Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Δεκέμβριο 2015

erwtikes-7-7

Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Δεκέμβριο 2015

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Όσοι έχουν ακόμα ερωτικές εκκρεμότητες με το συντροφικό ταίρι τους, θα πρέπει άμεσα να τις επιλύσουν. Οι χωρισμένοι μπορούν να ξεκινήσουν επικοινωνίες και συναντήσεις, χωρίς φόβο και πάθος με πολλές και θετικές δυνατότητες για καλή επανασύνδεση. Μια μικρή μερίδα Ζυγών του δευτέρου δεκαημέρου της γενιάς του -1980, θα δεχτεί καινούργιο έρωτα, που θα σχετίζεται με το εξωτερικό, ή με πρόσωπο με μεγάλη διαφορά στην ηλικία.

zodia-taro-45

Εύνοια με: Λέων

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Η προσωπικές επικοινωνίες έχουν γίνει αρκετά βαριές και τα ερωτικά συναισθήματα είναι πια ξεθωριασμένα. Σίγουρα δεν ξέρετε ούτε και εσείς ακριβώς,  που στέκεστε μέσα στον δεσμό  σας… Αυτό όμως πιθανόν, να στεναχωρεί ή και να προβληματίζει τον σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν περισσό  θάρρος και να προχωρήσουν, σε ώριμους διάλογους για το κοινό μέλλον τους.

Εύνοια με: Κριός

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Ενισχυμένος ο ζωδιακός  οίκος των Τοξοτών, και μέχρι τα μέσα του νέου μήνα.  Το αστρολογικό σκηνικό …. σας ενισχύει και σας ανοίγει μονοπάτια προκειμένου να λύσετε τις διαφορές σας, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για να προχωρήσετε μαζί σε κάτι ποιοτικότερο. Οι έχοντες ωροσκοπο ή Ν. Δεσμό της Σελήνης, σε τέταρτο ή έκτο  οίκο, θα δεχτούν άμεσες προτάσεις από ακατάλληλο άτομο, που και θα πρέπει χωρίς άλλη σκέψη, να απορρίψουν.

Εύνοια με: Τοξότης

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Πολλές οι αψιμαχίες και τα προβλήματα που καλείστε να βάλετε σε μια τάξη στον δεσμό σας. Πολλές και οι κρυφές σας σκέψεις… γύρω από μόνιμο χωρισμό. Η πλειοψηφία των Αιγόκερωνπου δεν έχουν διάθεση να υπάρχουν ακόμα σε μια σχέση από ανασφάλεια και συνήθεια… θα τολμήσει  εντός  των επόμενων ημερών να αποχωρήσει. Όσοι έχουν ήδη βρει καινούργιο έρωτα, σοφό θα ήταν, να δώσουν κιαλλό χρόνο στον εαυτό τους, να βρει και τις δικές τους ψυχικές ισορροπίες.

Εύνοια με: Παρθένος

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Είσαστε οι πιο τυχεροί πραγματικά, του ζωδιακού κύκλου. Όλα θα βελτιωθούν, θα εξελιχτούν τις προσεχείς  μέρες που η καλή  – ερωτική Αφροδίτη, κάνει καλές όψεις πάνω σας.  Όσοι Υδροχόοι, έχουν βρει το τελευταίο χρονικό διάστημα το άτομο των ονείρων τους,  θα προχωρήσουν άμεσα σε συγκατοίκηση – συμβίωση, ακόμα και δέσμευση μέσα στο τρέχον έτος. Οι γεννημένοι του τελευταίου  δεκαημέρου, θα μπορέσουν τελικά να ξεφύγουν από τις στατικές  και προβληματικές σχέσεις…όλων των ειδών!

Εύνοια με: Ιχθείς

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος:  Είσαστε πολύ επηρεασμένοι από τις τρίτες,  και πολλές φορές υποκειμενικές, γνώμες των ατόμων που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Οι συναισθηματικές σχέσεις των περισσότέρων αυτές τις μέρες είναι έντονα ταραγμένες. Οι γεννημένοι του 2ου  10ημέρου, θα έχουν την τύχη να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον αέναο κύκλο των λαθών, και να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή τους.

Εύνοια με:  Αιγόκερως