Οι πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος έχουν μια ευκαιρία να θεραπευτούν

imerisies-2314

Οι πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος έχουν μια ευκαιρία να θεραπευτούν .

Οι πληγές του παρελθόντος : Ο Χείρωνας σε ορθή πορεία στον Κριό. Τι σημαίνει αυτό για το ωροσκόπιό σας το 2021

Ο Χείρωνας, ο περίφημος αστεροειδής – γνωστός σαν «πληγωμένος θεραπευτής» -και καταλύτης για την προσωπική σας ανάπτυξη, γύρισε  σε ορθή πορεία στις 15 Δεκεμβρίου, στο ζώδιο του Κριού. Ο Χείρωνας ορθόδρομος στο Κριό, σηματοδοτεί ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για το 2021.

Μπήκε επίσημα στον Κριό στις 18 Φεβρουαρίου 2019 και θα συνεχίσει την πορεία του μέσα από αυτό το πύρινο ζώδιο, καθοδηγώντας μας στα θεραπευτικά νερά της ταυτότητας και της σχέσης μας με τους άλλους. Μετατοπίζεται στον Ταύρο στις 14 Απριλίου 2027.

zodia-taro-45

Γιατί ο Χείρωνας είναι ο «πληγωμένος θεραπευτής»;

Ο Χείρωνας είναι ένα μικρό ουράνιο σώμα που περιστρέφεται γύρω από τους πλανήτες, αλλά έχει μια βαθιά και προσωπική σύνδεση με το δικό μας προσωπικό ταξίδι της αποδοχής των πληγών μας και της συνειδητοποίησης, πως ενώ οι άλλοι μπορούν να μας βοηθήσουν, είμαστε υπεύθυνοι για την περίθαλψή μας.

Αυτή είναι η ιστορία και η κληρονομιά του Χείρωνα : μια μυθική φιγούρα που ήταν γνωστή σαν ο πληγωμένος θεραπευτής… καθώς επουλώνονταν συνεχώς και προσέφερε τον εαυτό του στους άλλους, ενώ ποτέ δεν συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να θεραπευτεί και ο ίδιος. Σκεφτείτε τον σαν έναν σύγχρονο ψυχολόγο, που προτιμάει να βοηθήσει τους άλλους να καταλάβουν τη ζωή τους παρά να ασχοληθεί με τη δική του ζωή.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Οι πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος έχουν μια ευκαιρία να θεραπευτούν

Υπάρχει επίσης ένας χώρος εξωτερικής επικύρωσης, στον οποίο επιτρέπουμε στους άλλους όχι μόνο να θεραπεύσουν τις πληγές μας, αλλά να πραγματοποιήσουν τους σκοπούς μας και να μας δώσουν κίνητρα. Πόσο συχνά αυτό ισχύει στις ζωές μας για το πώς φροντίζουμε τους άλλους;

Πόσο συχνά εμφανίζεται αυτό στις σχέσεις μας, όταν προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιον να γίνει το άτομο που πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι, ή να δικαιολογήσουμε μια τοξική συμπεριφορά, λόγω αγάπης;

Ο Χείρωνας τελικά μας διδάσκει, να μην ανησυχούμε τόσο πολύ για τους άλλους. Κι ενώ είναι αξιοθαύμαστο και ικανοποιητικό να βοηθάμε τους γύρω μας, δεν μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια, αν δεν είμαστε εμείς καλά. Μας ενθαρρύνει να κάνουμε τη θεραπεία μας, την ευτυχία και τη ζωή μας προτεραιότητα…. επειδή κανένας άλλος δεν θα το κάνει για μας.

tarw-taro-xartomanteia

Τι σημαίνει ο Χείρωνας στην αστρολογία;

Αυτός ο αστεροειδής σχετίζεται επίσης με την κρίση της μέσης ηλικίας, σύμφωνα με την οποία βρισκόμαστε ξαφνικά αντιμέτωποι με όλα τα πράγματα που προσπαθήσαμε να αποφύγουμε στη ζωή μας, συμπεριλαμβανομένων των πληγών στα νεότερα χρόνια μας. Όταν ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος, αυτό σημαίνει ότι μας ζητείται να επιβραδύνουμε και να προβληματιστούμε.

