Οι στάχτες της θλίψης από το παρελθόν 17-23/01

erwtikes-1314

Οι στάχτες της θλίψης από το παρελθόν 17-23/01 .

Οι στάχτες της θλίψης : Τι γεμίζει τις συναισθηματικές σας δεξαμενές; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει αυτή τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, καθώς η πρώτη πανσέληνος του 2022 λάμπει στον υδάτινο, ανακλαστικό Καρκίνο.

Με τον φύλακα των μυστικών Πλούτωνα στον Αιγόκερω….. ακριβώς απέναντι από την Σελήνη, μπορεί ν’ ακούσετε τους απαλούς ψίθυρους των καθυστερημένων ονείρων.

Συντονιστείτε μ’ αυτά τα «φαντάσματα» της έμπνευσης του παρελθόντος.

zodia-taro-45

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη ανάδρομους όλη την εβδομάδα, αν κοιτάξετε πίσω.. δεν θα μετατραπείτε σε στήλη άλατος. Μάλλον, κάτι εγκάρδιο και αληθινό μπορεί να αναδυθεί από τις στάχτες της θλίψης, της απογοήτευσης ή της απώλειας.

Αξιοποιήστε τις επόμενες δύο εβδομάδες – το αποκορύφωμα της εκδήλωσης της πανσελήνου – για να σκεφτείτε και να μελετήσετε, ώστε να πάρετε αποφάσεις… απελευθερώνοντας την κρίση και δημιουργώντας τέχνη για χάρη της τέχνης. Δημιουργήστε χαρακτήρες για ένα μυθιστόρημα, συγχορδίες σε μια κιθάρα ή καινούργιες συνταγές στην κουζίνα σας. Κανονικά, αυτή η πανσέληνος θα ενέπνεε μια αποστολή διακόσμησης ή μια εγκάρδια συζήτηση με τον εσωτερικό σας κύκλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Οι στάχτες της θλίψης από το παρελθόν 17-23/01 .

Αλλά οι προαναφερθέντες ανάδρομοι κυματίζουν κόκκινες σημαίες, προειδοποιώντας για κινδύνους που μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τα θεμέλια του σπιτιού σας, με οποιονδήποτε τρόπο. Αποφύγετε να πυροδοτήσετε κάποια θέματα προς το παρόν. Καλύτερα ανακαλύψτε τα δικά σας συναισθήματα και εξερευνήστε τα με έμπιστους φίλους που είναι αντικειμενικοί και μπορούν να σας καθοδηγήσουν.

Μόλις ξεπεράσετε την κατάσταση αντίδρασης, θα είστε σε θέση να κάνετε αλλαγές ή να διαπραγματευτείτε όρους, που θα ωφελήσουν κάθε συμβαλλόμενο. Περισσότερα σημαντικά νέα έρχονται την Τρίτη! Ο Ουρανός, όχι μόνο ολοκληρώνει την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του και προχωράει μπροστά με ένα καινοτόμο αλλά πρακτικό πνεύμα στο ζώδιο του Ταύρου… Δέχεται επίσης μια επιπλέον έκρηξη αδρεναλίνης από τον Β. Δεσμό που κατευθύνεται στον Ταύρο για πρώτη φορά, από τον Δεκέμβριο του 2004.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν  χαρτομαντεία 19-21/01 Μυστικά στην επιφάνεια – Λόγια μπερδεμένα

chartomantia-098

Οι στάχτες της θλίψης από το παρελθόν 17-23/01 .

Δεν πρόκειται για πλανήτη, αλλά για ένα σημείο στον ουρανό που σχετίζεται με τις εκλείψεις. Στην αστρολογία, ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός είναι η κοσμική πυξίδα που κατευθύνει το συλλογικό μας πεπρωμένο. Το χρήμα, η εξουσία και το σεξ θα είναι το επίκεντρο του επόμενου κύκλου, που θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023.

Πώς διασχίζουμε τα εσωτερικά μας τοπία, ενώ αντιμετωπίζουμε παράλληλα τις ανησυχίες του υλικού μας κόσμου; Μπορεί να ταλαντευόμαστε ανάμεσα στα άκρα του ελεγχόμενου στωικισμού και του αχαλίνωτου ηδονισμού. Υπάρχει μια δημοφιλής ρήση που λέει πως είμαστε «πνευματικά όντα με ανθρώπινη εμπειρία». Καθώς ο Β. Δεσμός του Ταύρου παίζει το παιχνίδι του ανταγωνισμού με τον μυστικιστικό Ν. Δεσμό του Σκορπιού, θα βρεθούμε σε μία αναζήτηση για την άπιαστη ισορροπία… μεταξύ «φυσικού» και «μεταφυσικού».

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν  χαρτομαντεία 19-21/01 Μυστικά στην επιφάνεια – Λόγια μπερδεμένα

dream

Οι σταχτες της θλίψης από το παρελθόν 17-23/01 .

Ευτυχώς, ο Ήλιος μπορεί να βοηθήσει αυτήν την εξισορροπητική πράξη. Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, ο Ήλιος λάμπει από τον πνευματικό και προοδευτικό Υδροχόο – ένα ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς στη μέση του ζωδιακού κύκλου μεταξύ Σκορπιού και Ταύρου. Δανειζόμενος, λίγο μυστήριο από το Σκορπιό και ένα άγγιγμα από την πρακτική μαγεία του Ταύρου, ο Υδροφόρος ξέρει πώς να ανακατεύει ένα κοκτέιλ που ευχαριστεί και τα δύο σταθερά ζώδια.

Πειραματιστείτε ανοιχτά όσο διαρκεί η εποχή του Υδροχόου μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Απλά μην ξεχάσετε να καταγράψετε τα ευρήματά σας – ή τη διαδικασία σας! Τα πετράδια που θα ανακαλύψετε, μπορούν να επηρεάσουν θετικά μια ολόκληρη κοινότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA