Οι στενές επαφές θα οδηγηθούν σε ένα πιο έντονο επίπεδο 12-15/08

vres-idaniko-syntrofo

Οι στενές επαφές θα οδηγηθούν σε ένα πιο έντονο επίπεδο 12-15/08 .

Οι στενές επαφές : 12 Αυγούστου – Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας .

Οι στενές επαφές σας – φίλοι, εραστές, σύντροφοι κάθε είδους- θα οδηγηθούν σε ένα βαθύτερο, πιο έντονο επίπεδο τώρα.

Αντί να ακολουθήσετε το διπλωματικό τρόπο, μπορεί να βρείτε πως είναι πιο ικανοποιητικό να μοιραστείτε περισσότερα από τα αυθεντικά σας συναισθήματα.

zodia-taro-45

Ίσως καταφέρετε τώρα να συνδεθείτε με τους ανθρώπους σε βαθύτερο επίπεδο, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα ενδιαφέροντά σας είναι εξίσου ισορροπημένα με τα δικά τους. Το κόλπο είναι να το κάνετε χωρίς να προσπαθήσετε να ελέγξετε ή να εξουδετερώσετε το άλλο άτομο- και μπορεί να είναι ευκολότερο να αποφύγετε αυτές τις παγίδες τώρα.

Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μερικές ουσιώδεις στενές σχέσεις κάτω από αυτή τη διέλευση. Οι οικονομικές συναλλαγές με τους άλλους μπορεί επίσης να κυλήσουν ομαλά, αν και θα ήταν σοφό να επιβεβαιωθείτε πως βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

15 Αυγούστου – Ερμής τετράγωνο Β. Δεσμός (07:35 μ. Παρθένου/Διδύμων)

Σ’ αυτή τη διέλευση, θα διαπιστώσετε πως είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε γνώμη για την πορεία της ζωής σας. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα ή πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με όσα νομίζατε ότι ήταν πραγματικά ή αληθινά για το σκοπό της ζωής σας, ή μπορεί κάποιος να σας εμποδίζει.

Θα μπείτε στον πειρασμό να απορρίψετε, να αρνηθείτε, να αποφύγετε ή να εκλογικεύσετε τη συμπεριφορά σας γύρω από αυτό. Ωστόσο, πιθανότατα έρχονται πολύτιμες πληροφορίες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/08 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΑΥΓ

chartomantia-098

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο προορισμός της ζωής σας πρέπει να εγκαταλειφθεί. Μάλλον, προκαλείστε να το δείτε πιο καθαρά.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να εκφράσετε μια άποψη που θα είναι ανεπιθύμητη ή να δυσκολευτείτε γενικότερα να εκφράσετε τις απόψεις σας.

Σ’ αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τη στάση σας και επικεντρωθείτε κυρίως σε αυτό που πρέπει να ειπωθεί και στον καλύτερο τρόπο για να το πείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988