Οι πρώην επιστρέφουν για 4 ζώδια – Ανάδρομος Ερμής

imerisies-21214

Οι πρώην επιστρέφουν για 4 ζώδια – Ανάδρομος Ερμής .

Οι πρώην επιστρέφουν : Ανάδρομος Ερμής 21 Απριλίου – 14 Μαΐου 2023 .

Έτσι, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, από τις 21 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου, οι Δίδυμοι, η Παρθένος, ο Ταύρος και ο Σκορπιός πρέπει να προετοιμαστούν για να ανατρέψουν την ερωτική τους ζωή από διακεκομμένη επικοινωνία, χαμένα ραντεβού, μεγάλες καθυστερήσεις και επιστροφές των πρώην.

Φυσικά, κάθε ζώδιο θα βιώσει κάπως διαφορετικά τον ανάδρομο Ερμή. Υπάρχουν και εκείνοι οι τυχεροί που δεν θα αντιμετωπίσουν καμία πρόκληση. Αλλά για αυτά τα τέσσερα ζώδια, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μερικούς πρώην στη ζωή τους και ανάλογα με το ποιος θα επιστρέψει, μπορεί να καταλήξουν να τους αρέσει – ή να το μισήσουν.

zodia-taro-45

 

1. Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής δεν θα επαναφέρει έναν άμεσο πρώην στη ζωή του Διδύμου τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά εξακολουθεί να είναι σε αυτή τη λίστα επειδή η Αφροδίτη διέρχεται μέσω των Διδύμων. Στη μέση της ανάδρομης, η διερχόμενη Σελήνη θα συναντήσει την Αφροδίτη για λίγο, φέρνοντας έτσι έναν «πρώην»  πίσω στην τρέχουσα ζωή του Διδύμου.

Φυσικά, αυτή η σύνδεση βρίσκεται στην σκιά του ανάδρομου Ερμή. Επομένως, όποιος μπαίνει στη ζωή των Διδύμων έχει ημιτελείς δουλειές μαζί τους και η ιστορία θα επαναληφθεί χωρίς να το καταλάβουν και οι δύο μέχρι να μπορέσουν να το λύσουν. Για κάποιους, αυτός ο πρώην εραστής εγκαταλείφθηκε υπέρ της συζύγου/συζύγου. Ή αντιστρόφως.

dream

Κάποιος άλλος θα κάνει μια επιστροφή, επίσης, για εσάς, Δίδυμε. Αλλά αυτό το άτομο δεν αποτελεί πρώην αφού δεν είχατε ποτέ σχέση . Απλώς είχε ενθουσιαστεί με σας από μακριά. Αυτό το άτομο σας καταδίωξε ίσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν εξαφανιστεί.

Αυτό το άτομο μπορεί να επιλέξει να μην επικοινωνήσει μαζί σας ή να κάνει γνωστή την παρουσία του, αλλά θα περιφέρεται γύρω  σας. Θυμίζετε σε αυτό το άτομο τη μητέρα ή έναν πρώην που αρνείται να τους μιλήσει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Οι πρώην επιστρέφουν για 4 ζώδια – Ανάδρομος Ερμής .

2. Παρθένος

Ένας πρώην θα ξαναμπεί στη ζωή της Παρθένου, η διερχόμενη Σελήνη θα ταξιδέψει μέσα από την Παρθένο στα τέλη Απριλίου, σχηματίζοντας μια όψη αντίθεσης με τον Κρόνο στους Ιχθύες και μια τριγωνική όψη με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο.

Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Ταύρο θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή αυτή τη στιγμή, κάποιος θα στείλει μήνυμα ή θα απαντήσει ξαφνικά σε κάποιον που είτε είχε μπλοκάρει είτε φάνταζε αδύνατο πριν από λίγο καιρό. Μπορεί να είναι ο Παρθένος που στέλνει πρώτος μήνυμα ή το άλλο άτομο. Όμως ο Κρόνος απέναντι από τη Σελήνη θα κάνει αυτή την επαφή ανεπιθύμητη για τον δέκτη.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το αρσενικό άτομο σε αυτό το ζευγάρι να είναι αυτό που απλώνει το χέρι. Αλλά είναι ενδιαφέρον ότι θα επιστρέψουν στη συνήθη συμπεριφορά τους μετά από μία ή δύο ευχάριστες μέρες . Και τότε, το θηλυκό άτομο θα βρεθεί να κυνηγά αυτό το άτομο για απαντήσεις για άλλη μια φορά ή να νιώθει ότι δεν ακούγεται.

