Οι κρυφές επιθυμίες ρέουν σαν ένα μαγικό ποτάμι 24-25/07

erwtikes-1314

Οι κρυφές επιθυμίες ρέουν σαν ένα μαγικό ποτάμι .

Οι κρυφές επιθυμίες : 24 Ιουλίου – Σελήνη Εντός Ορίων (03:14 μ. Υδροχόου) .

Η Σελήνη επιστρέφει Εντός Ορίων (In-B) σήμερα. Όταν το φεγγάρι είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής, ή απομονωμένη.

Μπορεί να είναι ή μια ευπρόσδεκτη αλλαγή ή μια δύσκολη ενέργεια για να μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε.

zodia-taro-45

Όταν η Σελήνη έρχεται εντός των ορίων, επιστρέφετε συνήθως στην κανονικότητά σας. Αν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο In-B ή είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό, τι έχετε μάθει από την εμπειρία σας.

Αν το ταξίδι σας στο OOB έμοιαζε σαν μια ευπρόσδεκτη ανάκαμψη από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου γύρω σας, η επιστροφή στο In-B θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή. Η Σελήνη θα γυρίσει Εκτός Ορίων (OOB) σε περίπου 2 εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

24 Ιουλίου Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας (22:58 μ. Καρκίνου / Ιχθύων) .

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια κάτω από αυτήν τη διέλευση. Θα είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή και οι ιδέες θα ρέουν σαν ένα μαγικό ποτάμι. Θα νιώσετε μια λαχτάρα για τις κρυφές επιθυμίες σας και θα τις διοχετεύσετε δημιουργικά. (π.χ., ποίηση, χορό, μουσική).

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων θα είναι μεγαλύτερη τώρα… και πολύ πιθανόν να σας παρηγορήσουν οι άλλοι στις δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να σχεδιάσετε σαφή και σταθερά όρια με τους άλλους, καθώς είστε πιο ευαίσθητοι στη συναισθηματική τους βαρύτητα. Είναι τελικά μια αισιόδοξη, ελπιδοφόρα, δημιουργική και διαισθητική στιγμή – αν και είναι σοφό να κρατάτε τουλάχιστον το ένα πόδι στο έδαφος.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι δείχνουν το μέλλον για την αγάπη μέσα στο καλοκαίρι

tarw-taro-xartomanteia

25 Ιουλίου – Ερμής αντίθεση Πλούτωνα (25:22 μ. Καρκίνου / Αιγόκερω) .

Αυτή η διέλευση φέρνει δύναμη στο λόγο… και έντονες ιδέες! Εσείς, πρέπει να εξισορροπήσετε τις προσωπικές σας αντιλήψεις με τις διαπροσωπικές επιπτώσεις. Η επικοινωνία σας μπορεί να είναι πιο διεισδυτική, ισχυρή ή επίμονη από το συνηθισμένο γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ικανότητα με φειδώ και προσοχή.

Με τον ίδιο τρόπο, οι λέξεις και οι αντιλήψεις των άλλων μπορεί να έχουν βαθύτερο και δυνατότερο αντίκτυπο σε εσάς από ό, τι συνήθως. Αυτό μπορεί να είναι μια μικτή ευλογία – μπορεί να ανακαλύψετε κάποια βαθιά διορατικότητα και ψυχολογική αλήθεια σε αυτό που σας λένε οι άλλοι .

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι δείχνουν το μέλλον για την αγάπη μέσα στο καλοκαίρι

 

dream

Αλλά μπορεί επίσης να λάβετε και τις ασυνείδητες προβολές τους (που σημαίνει ότι οι αντιλήψεις και τα σχόλιά τους μπορεί να λένε περισσότερα γι’ αυτούς, παρά για εσάς).

Η βαθιά ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σας, θα βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι αληθινό και τι διαστρεβλωμένο. Αποφύγετε να αντιδράσετε σαν «αυτόματος πιλότος» και δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο ν’ αναπνεύσετε, για να αποφύγετε την κατάθλιψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76