Έτσι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις σχετικά με το τι έχει συμβεί και γίναμε αυτοί που είμαστε – παιδικές πληγές και πολλά άλλα. Για πρώτη φορά γύρισε ανάδρομος στις 11 Ιουλίου κι έκτοτε διασχίζει τις μοίρες του Κριού, ζητώντας μας να εμβαθύνουμε στις πληγές που έχουμε ασυνείδητα μεταφέρει…και που επηρεάζουν τη ζωή και τις σχέσεις μας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Με τον Χείρωνα να γυρίζει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15 Δεκεμβρίου, εισάγει έναν εντελώς νέο τρόπο προσέγγισης στις σχέσεις μας. Αυτό που πραγματικά αναρωτιόμαστε είναι, «Τι κάνω για να διασκεδάσω;” αντί για το «Τι τραύματα αντιμετωπίζω αυτήν τη στιγμή;» Οι ερωτικές μας σχέσεις, μπαίνουν σε μια εντελώς νέα εποχή….Κι αυτή είναι μόνο η αρχή!

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Βυθιστείτε στην γλυκύτητά σας Κριέ και πιστέψτε ξανά στον έρωτα. Πιστέψτε στις δεύτερες ευκαιρίες και τη συγχώρεση. Αφήστε τον εαυτό σας να βιώσει την κάθαρση. Κοιτάξτε πού σας πονάει και δώστε εκεί περισσότερη αγάπη. Μην ντρέπεστε γι’ αυτό που σας πλήγωσε…. και μην σκληρύνετε. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ξεχάστε το πώς νομίζατε πως έπρεπε να είναι τα πράγματα Ταύρε και αφεθείτε σ’ αυτό που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Παραιτηθείτε από την πεποίθηση ότι η αγάπη πρέπει να είναι σκληρή ή ρηχή. Συνειδητοποιήστε ότι πιστεύετε σ’ αυτό που δημιουργείτε. Πιστέψτε πως μπορείτε να σχεδιάσετε και να χτίσετε τη ζωή σας, με τον τρόπο που νιώθετε. Δεν χρειάζεται να πάτε ενάντια στους ανέμους της αλλαγής. Κλείστε τα μάτια σας και αφήστε την ψυχή σας να σας οδηγήσει.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος έχουν μια ευκαιρία να θεραπευτούν .

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Το παρελθόν σας θα συνεχίσει να σας στοιχειώνει…. μόνο αν το αφήσετε, Δίδυμοι. Γι’ αυτό, απαλλαχτείτε! Απελευθερωθείτε από την ιδέα πως οτιδήποτε προηγήθηκε καθορίζει το πού πηγαίνετε. Η αγάπη είναι πραγματική… αλλά μόνο αν το πιστέψετε. Το «για πάντα» είναι πραγματικό, αλλά μόνο αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα είναι ποτέ τέλειο. Και πάνω απ’ όλα, ανοίξτε τα μάτια σας γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να ερωτευτείτε. Μην πιστεύετε πως θ’ αποτύχετε. Αφήστε την πίστη σας να σας οδηγήσει.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αγαπήστε τον εαυτό σας, όπως αγαπάτε τους άλλους, Καρκίνε. Φροντίστε τον, όπως νοιάζεστε και για τους γύρω σας. Δώστε στον εαυτό σας όλα όσα χρειάζεται το παιδί μέσα σας, για να μεγαλώσει. Η αγάπη και η θεραπεία που προκύπτει αν συνειδητοποιήσετε πως είστε η πρώτη σας προτεραιότητα, δεν είναι εγωιστικό…. αλλά απαραίτητο. Πιστέψτε στην ικανότητα να αλλάξετε τα πράγματα. Ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο. Αφήστε τη θεραπεία σας, να σας οδηγήσει.