Παρά το μπέρδεμα , επειδή η Δήμητρα αυτή τη στιγμή διέρχεται από την Παρθένο, υπάρχει πιθανότητα συμφιλίωσης μεταξύ των πρώην. Αλλά θα είναι βραχύβια λόγω των ίδιων προβλημάτων με πριν, που πιθανότατα ήταν η μη δεσμευτική συμπεριφορά του ενός μέρους.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-0988

3. Ταύρος

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής Απριλίου-Μαΐου θα είναι γεμάτος δράση για τον Ταύρο. Πρώτον, ο διερχόμενος Ήλιος στον Ταύρο βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τον ανάδρομο Ερμή. Δεύτερον, ο Ουρανός βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή στις πρώτες ημέρες της ανάδρομης πορείας. Και τρίτον, ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης βρίσκεται επίσης στον Ταύρο αυτό το διάστημα. Αυτό θα επαναφέρει έναν πρώην στη ζωή του Ταύρου κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή.

Αυτός ο «πρώην» θα είναι ένα νέο άτομο με το οποίο έχετε σχέση προηγούμενης ζωής. Προοριζόσαστε να γνωρίσετε αυτό το άτομο για να προχωρήσετε περαιτέρω στη ζωή. Για κάποιους, αυτός ο «πρώην» δεν είναι μια ρομαντική σχέση και δεν θα μείνει στη ζωή σας για πολύ καιρό.

taro-zodia-76

Αλλά μπορεί να νιώσετε ένα ισχυρό τράβηγμα προς το μέρος του, το οποίο μερικοί από εσάς θα το μπερδέψετε με την σεξουαλική έλξη. Αυτό το άτομο θα είναι ένα ταίρι του Tinder;;  ή κάτι παρόμοιο, με το οποίο θα έχετε μια σύντομη συναναστροφή πριν σας συστήσει κάποιον στον επαγγελματικό του κύκλο και προχωρήσει.

Θα υπάρξει ένας σύντομος εκνευρισμός με έναν πραγματικό πρώην κοντά στο τέλος της ανάδρομης περιόδου του Ερμή. Μπορεί να έχετε αποκλείσει αυτό το άτομο και θα μάθετε ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω αμοιβαίων συνδέσεων. Πρόσεχε! Με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να σχηματίζουν ισχυρές όψεις κοντά, αυτή η εμμονική συμπεριφορά θα μπορούσε εύκολα να γίνει προβληματική.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-22

Οι πρώην επιστρέφουν για 4 ζώδια – Ανάδρομος Ερμής .

4. Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται σε μια περίεργη περίοδο κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή. Η διερχόμενη Σελήνη θα περάσει από τον Σκορπιό την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον ανάδρομο Ερμή, την Εστία, τον Ήλιο και τον Ουρανό. Όσοι από εσάς εμπλακείτε σε μια μάχη διαζυγίου με έναν πρώην θα βιώσετε αναταραχή. Ή, μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε με έναν πρώην και την οικογένειά του για υποστήριξη παιδιών και άλλους ισχυρισμούς στο κοινωνικό κύκλωμα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ένας σύντροφος/πρώην είναι σίγουρα θύμα συνωμοσίας από το άλλο μέρος και τις κοινωνικές του σχέσεις/οικογένεια. Αλλά οι εγωιστές εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχουν δίκιο και ο άλλος έχει άδικο.

zwdia-66

Ωστόσο, κάποιοι από εσάς πρέπει να είστε προσεκτικοί. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες να σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη του Σκορπιού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το άτομο που εκφοβίζεται μπορεί να δελεαστεί από άλλο άτομο στην οικογένεια του πρώην σε σεξουαλική σχέση μαζί του, παρόλο που αυτό το άτομο υποτίθεται ότι είναι περισσότερο μία πατρική/μητρική φιγούρα . Αλλά αν είστε σε μια τεταμένη μάχη διαζυγίου, ο Κρόνος εκπροσωπεί τον δικηγόρο σας και είναι ασφαλής.

Η απόφαση του δικαστή πλησιάζει για όσους βρίσκονται σε μάχη επικράτησης με τον πρώην τους. Αλλά δεν θα συμβεί κατά την ανάδρομη περίοδο. Αν και, δεδομένου του είδους των όψεων που υπάρχουν , ο δικαστής μπορεί να δώσει από κοινού την επιμέλεια και στους δύο γονείς λόγω των προσωπικών παλαιομοδίτικων πεποιθήσεών του.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος