Οι εξελίξεις θα μπουν σε έξαλλους ρυθμούς 08-13/04

panselinos-zwdio-ydroxoos

Οι εξελίξεις θα μπουν σε έξαλλους ρυθμούς 08-13/04 .

Οι εξελίξεις : Η Νέα Σελήνη  στον Κριό είναι μια Υπερσελήνη ΚΑΙ μια Ολική Έκλειψη Ηλίου.

Η νέα Υπερσελήνη της Δευτέρας στον Κριό είναι επίσης μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη που σκοτεινιάζει τον ουρανό και πλησιάζει τις μοίρες του ανάδρομου Ερμή.

Και ναι… αυτό ακούγεται τόσο χαοτικό όσο είναι! Οι εξελίξεις θα ακολουθούν τόσο έξαλλους ρυθμούς, που θα αποπροσανατολιστείτε.

zodia-taro-45

Ταυτόχρονα κάτι αρκετά παλιό μπορεί να σας φανεί και πάλι σαν καινούργιο, καλώντας σας να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Τα νέα υπερενισχυμένα ξεκινήματα που φέρνει αυτό το νέο φεγγάρι απαιτούν να αφήσετε πίσω σας ένα κομμάτι της παλιάς σας ζωής – η γλυκόπικρη παρενέργεια μιας έκλειψης που αλλάζει το παιχνίδι. Νιώθετε περισσότερη σύγχυση παρά διαύγεια; Μην ενεργείτε από φόβο. Μπορεί να χρειαστούν έξι μήνες – μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο του Κριού στις 17 Οκτωβρίου – για να καθορίσετε τον καλύτερη πορεία που θα ακολουθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Παρακολουθήστε τη συναισθηματική έκρηξη κατά τη συνάντηση Άρη-Κρόνου την Τετάρτη.

Βάλτε μπρος τους κινητήρες σας, περιμένετε…. όχι πατήστε φρένο! Ο μανιακός Άρης συγκρούεται με τον αργοκίνητο Κρόνο – ένα συγκλονιστικό συνονθύλευμα που μας προκαλεί μια αίσθηση, σύγκρουσης σε τροχαίο. Καθώς οι δύο πλανήτες «κλειδώνουν τα κέρατα» στους ευφάνταστους Ιχθύες, θα είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Ίσως ορμάτε μπροστά, χωρίς οργανωμένο σχέδιο στα χέρια σας.

Ίσως αγνοείτε τη διαίσθησή σας και χρησιμοποιείτε τη δύναμη της θέλησης για να επιβάλετε ένα αποτέλεσμα. Ο προσεκτικός Κρόνος σας υπενθυμίζει πως η βιασύνη δημιουργεί λάθη με αποτέλεσμα τη σπατάλη χρόνου. Μήπως είναι ένα μήνυμα που πρέπει να προσέξετε; Επιμείνετε στον έλεγχο ταχυτήτων την επόμενη εβδομάδα, μέχρι να αρχίσει να διαχωρίζεται αυτό το άβολο ζευγάρι.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

tilefonikes-provlepsis

Οι εξελίξεις θα μπουν σε έξαλλους ρυθμούς 08-13/04 .

Ο Ήλιος συγχρονίζεται με τον ανάδρομο Ερμή την Πέμπτη, προκαλώντας σύγχυση.

Η αυτοπεποίθηση είναι θεραπεία! Δεν μπορείτε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας κάτω από τη σημερινή ένωση του τολμηρού Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στον ισχυρό Κριό. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με έναν δυναμικό και ελκυστικό τρόπο που τραβάει το ενδιαφέρον των άλλων.

Επαγγελματική συμβουλή: Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε να μην συμπεριφερθείτε σαν οδοστρωτήρες, για να πάρετε αυτό που θέλετε. Επιτρέψτε στους άλλους να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και να κάνουν περίεργες ερωτήσεις, αντί να προσπαθείτε να τους πείσετε δυναμικά να ενταχθούν στα σχέδιά σας. Χαλαρώστε λιγάκι και ακούστε τους – τότε θα μπορέσετε να κάνετε τα μαγικά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988