Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν μόνο για Αγάπη!

angel_love_1_1920x1200

Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν μόνο για Αγάπη!

Παρθένος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση
Ζείτε κάτι που ποτέ στην ζωή σας, δεν το είχατε ονειρευτεί. Αυτό είναι και ένα δώρο, από το σύμπαν, που θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Απολαύστε το και φροντίστε αυτήν την φορά να είσαστε προσεχτικοί. Έχετε πια μάθει από το παρελθόν σας.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: H κάρτα – Ο Εορτασμός
Δεν θα υπάρξει άλλη αναμονή. Αυτός που περιμένετε να έρθει… να σας ξεκαθαρίσει την θέση του… να σας πει την αλήθεια… πλησιάζει και μόνο θα σας εκπλήξει ευχάριστα… και όπως τελικά σας αξίζει. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Θεραπεία
Είσαστε πια απελευθερωμένοι, από τα άσχημα και τα περίεργα που συντελέστηκαν στο παρελθόν σας. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν εσώτερη γαλήνη αλλά και αυτόν …που τόσο καιρό περιμένετε. Τα καλύτερα είναι απλά μπροστά σας.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Μουσική
Δεν θα μείνετε μόνοι σας, για πολύ ακόμη. Τώρα είστε πιο έτοιμοι από κάθε άλλη φορά, να ανοίξετε την καρδιά σας, και να απολαύσετε έναν καινούργιο έρωτα, που θα σας δώσει απλόχερα αγάπη, τρυφερότητα και μόνιμη αισθηματική ασφάλεια.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Υλοποίηση
Οι παρατεταμένες και αληθινές σας προσπάθειες …έχουν κάνει την τσέπη σας να γεμίζει σιγά – σιγά. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε και την ευκαιρία να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε, ακόμη κα αυτήν την στιγμή έχουν παγώσει οι επικοινωνίες.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Αγάπη
Δεν θα πρέπει να έχετε καμία ανησυχία για την αισθηματική σας ζωή. Η τωρινή μοναξιά, θα λήξει μέσα από την έλευση μιας καινούργιας και έντονης προσωπικότητας, που θα διώξει τα σύννεφα του παρελθόντος. Ετοιμαστείτε για αλλαγές.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Αρμονία
Επιτέλους λίγη ησυχία. Το επόμενο διάστημα… θα δείτε την ισορροπία σας μέσα από την πρωτοβουλία του ανθρώπου σας. Κάποιοι από εσάς, θα έρθετε και σε αποφάσεις γύρω από δεσμεύσεις – συγκατοίκηση …και όχι μόνο!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44