zwdia-tarw-zodia-19

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε πως έχετε θεραπευτεί Λέοντα. Δεν χρειάζεται να δείξετε πως έχετε αλλάξει…ούτε να αιτιολογήσετε τις επιλογές σας σε κανέναν. Αποδείξτε τον εαυτό σας σε εσάς και σε κανέναν άλλο. Επικυρώστε τη δική σας ανάπτυξη. Πιστέψτε στη δική σας θεραπεία και αφήστε τη να οδηγήσει στη δημιουργία της ζωής που ονειρεύεστε. Πιστέψτε σ’ αυτά τα όνειρα. Αφήστε πίσω σας όσα πιστεύατε και κάντε ένα βήμα για να δείτε τη ζωή μέσα από το δικό σας φακό. Αφήστε την αλήθεια σας, να σας οδηγήσει.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Βάλτε το χέρι στην καρδιά σας και νιώστε ευγνωμοσύνη για το πόσο μακριά έχετε φτάσει Παρθένε. Αναγνωρίστε ότι έχετε κάνει κινήσεις φέτος για να ρυθμίσετε τη ζωή σας με τον τρόπο που χρειάζεστε. Χαλαρώστε κι αφήστε τον εαυτό σας να αναπνεύσει. Ξεκουραστείτε και απολαύστε αυτό που έχετε ήδη δημιουργήσει. Αφήστε τις αμφιβολίες και τις φωνές που λένε πως δεν είστε αρκετοί ή ότι δεν έχετε δικαίωμα στην ευτυχία…που έχετε κερδίσει με το σπαθί σας. Πιστέψτε στην ευτυχία σας και στη θεραπεία που μόνο εσείς μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας. Αφήστε την αυτοπεποίθησή σας να σας οδηγήσει στο επόμενο κεφάλαιο.

xartomanteia

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Συγχωρήστε τους άλλους…και συγχωρήστε τον εαυτό σας λιγάκι παραπάνω, Ζυγέ. Στη συνέχεια, αφήστε τα όλα πίσω σας – κάθε ιδέα που είχατε για το πώς θα μοιάζει η ζωή ή πώς υποτίθεται ότι έπρεπε να δράσουν οι άλλοι για να γυρίσουν σε σας. Εστιάστε σ’ αυτά για τα οποία έχετε τον έλεγχο. Επιστρέψτε στις πεποιθήσεις σας, στην καρδιά σας και στην αισιοδοξία σας για τη ζωή. Επιλέξτε να μην μεταφέρετε ό,τι σας βαραίνει. Πιστέψτε στην ικανότητά σας να δημιουργήσετε μια ζωή που αγαπάτε. Πιστέψτε στην αξία σας. Δώστε στην προσαρμοστικότητά σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει…. στη ζωή που πάντα θέλατε.

Οι πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος έχουν μια ευκαιρία να θεραπευτούν

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σταματήστε να αγγίζετε ό,τι πονάει και αφήστε το να επουλωθεί, Σκορπιέ. Μερικές φορές δεν αφορά το να διορθώσουμε κάτι, αλλά να το αγαπήσουμε. Μην μισείτε αυτό που σας πλήγωσε. Αντ’ αυτού εκτιμήστε το και αναζητήστε το δώρο, μέσα στον πόνο. Πιστέψτε πως θα καταλάβετε πότε τελείωσε το μάθημα. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας όταν σας λένε να απομακρυνθείτε ή να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο Αφήστε τον εαυτό σας να δει μέσα από έναν θεραπευτικό φακό. Κάντε τόσες αλλαγές…όσες θέλετε να κάνουν κι οι άλλοι. Αφήστε το όραμά σας να σας θεραπεύσει!

