Οι Κάρτες των Αγγέλων – Παρασκευή 01/02

4772109676873

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Παρασκευή 01/02

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων

zodia-taro-45

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Είστε από αυτούς που θα έχουν τις περισσότερες επιτυχίες σε μόνιμες επανασυνδέσεις,  αλλά και νέους τυχερούς έρωτες. Οι γεννημένοι των πρώτων μοιρών, που ακόμα παλεύουν με τις δυσλειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος, θα έχουν θετικές συναντήσεις που ίσως να τους βάλουν σε νέο τρόπο σκέψης. Προσοχή όμως μέχρι το 05 Ιουνίου που θα υπάρξουν άσχημα αστρολογικά φαινόμενα που πιθανόν να επιφέρουν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις.

Εύνοια με :  Κριός και Αιγόκερως    – Προσοχή σε: Ταύρος και Λέων

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων: Μια μεταβλητή περίοδος για όλους τους Τοξότες που θέλουν να απομακρυνθούν οριστικά , από προβληματικούς δεσμούς  που τελικά δεν οδεύουν προς την θετική κατεύθυνση. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν με αλήθειες και να απαιτήσουν εξελίξεις. Οι έχοντες ωροσκοπο  σε υδάτινο ζωδιο, θα είναι και οι μοναδικοί που θα έχουν ιδιαίτερες ευκολίες στο να εξελίξουν την προσωπική του ζωή μέσα στο Καλοκαίρι… ίσως και να οδεύσουν προς επισημοποίηση.

Εύνοια με :  Καρκίνος και Τοξότης   – Προσοχή σε: Παρθένος και Σκορπιός

 

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Σπαθιών: Δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο,  το τι ακριβώς επιθυμείτε από το ξεχασμένο παρελθόν σας. Κάποιοι ίσως το φοβούνται,  και κάποιοι άλλοι,  θέλουν να το ξαναπροσπαθήσουν υπό καινούργιες συνθήκες. Οι διελεύσεις του Δία  και του Κρόνου, θα δώσουν την θετική ενέργεια για την ποιοτική και ώριμη πια επαναφορά ατόμων, που έχουν  κάτι να προσθέσουν στο παρόν σας.  Μην υποσχεθείτε όμως πράματα που στον μέλλον πιθανόν να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε…..θα εκτεθείτε.

Εύνοια με : Κριός και Παρθένος    –    Προσοχή σε: Ταύρος και Ιχθύς

 

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσσος των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω ο Άσσος των Σπαθιών:  Είσαστε μεταξύ σύγχυσης και αδράνειας αλλά και αρκετή  σκέψη,  πάνω στο τι να αποφασίσετε εν τέλη. Οι περισσότεροι Υδροχόοι,  που έχουν χωρίσει…, ήδη έχουν λάβει νέες  προτάσεις για επανένωση. Ο κυβερνήτης σας σε θετική όψη με την Αφροδίτη, ιδίως στις μοίρες που βρίσκεται τώρα στον Καρκίνο, θα  σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά με τα πολλά  βαρίδια – φόβοι του παρελθόντος να είναι πλέον απομακρυσμένα από το παρόν σας.  Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν ερωτικές κρούσεις από τον φιλικό του χώρο.

Εύνοια με : Ζυγός και Αιγόκερως    –   Προσοχή σε: Ταύρος και Λέων

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Οι απόλυτοι τυχεροί στο ζωδιακό κύκλο που τον μήνα του  Ιουνίου θα λύσουν δια παντός και οριστικά  το θέμα απιστία μέσα στην σχέση… και ιδίως αυτά της δεκαετίας του 1960. Οι όψεις του Πλούτωνα  με τον Ανάδρομο πια Ερμή, θα δώσουν μοιραίες ευκαιρίες σε όσους το επιθυμούν, έτσι ώστε να επανενωθούν μόνιμα με το αγαπημένο τους ταίρι.  Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν προσωπική επαφή με άτομο που ανήκει στο παρελθόν και ζητάει ευκαιρίες.

Εύνοια με : Λέων και Παρθένος     –   Προσοχή σε: Ζυγός και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66