Οι μυστικές επιθυμίες σας μπορεί να λειτουργούν ασυνείδητα 27/07

mikri-epanastasi

Οι μυστικές επιθυμίες σας μπορεί να λειτουργούν ασυνείδητα 27/07.

Οι μυστικές επιθυμίες : 27 Ιουλίου – Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας (20,39 μοίρες Αιγόκερω / Ιχθύων).

Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για αυξημένη αισιοδοξία κι αίσθηση του σκοπού τώρα. Η σοφία και η εμπιστοσύνη του Δία συνδυάζεται με την παραδοσιακή κοσμική ροή ζωής του Ποσειδώνα.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό και εμπνευσμένο όραμα για το «τι θα μπορούσε να συμβεί», υπό την προϋπόθεση ότι είστε διατεθειμένοι να το παρακολουθήσετε, ακολουθώντας συγκεκριμένες ενέργειες.

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση σας δείχνει τι είναι εφικτό δίνοντάς σας επιπλέον, τα κομμάτια που μπορούν να το κάνουν πραγματοποιήσιμο. Πρέπει όμως να εργαστείτε για να τα συνδυάσετε! Η πρόκληση εδώ είναι ότι συνδυάζετε εστιασμένες πεποιθήσεις και γνώσεις (Δίας) με μια διαισθητική, ευφάνταστη και πνευματική εμπειρία (Ποσειδώνας).

Παρόλο που αυτές οι ενέργειες μπορούν να συνδυαστούν καλά και σχετικά εύκολα, μπορεί να υπάρχει αντίσταση στο να συμβεί λόγω Ποσειδώνα. Επειδή πάντα κάτι χάνεται, όταν προσπαθούμε να το εκδηλώσουμε. Για παράδειγμα, αν πρόκειται να επιδιώξετε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να πάρετε ένα πολύ προσωπικό συναίσθημα και να το μεταφράσετε σε κάτι πιο έντονο και οριστικό – μια άποψη, πεποίθηση ή κρίση! Πράγμα που σημαίνει ότι οι άλλοι μπορεί να σας προκαλέσουν, να διαφωνήσουν μαζί σας ή ακόμη και να σας επικρίνουν.

chartomantia-098

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης αισιοδοξίας, όταν τα πράγματα φαίνεται πως μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα αν τους δώσετε απλώς μια ώθηση. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε τόση ευφορία κι αισιοδοξία που θα είστε έτοιμοι να περάσετε μέσα από τοίχους και ν’ αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αντίσταση.

Προσέξτε να μην εξαντληθείτε από την προσπάθεια, αλλά να απολαύσετε την ανανεωμένη εμπιστοσύνη και πίστη στη ζωή που μπορεί να νιώσετε. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επενδύσετε αρκετή πίστη στο όραμά σας για το «τι θα μπορούσε να συμβεί» και να το φέρετε λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αφήστε τη φαντασία και την απορία σας, να σας καθοδηγήσουν.

Αυτή είναι η δεύτερη από τις τρεις διελεύσεις : 20 Φεβρουαρίου, 27 Ιουλίου και 12 Οκτωβρίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Οι μυστικες επιθυμίες : 27 Ιουλίου – Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας (20,39 μοίρες Διδύμων / Ιχθύων)

Τα χρήματα, οι σχέσεις και η ευχαρίστηση θα υποστούν σύγχυση, εξαπάτηση ή ουτοπιστικές σκέψεις μ’ αυτήν τη διέλευση. Φαίνεται ότι αυτό που νομίζατε πως είχατε (αγάπη, φιλία, ευχαρίστηση, χρήματα, πόροι) ξαφνικά εξαφανίστηκε ή δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο νομίζατε ότι ήταν.

Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι, λυπημένοι ή μόνοι, αλλά αυτή είναι μάλλον μια φάση που περνάτε, μετά από μια σοβαρή κρίση. Το ερώτημα είναι: ποιες είναι οι μυστικές επιθυμίες σας που μπορεί να λειτουργούν ασυνείδητα? Αυτές μπορεί να θολώνουν την ικανότητά σας να σχετιστείτε με ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας.

zwdia-fotia

Οι παλιοί εθισμοί, η κατάθλιψη ή ο ιδεαλισμός μπορούν να εμφανιστούν σαν τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων.

Μια καλύτερη διέξοδος θα ήταν να διοχετεύσετε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας…. στη δημιουργικότητα, την ομορφιά, την έμπνευση και τη συμπόνια. Για παράδειγμα στις τέχνες και τη μουσική ή προσφέροντας βοήθεια στους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος