Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δευτέρα 18/02

4772109676873

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δευτέρα 18/02

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός Η Κάρτα – Η Εστίαση

Χρειάζεστε κάτι περισσότερο τελικά, από αυτά τα ολίγα που σας προσφέρουν για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις μέσα στην αισθηματική σας σχέση… και μόνο στον δικό σας χρόνο – άνεση.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

zodia-taro-45

Ταύρος Η Κάρτα – Η Αλήθεια και η Ακεραιότητα

Μόνο καλές ειδήσεις και οικονομικές εκπλήξεις θα δώσει αυτή η νέα εβδομάδα. Μπορεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να ήσασταν στάσιμοι, αλλά αυτό άρδην αλλάζει και θα έχει μονιμότητα.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Δίδυμοι Η Κάρτα – Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Δεν θέλετε ακόμη να ανοίξετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις, για το μέλλον σας, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, καθώς και εσείς από την δική σας την μεριά δεν είστε καθόλα σας έτοιμοι.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-9865

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δευτέρα 18/02

Καρκίνος Η Κάρτα – Η Αφθονία

Αφιερώστε καλύτερα περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, και ότι στα αιτήματα και στις επιθυμίες των άλλων. Μπορείτε και ένα μικρό ταξίδι αν θέλετε να κάνετε, που σίγουρα θα σας ανανέωνε.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Λέων Η Κάρτα – Οι Ευλογίες

Υπάρχει γύρω σας πολύς κόσμος, που θέλει να σας μιλήσει και να σας κερδίσει. Εσείς που είστε μόνοι σας αισθηματικά αυτό το διάστημα, θα πρέπει να δείτε και τις ερωτικές προσκλήσεις που τρέχουν γύρω σας.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Παρθένος Η Κάρτα – Τα Παιδιά

Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και απόλυτα φυσιολογικό να τσακώνεστε μόνιμα με τον σύντροφο σας. Τώρα που είστε και εσείς σε μια καλή φάση ζωής, μπορείτε μέσα από ώριμο διάλογο να βρείτε τις ισορροπίες!
Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

zodia-zwdia-9988

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δευτέρα 18/02

Ζυγός Η Κάρτα – Τα Θαύματα

Κάποια πράματα μέσα στην σχέση σας, θα αλλάξουν καθώς από την μεριά του συντρόφου σας, οι παλιές του και οι τωρινές του παράλληλες δεσμεύσεις τείνουν να λήξουν. Σειρά πια έχετε μόνο εσείς.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Σκορπιός Η Κάρτα – Η Πρόθεση

Αισθάνεστε ότι όλα αλλάζουν στην ψυχολογία σας, προς το πολύ καλύτερο. Σαφώς και μέσα σας έχετε επίγνωση, όλων των λαθών που έχουν γίνει, στην ερωτική σας ζωή. Όλα θα μπορέσετε να τα διορθώσετε.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Τοξότης Η Κάρτα – Τα Όνειρα

Δυνατές συγκινήσεις τρέχουν στον αισθηματικό σας τομέα, και μάλλον θα πρέπει να τις ζήσετε, χωρίς άλλο άγχος! Το άτομο που αγαπάτε, είναι έτοιμο και για το όποιο επόμενο βήμα μέσα στον δεσμό σας.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

zwdia shmera

Αιγόκερως Η Κάρτα – Η Ισορροπία

Καλύψτε επικοινωνιακά τα νώτα σας, και μην λέτε και τόσα πολλά σε άτομα, που δεν ξέρετε τι μπορεί να ζητούν από εσάς. Οι εποχές έχουν αλλάξει και μάλλον και εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Υδροχόος Η Κάρτα – Η Εμπιστοσύνη

Αν έχετε ακούσει κάτι για τον πρώην σας, μπορεί και να μην είναι αλήθεια. Υπάρχουν γύρω σας άτομα, που σας ζηλεύουν και το ξέρετε. Τα αληθινά νέα θα έρθουν από το τέλος του Φεβρουαρίου.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Ιχθείς Η Κάρτα – Ακούγοντας

Στις δικές σας τις επιλογές, δεν θα κάνετε εκπτώσεις. Δεν θα πρέπει να κάνετε άλλα βήματα πίσω, απλά και μόνο για να έχετε κάποιον ή κάποιος ικανοποιημένους. Τώρα προτεραιότητα σας, είστε μόνο εσείς.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia