Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για το τέλος του 2023!

angels

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για το τέλος του 2023!

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν : Ένα καταπληκτικό χρονικό διάστημα, που θα φέρει πολύ αγάπη και όμορφα γενικότερα συναισθήματα σε όλα τα ζώδια.

Οι ευχές τόσου καιρό έχουν σίγουρα εισακουστεί και τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου…καθείς να λάβει τα δώρα του!

Τι προβλέπεται …μέχρι το τέλος του έτους…!

zodia-taro-45

 

Κριός : Ο Φύλακας Άγγελος

Δεν είστε εσείς αυτοί, που θα κυνηγήσετε τις απαντήσεις αλλά αυτοί, που τώρα θα λάβετε και τις σχετικές απαντήσεις. Ακούστε με προσοχή αυτά που έχει να σας πει το άτομο που αγαπάτε, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να διορθωθούν, σύντομα.

Ευνοϊκή ημέρα :  18/12

Ταύρος : Η Στέγαση

Οι επικοινωνίες  με το άτομο που αγαπάτε, θα ξεπροβάλλουν πριν από τις γιορτές. Θα έχετε την ευχέρεια να λύσετε ζητήματα και να μην τα αντιμετωπίσετε πάλι εντός του 2024. Σίγουρα και η οικονομική σας δυναμική θα βοηθήσει και την ισορροπία μέσα στο σπιτικό σας.

Ευνοϊκή ημέρα :  20/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν Δίδυμοι :  Η Ελευθερία

Θα λάβετε ειδήσεις και νέα, από ένα ιδιαίτερο άτομο, που στο παρελθόν έχετε μοιραστεί όμορφες εμπειρίες. Θα υπάρξει εν πρώτοις, μια φιλική προσέγγιση που μέσα από προτάσεις μπορεί να μετουσιωθεί σε αγάπη! Στα εργασιακά σας, χαλαρώστε και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες.

Ευνοϊκή ημέρα : 24/12

Καρκίνος :  Η Αγάπη

Έχετε σπείρει σπόρους αγάπης και αληθινών συναισθημάτων σε έναν συγκεκριμένο πρόσωπο, που όσο καιρός και να έχετε περάσει, δεν μπορεί να σας ξεπεράσει. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα έρθουν στην επιφάνεια συναντήσεις και νέες προτάσεις.

Ευνοϊκή ημέρα : 25/12

tilefonikes-provlepsis

Λέων : Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Θα νιώσετε βεβαιότητα, πλέον με όλα αυτά που θέλει να σας ανακοινώσει ο άνθρωπος σας, για την από εδώ και πέρα πορεία σας. Κάποιοι που είναι μόνοι τους, θα βρεθούν μπροστά σε μια νέα γοητευτική παρουσία που θα τους βάλει σε δρόμους νέων συναισθημάτων.

Ευνοϊκή ημέρα :  23/12

 

Παρθένος : Η Θεραπεία

Αυτά ακριβώς που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θέλει και το ταίρι σας, να σας εκφράσει. Είστε σε μια άκρως γόνιμη εποχή που εσείς οι δύο μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε αποφάσεις που θα σας κάνουν και επίσημο ζευγάρι. Πιθανόν και μια σημαντική οικονομική είδηση σε αυτό να βοηθήσει.

Ευνοϊκή ημέρα : 30/12

zodia-0988

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν Ζυγός : Η Αρμονία

Η εσωτερική σας φωνή, σας λέει να μην κάνετε κάτι τραβηγμένο αυτήν την εποχή στον ερωτικό σας τομέα, μιας και δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να μπορείτε σοβαρά και 100% να εμπιστευτείτε. Πάντως μέσα στις γιορτές αναμένονται προσκλήσεις, φιλικές συναναστροφές και νέες παρέες.

Ευνοϊκή ημέρα : 29/12

Σκορπιός : Η Πρόθεση

Οι αιτιολογίες που σας δίνει το ταίρι σας, δεν σας πείθουν πια. Ίσως και εσείς από την δική σας τη μεριά, να μην αισθάνεστε τόσο συμβατοί με αυτό το άτομο. Μέσα στο 3ο 10ήμερο του μήνα, πολλά θα έχουν ξεκαθαρίσει και να μπείτε στον νέο χρόνο, υπό  άλλο στάτους!

Ευνοϊκή ημέρα :  21/12

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-tarw-1

Τοξότης : Ο Αναδυόμενος

Οι φορές που έχετε χωρίσει και επανενωθεί, με το άτομο που ακόμη αγαπάτε, είναι απλά άπειρες, και μάλλον τώρα πια σας έχει γίνει και μια κακιά συνήθεια όλο αυτό. Εσείς κάντε τα προγράμματα σας για τις φωτεινές ημέρες και όποιος θέλει μπορεί να σας ακολουθήσει.

Ευνοϊκή ημέρα : 23/12

Αιγόκερως : Τα Όνειρα

Η διαίσθηση σας και η παρατηρητικότητα σας, έχουν πιάσει μια προσωπικότητα που κινείται στον κύκλο σας τον κοινωνικό με μια πιο ρομαντική διάθεση. Σίγουρα θα βρεθούν οι ευκαιρίες για προσεγγίσεις και περισσότερες εξηγήσεις.

Ευνοϊκή ημέρα : 29/12

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν Υδροχόος : Η Ισορροπία

Δεν σας έχει ακόμη αποσαφηνίσει το ταίρι σας, τις εν δυνάμει προθέσεις του για την σχέση σας. Δεν χρειάζεται όμως να πείτε κάτι, καθώς κάποιες πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια σας, που θα σας φέρουν σε ένα σημαντικό δίλημμα.

Ευνοϊκή ημέρα : 26/12

 

Ιχθείς : Ο Διαλογισμός

Θα περάσουν όλες οι δυσκολίες, από τον δεσμό σας τον ερωτικό. Αυτό είναι κάτι που θα έρθει από τον άνθρωπο σας, που ζητά πια να δείτε το μεταξύ σας πολύ πιο σοβαρά, ίσως και κάτω από έναν γάμο. Ευκαιρίες για νέα εργασία, θα έχουν όσοι αναζητούν κάτι σχετικό.

Ευνοϊκή ημέρα : 30/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia