Οι επιθυμίες μας σε έναν νέο δρόμο 16-17/09

panselinos-zwdio-ydroxoos

Οι επιθυμίες μας σε έναν νέο δρόμο 16-17/09 .

Οι επιθυμίες μας : Η Σελήνη στο Ζυγό κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες.

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα συνεχίζει το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Δία και ο Άρης στο Ζυγό κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη.

Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε με ανυπομονησία ό,τι καλό έχει να μας προσφέρει η ζωή. Όμως πρέπει να κινηθούμε αργά… και προπαντός σωστά.

zodia-taro-45

Αυτό που επικρατεί.. είναι εν μέρει εμπόδιο κι εν μέρει σοφία. Μπορούμε να ενεργήσουμε σωστά και γρήγορα, αφού έχουμε όμως προσεγγίσει την κατάσταση αργά και προσεκτικά. Η εμπειρία κάνει τη διαφορά. Όταν συναντάτε ένα εμπόδιο, σκεφτείτε γιατί είναι εκεί. Μάλλον πρόκειται για ένα μάθημα – για μια ακόμη εμπειρία.

Όλο το Σαββ/κο η Αφροδίτη τριγωνίζει τον ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό, καθώς ο Άρης κινείται σε αντίθεση. Το μάθημα είναι παλιό – κάτι για το οποίο προσπαθούμε και πάλι – αλλά προς όφελός μας. Το σκηνικό έχει στηθεί. Η ευκαιρία θα έρθει μόλις προπονηθούμε. Ξεκινήστε λοιπόν την προπόνηση. Υπάρχουν ευκαιρίες για μάθηση, αλλά μοιάζουν με προκλητικά εμπόδια.

zodia-astra-tarot

Οι επιθυμίες μας σε έναν νέο δρόμο 16-17/09 .

Μοιάζουν με λάθη του παρελθόντος που προτιμούμε να μην επαναλάβουμε. Η Αφροδίτη τετραγωνίζει ξανά τον Δία – μόνο που πριν ήταν ανάδρομη και ο Δίας άμεσος. Επανεξετάσαμε ορισμένα ζητήματα του Λέοντα για την επιθυμία – θέματα σχετικά με τη δημιουργικότητα, τη γενναιοδωρία, την αυτοεκτίμηση, το δράμα. Θέλουμε τόσα πολλά! Και η επιθυμία μας είναι εκρηκτική.

Ο Ήλιος της Παρθένου τελειοποιεί το τρίγωνό του με τον ανάδρομο Ουρανό. Όλο το Σαββατοκύριακο αντιτίθεται στον ανάδρομο Ποσειδώνα και τριγωνίζει τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ένας νέος δρόμος είναι μπροστά μας.. που μας εμψυχώνει και μας εξεγείρει.

Όμως είναι λιγάκι θολός και απομακρυσμένος. Υπάρχει ένα ισχυρό προαίσθημα… που μπορεί να μην εκδηλωθεί ποτέ σαν πραγματική απειλή. Τι είναι λοιπόν αυτό που θέλετε, επιθυμώντας να έχει τόσο έντονο αντίκτυπο στην καθημερινή σας ζωή; Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την προσέγγισή σας στο άγνωστο, αντί να εμποδίσετε την πρόοδό σας;

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη του Ζυγού ενώνεται με τον Άρη και κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Η διάθεση είναι αέρινη και μαγευτική. Δεν έχει σκαμπανεβάσματα – όπως πρέπει να είναι λόγω Ζυγού. Είναι διανοητικά ισχυρή. Δηλώνει πως είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Η Σελήνη προχωρά για όψη χιαστί με τον ανάδρομο Δία, λίγο πριν η Αφροδίτη τελειοποιήσει το τετράγωνό της με τον Δία.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Η συλλογική διάθεση δημιουργείται για να κυριαρχήσει αυτή η πρόκληση. Μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Ακολουθήστε το δικό σας ρυθμό και θα τον ανεβάσετε όταν νιώσετε έτοιμοι.

Αποκτάμε εμπειρίες και εκπαιδευόμαστε σε πραγματικό χρόνο. Όλες οι προηγούμενες εμπειρίες μας, είναι εκεί. Παρακολουθήστε το χρόνο και τους πόρους που δαπανήσατε, τι είναι αυτό που προσθέτει αξία στον κόσμο σας, τα δράματά σας.

Το ότι κάποιος θέλει άμεσα μια απόφαση δεν σημαίνει ότι του χρωστάτε το χρονοδιάγραμμά του. Ο Ερμής είναι άμεσος τώρα, αλλά κινείται αργά. Προσπαθήστε ώστε οι συνειδητοποιήσεις και οι αποφάσεις σας, να φτάσουν στο σωστό χρόνο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-66

Οι επιθυμίες μας σε έναν νέο δρόμο 16-17/09 .

Κατανοήστε πρώτα τα πράγματα.. διατηρήστε τις ισορροπίες σας κι επιλέξτε αυτό που λειτουργεί για εσάς ΤΩΡΑ. Χρειάζεται χρόνος για να αποφασίσετε, ακόμα κι όταν έχετε όλα τα δεδομένα – αν τα έχετε. Μάθετε να κρατάτε τις ισορροπίες σας και μην πιέζεστε πέρα από τον ρυθμό σας. Στο μυαλό και την καρδιά σας να έχετε μόνο το δικό σας συμφέρον.

Υπάρχει κάτι που προσθέτει νόημα στη ζωή σας; Πρέπει να φτάσετε τόσο μακριά που να χάσετε την ισορροπία σας γι’ αυτό; Ό,τι προσθέτει νόημα στη ζωή μας… είναι καλό! Αφιερώστε χρόνο για να τεκμηριώσετε αυτούς τους ισχυρισμούς χωρίς να χάσετε έδαφος. Κοντεύουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο όλο θέμα. Διατηρήστε τις ισορροπίες σας, καθώς εργάζεστε προς αυτή τη συνειδητοποίηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988