Οι Κάρτες των Αγγέλων – Τρίτη 30/04

4772109676873

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Τρίτη 30/04

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός Η Κάρτα – Η Εστίαση
Κάποια παλιά σας ερωτική υπόθεση, θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Σίγουρα αυτά που θα ακούσετε και θα μάθετε, δεν θα σας είναι εντελώς αδιάφορα!
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ταύρος Η Κάρτα – Τα Νέα Ξεκινήματα

zodia-taro-45

Τα άτομα που συμμετέχουν στον φιλικό σας κύκλο, τον τελευταίο καιρό, δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για τον ερωτικό σας δεσμό. Ένα μεγάλο μυστικό θα σας αποκαλυφθεί.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Δίδυμοι Η Κάρτα – Η Φύση

Μπορείτε να δείτε πια καθαρά και να αισθανθείτε την αγάπη που σας έχει το άτομο που είναι κοντά σας. Τώρα είναι και η πιο κατάλληλη εποχή, για να κάνετε εσείς οι δύο και το επόμενο σας βήμα!
Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Τρίτη 30/04

Καρκίνος Η Κάρτα – Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να αποφύγετε τα ρίσκα, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμη χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Λέων Η Κάρτα – Η Ανώτερη Καθοδήγηση

Είστε πολύ νευρικοί αυτό το διάστημα καθώς αντιλαμβάνεστε ότι το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, βγάζει μια περίεργη και ακατανόητη συμπεριφορά μόνιμα πια.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Παρθένος Η Κάρτα – Ο Φύλακας Άγγελος

Ένας χωρισμός δεν είναι πάντα η λύση. Τώρα το ιδανικό που έχετε να κάνετε είναι απλά, να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, και να δώσετε χρόνο για να ηρεμήσουν οι καταστάσεις.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

zwdia-fotia

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Τρίτη 30/04

Ζυγός Η Κάρτα – Η Πνευματική Ανάπτυξη

Σας έχει πείσει πια κάποιος, να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία για να γίνετε ένα αγαπημένο ζευγάρι. Τώρα θα δείτε και πιο καθαρά όλες τις δράσεις του για εσάς.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Σκορπιός Η Κάρτα – Η Μουσική

Ευκολίες θα έχετε μέσα στην εργασία σας και αυτό είναι κάτι που θα σας χαλαρώσει. Εσείς που είστε σε χιλιομετρική απόσταση, από το ταίρι σας, σύντομα θα ανταμωθείτε.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Τοξότης Η Κάρτα – Η Αυτό – αποδοχή

Μόνο καλές εκπλήξεις και πολλά δώρα έχει ο νέος μήνας. Κυρίως στα οικογενειακά – ερωτικά σας ζητήματα, θα έχετε αλλαγές που θα διορθώσουν τους συσχετισμούς!
Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

zwdia shmera

Αιγόκερως Η Κάρτα – Η Υλοποίηση

Μπορεί τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, να κινούνται με αργούς ρυθμούς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στον Μάιο, θα δεχτείτε και προτάσεις για κάτι περισσότερο.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Υδροχόος Η Κάρτα – Η Αδελφή Ψυχή

Οι πληροφορίες που έρχονται για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Τώρα θα πρέπει να δώσετε χρόνο για να μιλήσετε και από κοντά.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Ιχθείς Η Κάρτα – Τα Όνειρα

Είναι ηλεκτρισμένο το κλίμα, με τον σύντροφο σας και αυτό έχει βάλει και τις δύο πλευρές πια σε μια αντιπαλότητα. Μιλήστε και θα δείτε ότι τελικά όλα είναι μια παρεξήγηση.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia