Οι Επικοινωνίες και τα συναισθήματα σε εκρηκτική φάση 12-13/01

zwdia-evdomadiaies-20261014

Οι Επικοινωνίες και τα συναισθήματα σε εκρηκτική φάση 12-13/01 .

Οι Επικοινωνίες και τα συναισθήματα : 12 Ιανουαρίου : Ο Άρης γυρίζει σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των Διδύμων .

Για μια εβδομάδα μετά από αυτήν την ημερομηνία, η ενέργειά σας θα μπορούσε να αισθάνεται έντονη, ασταθής, ή απελευθερωμένη.

Αφού ήταν ανάδρομη για τις τελευταίες 10 εβδομάδες περίπου, η ενέργεια που συμπιεζόταν κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου αρχίζει τώρα να απελευθερώνεται.

zodia-taro-45

 

Η ενέργεια  θα επιστρέψει: ξαφνικά, ακανόνιστα, με δύναμη ή σταδιακά. Είναι πιθανό να φτάσετε σε ένα σημείο απόφασης για ζητήματα με τα οποία έχετε παλέψει τους τελευταίους 2-4 μήνες.

Εάν εργάζεστε για την προετοιμασία ή τον προγραμματισμό ενός νέου έργου, ο σταθμός θα μπορούσε να ξεκινήσει μία διαδικασία εκτόξευσης. Εάν ζητήματα σχετικά με τον θυμό, τη σεξουαλικότητα, τη διεκδικητικότητα ή το θάρρος είναι ένα αγκάθι τους τελευταίους μήνες, αυτό το φαινόμενο ξεκινά τη φάση που θα αρχίσετε να εφαρμόζετε όσα έχετε μάθει και καλλιεργήσει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια επίλυση των απογοητεύσεών σας ή πιθανώς να φέρει το πρόβλημα στην επιφάνεια όπου θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε άμεσα.

Ανάλογα με το πόσο εποικοδομητικά και θεραπευτικά έχετε εργαστεί με αυτά τα ζητήματα, αυτή η επίλυση θα μπορούσε να είναι μια θετική στιγμή ενδυνάμωσης ή θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη της παρόρμησης να ελέγχετε και να αναγκάσετε τους άλλους να λυγίσουν στη θέλησή σας (ή κάποιος άλλος συμπεριφέρεται έτσι γύρω σου). Τους επόμενους δύο μήνες, ενώ ο Άρης είναι ακόμα στη Σκιά, θα εφαρμόσετε και θα ενσωματώσετε την ενέργεια και τη μάθηση που έχει συγκεντρωθεί και τώρα απελευθερώνεται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/01 – Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο ΙΑΝ .

μελλοντολόγος

Οι Επικοινωνίες και τα συναισθήματα σε εκρηκτική φάση 12-13/01 .

13 Ιανουαρίου – Ερμής Τρίγωνο  Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός .

Σήμερα και μερικές μέρες μετά, τα πράγματα θα φαίνονται σαν να έχουν αρχίσει να βγάζουν νόημα. Αυτό που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνεται πιο ξεκάθαρο και η ικανότητά σας να το μεταφέρετε με λέξεις θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα πλεονεκτήματα και τις ιδέες που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν πιο κάτω στο δρόμο προς όποιον προορισμό σας υποδεικνύουν. .

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988