σεζόν των Διδύμων

25 Μαΐου: Ο Δίας μπαίνει στους Διδύμους

2 Ιουνίου: Δίας τρίγωνο με τον Ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988