Οι επιθυμίες και οι παρορμήσεις θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις 28/10

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Οι επιθυμίες και οι παρορμήσεις θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις 28/10 .

Οι επιθυμίες και οι παρορμήσεις : Ο Άρης απέναντι από τον Δία .

Τόσο η εμπνευσμένη δράση όσο και η παράτολμη υπερβολική αυτοπεποίθηση χαρακτηρίζουν αυτή τη διέλευση.

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ενέργεια, ο θυμός, η λίμπιντο και η ικανότητά σας να αναλάβετε δράση ενισχύονται .

zodia-taro-45

Τόσο πολύ που μπορεί να πιέζετε τον εαυτό σας πέρα από αυτό που είναι ρεαλιστικό ή να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε λογικά όρια για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεθεί αυτή η λεπτή γραμμή ισορροπίας μεταξύ της επιθυμίας που βασίζεται στο εγώ και της πνευματικής έμπνευσης.

Ανάμεσα στη δύναμη της θέλησης και την εστιασμένη πίστη. και ανάμεσα στον δίκαιο θυμό και την αλαζονική υπερηφάνεια. Προσπαθήστε να φέρετε και τις επιθυμίες του εγώ σας και τις πνευματικές σας φιλοδοξίες σε αυτό που κάνετε, γιατί το καθένα έχει τη δική του εγκυρότητα και δεν θα λειτουργήσει καλά χωρίς το άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

28 Οκτωβρίου Ο Ερμής απέναντι από τον Δία .

Οι σκέψεις και τα λόγια σας μπορεί να ενισχυθούν κάτω από αυτή τη διέλευση, κάτι που θα μπορούσε να φέρει μια αίσθηση περιπέτειας, ένα κύμα ιδεών ή/και ανισορροπία λόγω υπερβολής. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να σταματήσετε να μιλάτε (ή να γράφετε), το κεφάλι σας είναι γεμάτο με τόσες πολλές δυνατότητες.

Ωστόσο, η κρίση σας σχετικά με την εγκυρότητα των ιδεών σας μπορεί να είναι λίγο άστοχη ή μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να υπερεκτιμήσετε τη θέση σας για να μην παρεξηγηθείτε. Η κατηγορία και η κρίση θα μπορούσαν να εισχωρήσουν στις αντιλήψεις σας για τους άλλους ή το αντίστροφο.

tarw-wroskopio-4

Αυτό μπορεί να πηγάζει από την ανάγκη να βρει κανείς ένα μεγαλύτερο νόημα ή αλήθεια στα γεγονότα, δυσκολεύοντας να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των ακατέργαστων πληροφοριών και της μεγάλης εικόνας. Το κόλπο είναι να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ της απλότητας και της περίτεχνης πολυπλοκότητας.

Η πρόκληση είναι να βρούμε τρόπους έκφρασης, σκέψης και κατανόησης του τεράστιου φάσματος δυνατοτήτων και νοημάτων μέσα στις αντιλήψεις της καθημερινής ζωής. Δεν θα επιβιώσουν όλα από τη μετάφραση, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί τεράστια πνευματική δημιουργικότητα στην προσπάθεια.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

Οι επιθυμίες και οι παρορμήσεις θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις 28/10 .

28 Οκτωβρίου ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αυτή η Πανσέληνος στον Ταύρο σηματοδοτεί το μισό σημείο καμπής στον τρέχοντα σεληνιακό κύκλο των 4 εβδομάδων. Κυβερνάται από την πλούσια Αφροδίτη, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένης επιθυμίας για αισθησιακή ευχαρίστηση, άνεση, πολυτέλεια ή πλούτο.

Θα μπορούσε να φέρει οφέλη, πόρους ή ευημερία. ή την παρόρμηση ή την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα. Η ενέργειά του μπορεί να σας καλέσει να αναλογιστείτε και να ενεργήσετε σύμφωνα με τις αξίες σας. Αυτό το ζώδιο της Γης αναζητά ανταμοιβές για τις προηγούμενες προσπάθειες ή μπορείτε να φυτέψετε σπόρους για το μέλλον. Ως Σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος θέλει να προστατεύσει την αφθονία και τις ανέσεις του πλάσματος.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

28 Οκτωβρίου  ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αυτή η Πανσέληνος είναι επίσης Έκλειψη Σελήνης! Μια επισκιασμένη Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα ισχυρή και τα αποτελέσματά της τείνουν να εκτυλίσσονται τους επόμενους μήνες και όχι τις επόμενες δύο εβδομάδες όπως μια κανονική Πανσέληνος. Η ημέρα της έκλειψης μπορεί να είναι λίγο έντονη και συνήθως υποδηλώνει κάτι βαθύτερο που ανεβαίνει στην επιφάνεια που σχετίζεται με τον χάρτη της Πανσελήνου.

Ακριβώς όπως το φως του Ήλιου μπλοκάρεται καθώς η Σελήνη κινείται μέσα από τη σκιά της Γης , θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι μια Σεληνιακή Έκλειψη είναι μια στιγμή που μπορείτε να δείτε τα πράγματα με “διαφορετικό φως”. Μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι σε γεγονότα και εμπειρίες για αρκετές ημέρες πριν και μετά την έκλειψη και μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι σε γεγονότα και εμπειρίες από ό,τι συνήθως.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw