Οι ερωτικές επιθυμίες διογκώνονται 16/03

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Οι ερωτικές επιθυμίες διογκώνονται 16/03 .

Οι ερωτικές επιθυμίες  : Αφροδίτη στον Ταύρο 16 Μαρτίου – 10 Απριλίου 2023 .

Με την Αφροδίτη στον Κριό , όλες οι σχέσεις έχουν ωθηθεί σε μια νέα, φλογερή κατεύθυνση. Τα πράγματα τρέχουν σε τρελούς ρυθμούς .

Κρατήστε τη δύναμη και την εμπιστοσύνη του Κριού, θα την χρειαστούμε για να περάσουμε την υπόλοιπη σεζόν.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι οργισμένη, έντονη, ανυπόμονη, εκρηκτική με σεξουαλική ενέργεια. Ο κριός δεν είναι ούτε ήρεμος ούτε διακριτικός. Τώρα ενεργούμε πρώτα, σκεφτόμαστε αργότερα.

Είναι εντάξει, απλά πρέπει πραγματικά να εκμεταλλευτούμε αυτή τη φωτιά και για την φροντίδα του εαυτού μας σε περίπτωση που οι Ιχθύες μας τραβήξουν κάτω στο σπήλαιο της κατάθλιψης.

Δημιουργήστε θερμότητα στο σώμα σας, απελευθερώστε την ανησυχία.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Οι ερωτικές επιθυμίες διογκώνονται 16/03 .

Η Αφροδίτη είναι μια θηλυκή, πλούσια, επιεικής θεά όταν επιστρέφει στο σπίτι της στο ζώδιο του Ταύρου. Η γήινη ενέργεια κάθεται γλυκιά και βαριά, ζουμερή και ώριμη. Το αισθησιακό ζώδιο της γης ο Ταύρος αγαπάει τις παθιασμένες μελωδίες , τον έρωτα ,το πλούσιο φαγητό, την τέχνη .

Ο ταύρος είναι αντιπροσωπεύει τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες όπως το άγγιγμα, το σπίτι, η άνεση, τα τρόφιμα και τα υλικά αγαθά.

Ο Ταύρος δίνει αγώνα υπέρ της ερωτικής επιθυμίας, της αδράνειας και της επιθυμίας για υλικές ανέσεις . Μπορεί να γίνει τσιγκούνης, τεμπέλης, κτητικός, και τρελά πεισματάρης . Είμαστε χαμογελαστοί γεμάτοι αυτοπεποίθηση και εφησυχασμό. Αλλά είμαστε επίσης ειλικρινείς και απλοί, αντίθετοι στην επιπολαιότητα .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/03 -DESTE 2ο 10ήμερο Μάρτιος 2023

zwdia-66

Αφροδίτη στον Ταύρο 16 Μαρτίου – 10 Απριλίου 2023 .

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αυξήσετε την προσοχή στον εαυτό σας. Πραγματικά πρέπει απλώς να το πάρουμε τον εύκολο δρόμο και να απολαύσουμε τις απλές στιγμές στη ζωή. Αυτό είναι όλο που ο Ταύρος θέλει να κάνουμε, απλά χαλαρώστε.

30 Μαρτίου: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πολύ υψηλές δονήσεις, επικοινωνία και κοινωνική ενέργεια που ρέουν. Μεγάλη ροπή για ταξίδια. Παράξενα όνειρα. Αποφύγετε τις οθόνες.

zwdia-fotia