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Οι πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος έχουν μια ευκαιρία να θεραπευτούν .

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Σταματήστε να ονειρεύεστε το μέλλον και προχωρήστε σ’ αυτό, Τοξότη. Σταματήστε να το αναβάλλετε για την άλλη μέρα, τον άλλο μήνα ή ακόμα και τον επόμενο χρόνο. Σταματήστε να πιστεύετε πως δεν είστε άξιοι για καλύτερα πράγματα και συγκεντρώστε τη ζωή σας πάνω σ’ αυτό. Πιστέψτε πως η ζωή σας θα είναι καλύτερη από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Πιστέψτε στα νέα ξεκινήματα και στη μοίρα. Αφήστε την καρδιά σας να επουλωθεί. Απαλλαχτείτε από την ιδέα πως κάνετε λάθος, εξαιτίας του πώς νιώθετε για οτιδήποτε. Αφήστε την έμπνευσή σας να σας οδηγήσει και ποτέ δεν θα ξεφύγετε από την πορεία σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Επιτρέψτε στους ανθρώπους να φέρονται με τον τρόπο που θεωρούν φυσικό, Αιγόκερε. Απελευθερωθείτε από τον φόβο, τον έλεγχο ή ακόμα και την ευθύνη να κάνετε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Πιστέψτε στην ικανότητά σας να αλλάξετε πορεία πλεύσης, ανά πάσα στιγμή. Πιστέψτε στη δύναμη της σωστής παρέας. Αφήστε τον εαυτό σας να στηριχτεί στους άλλους, να εμπιστευτείτε και να αναγνωρίσετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αφήστε την ευάλωτη πλευρά σας να λάμψει.

taro-zodia-098

Οι πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος έχουν μια ευκαιρία να θεραπευτούν

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αναπνεύστε σε όλους τους χώρους που κρατήσατε κλειστούς για πολύ καιρό, Υδροχόε. Αφήστε το φως να μπει εκεί που κάποτε υπήρχε σκοτάδι. Συνειδητοποιήστε ότι δεν χρειάζεται να προστατευτείτε από την αγάπη. Πιστέψτε στην καλοσύνη των ανθρώπων. Πιστέψτε στην αγάπη που δεν εγκαταλείπει. Πιστέψτε στους ανθρώπους που δεν μένουν μόνο στα λόγια πως μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς… αλλά το δείχνουν και με πράξεις. Εγκαταλείψτε τις παλιές σας συνήθειες και αποκτήστε καινούργιες. Αφήστε το παρελθόν να παραμείνει παρελθόν… και εξασκηθείτε στη χαρά όταν μπαίνετε στο μέλλον. Αφήστε την ελπίδα σας να γίνει το επίκεντρο του κόσμου σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ιχθύες, πάψτε να προσπαθείτε να είστε οποιοσδήποτε άλλος, από αυτόν που είστε. Σταματήστε να προσποιείστε πως δεν αισθάνεστε τόσο βαθιά… όσο νιώθετε στην πραγματικότητα. Μην προσποιείστε πως είστε, όπως οι άλλοι. Απελευθερωθείτε δείχνοντας μόνο το καλό στους άλλους. Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας. Δείξτε πως πονάτε. Να είστε ειλικρινείς, αν δεν νιώθετε καλά. Εμπιστευτείτε ότι θα γίνετε ο εαυτός σας…. και πως αυτό είναι αρκετό. Μην αφήσετε τον φόβο να σταματήσει την εξέλιξη της αγάπης. Πιστέψτε στο «για πάντα». Πιστέψτε σε μια ζωή που δεν θα πονάτε και φροντίστε να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε όσες φορές χρειάζεται… για να το κάνετε σωστά. Αφήστε την αγάπη σας να καθοδηγήσει το δρόμο σ’ αυτό το καινούργιο ξεκίνημα!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy