Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δευτέρα 28/01

4772109676873

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δευτέρα 28/01

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Ταρωσκόπιο Σκορπιός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Ευημερία, εύνοια, υγεία. Επιστρατεύστε τη λογική σας και το μέτρο. Εμπιστοσύνη και αυτοσεβασμός, υποστήριξη, προθυμία για διακριτικές προσεγγίσεις. Είστε ισορροπημένοι, εστιασμένοι, συντονισμένοι με τη φύση. Πολυτέλεια, όμορφο περιβάλλον, μεγαλοπρέπεια.

zodia-taro-45

Υπάρχουν ευκαιρίες για ωρίμανση και πρόοδο, αρχίστε να αποταμιεύετε. Δούναι και λαβείν, με γενναιοδωρία. Άνεση, επαγγελματική επιδεξιότητα. Αγάπη, ασφάλεια, αναζήτηση ηρεμίας, στραφείτε στη φύση. Εργασιακή πρόοδος, πνευματική διεύρυνση, σοφία, ακέραιες αποφάσεις. Σεβασμός προς τους άλλους και τη ζωή, ευγενής ψυχισμός. Ήρεμη συναίσθηση, οι διορθώσεις θα γίνουν με αγάπη!

dream

Ταρωσκόπιο Τοξότης: Το 7 των Πεντάκτινων

Προσεγγίζουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις, τακτοποίηση, οι καρποί των κόπων σας! Αρχίζει η υλοποίηση, η επιτυχία ή η αποτυχία επαφίενται σε αυτά που επενδύσατε. Θα δεχθείτε βοήθεια από εξωγενείς πηγές. Αναδιοργάνωση, οικονομικά μαθήματα, υλική άνοδος, προσωπική ανάταση και ωριμότητα.

Χρήματα, ανταμοιβή, κρυμμένοι θησαυροί. Οι αλλαγές θα φέρουν κέρδος, κατέχετε τα φόντα της επιτυχίας. Αφθονία, επιστρατεύστε την υπευθυνότητα και τις αντοχές σας. Σοφία, θερίστε όσα σπείρατε τη στιγμή της ωρίμανσης. Ευφυΐα, επιτυχείς συνδιαλλαγές, θα προσθέσετε στα ήδη υπάρχοντά σας!

Ταρωσκόπιο Αιγόκερως: Η Εγκράτεια

Μετριοπάθεια, ισορροπία, αναμείξτε τα υπέρ με τα κατά. Υποβοηθητικές εμπειρίες και συμβουλές, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Να είστε συνεργάσιμοι και υπομονετικοί. Προχωρήστε προς το ουράνιο τόξο, τη γέφυρα του ουρανού με τη γη. Τα παιδιά είναι δώρα του ουρανού, σταθείτε και απολαύστε το άρωμα των λουλουδιών!

Θα έχετε την προστασία των αγγέλων, για να επουλώσετε και να συνδέσετε το πνεύμα με την ύλη. Διαίσθηση, βελτιώσεις, σοφία, ευγνωμοσύνη. Επιλέξτε την απλή ζωή, τον νομάδα μέσα σας. Μετακινήσεις, η προσφορά ανταμείβεται. Πνευματική γαλήνη, τα τείχη πέφτουν, η ενέργεια ρέει. Αισιοδοξία, η γνώση της εμπειρίας, συνειδητοποίηση. Να βρίσκετε τις χρυσές τομές!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρωσκόπιο Υδροχόος: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Προσαρμοστικότητα στο συναίσθημα, παφλασμοί, επιστρέφει η ευγένεια της ψυχής. Γαλήνη, ηρεμία, προσεγγίστε τις. Σας απλώνονται χέρια, χαμογελάστε, χαλαρώστε με μέτρο. Συγχώρεση, κυκλοθυμία, παλιά εμπόδια ξεπερνώνται, έρχεται ένας φίλος. Δεν έχει σημασία το παρελθόν, ακολουθήστε την προωθητική ροή των πραγμάτων.

Δεν παίρνετε πάντα αυτό που βλέπετε. Μόνο το παρόν μετρά, όχι το χθες ή το μέλλον. Ομίχλη, ίσως πράγματι δεν είναι κάτι τόσο καλό όσο φαίνεται. Όλα μπερδεύονται γλυκά, φαντασία. Προσθέστε ζάχαρη, δείξτε καλοσύνη. Αντανάκλαση, γοητεία, η καρδιά μιλά για τα πλασματικά. Γενναιοδωρία, προσφορά, προσέγγιση. Κάποιος από το παρελθόν επιστρέφει. Ακούστε με προσοχή, τα μάτια ξεγελούν!

Ταρωσκόπιο Ιχθύες: Το 9 των Ράβδων

Προετοιμασία, επιφύλαξη, να αναμένετε να σταματήσει η μπίλια! Ξέρετε ότι μπορεί να προκύψουν δυσχέρειες και δυσκολίες. Η ενέργειά σας τονώνεται, αντιστέκεστε στην κάθαρση. Θέστε προτεραιότητες, ο πόλεμος συνεχίζεται.

Υποστηρίξτε έναν σκοπό, παλέψτε με αίτιο. Κρυφοί εχθροί. Παίρνετε περισσότερα απ’ όσα χρειάζεστε. Σας αναμένουν τερματισμοί, φτάνετε στη λήξη μιας πορείας. Εξαπάτηση, οργάνωση, διαίσθηση, αξιολόγηση. Το σύμπαν είναι μπούμερανγκ, αδημονείτε γι’ αυτό. Εμμονή με την επιτυχία, εγωκεντρισμός. Χρειάζεστε έλεγχο και κατευθύνσεις, μέσα από εσωτερικές διεργασίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia