Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Οκτώβριο ‘16

artworks-000018240056-x22dct-original

Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Οκτώβριο ‘16

Γεννημένοι τον Αύγουστο – Ίσα – Φροντίδα εαυτού
Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις αποτελούν πια για εσάς παρελθόν. Δεν υπάρχουν σε αυτή την καινούργια εποχή περιθώρια και αντοχές για άσχημες καταστάσεις. Είστε αρκετά ισχυροί πια, και το μόνο που αποζητάτε είναι να ισορροπήσετε την οικονομική και την οικογενειακή σας ζωή. Οι δυνατοί έρωτες θα φανερωθούν για αυτούς που τους αποζητούν, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Μήνας Ευκαιριών: Σεπτέμβριος

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο – Ράιντο – Νέα μοτίβα συμπεριφορών
Είναι λίγο θολωμένη η κρίση σας για τα άτομα που σας περιβάλουν. Αυτό όμως δεν είναι η πρώτη φορά που σας συμβαίνει, αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας ξανασυμβεί. Οι εποχές αλλάζουν και στο ίδιο μοτίβο πρέπει να εναρμονιστείτε και εσείς και το lifestyle σας. Ασχοληθείτε πιο θερμά και ενεργά, με άτομα και καταστάσεις που μπορούν να σας προάγουν σαν ανθρώπους.
Μήνας Ευκαιριών: Νοέμβριος

Γεννημένοι τον Οκτώβριο – Μονάζ – Νέες δυναμικές
Αυτό το οποίο ποθείτε και ζητάτε από το σύμπαν να σας παρουσιαστεί, θα συντελεστεί μέσα στον ερχόμενο μήνα. Σχέσεις και σύντροφοι θα αναδείξουν αυτό που θέλει έκαστος. Οι αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια, και οι δρόμοι πια είτε θα ενωθούν ή θα διαχωριστούν. Μεγάλες ανακατατάξεις θα σημειωθούν και στα εργασιακά ζητήματα, που έχουν στηθεί σωστά.
Μήνας Ευκαιριών: Σεπτέμβριος

zodia-taro-45

 

Οι Ρούνοι Προβλέπουν για τον Σεπτέμβριο

Γεννημένοι τον Νοέμβριο – Γκέιμπο – Ξεκάθαρες διαδρομές
Η ασυνέπεια και η αδιαφορία που ζήσατε μέσα στους θερινούς μήνες, δεν έχει χώρο για το τώρα σας. Έχετε πια δομήσει σωστά τις σκέψεις και τις δράσεις σας. Δεσμευμένοι που οργανώνουν κάτι περισσότερο, θα έχουν άπειρες ευκολίες στις επιδιώξεις τους. Εσείς οι ελεύθεροι, προβάλλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και το συντροφικό ταίρι ζωής θα εμφανιστεί.
Μήνας Ευκαιριών: Οκτώβριος

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο – Κενάζ – Διατάραξη της ρουτίνας
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται αλλαγές. Σίγουρα αυτό που ζείτε, δεν πλησιάζει αυτό που είχατε ονειρευτεί. Η καινούργια εποχή απαιτεί από εσάς πρακτικές κινήσεις και στρατηγική. Γάμοι, συνεργασίες και φιλίες, θα μπουν στο αυστηρό σας μικροσκόπιο. Ασχοληθείτε τελικά με οτιδήποτε σας είναι ωφέλιμο και ευχάριστο.
Μήνας Ευκαιριών: Σεπτέμβριος