Οι συζητήσεις δεν οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα 10-13/08

aposyndetheite-apo-tin-agapi

Οι συζητήσεις δεν οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα 10-13/08 .

10 Αυγούστου – Ερμής τετράγωνο Ουρανός (10,40 μοίρες Λέοντα / Ταύρου) .

Οι εκλάμψεις της διορατικότητάς σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Όμως ίσως να μην σας αρέσουν οι απαντήσεις που θα λάβετε, καθώς θα διαταράξουν τη λογική σας αντίληψη για το τι συμβαίνει.

Μπορεί να λάβετε κάποια νέα ή να μάθετε πληροφορίες που θα σας συγκλονίσουν με κάποιο τρόπο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Μπορεί όμως να είναι απαραίτητο για να ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που αντιστέκεστε.

zodia-taro-45

Υπάρχει μια υψηλότερη αλήθεια εδώ…..αλλά ο τρόπος με τον οποίο διατυπώνεται μπορεί να κάνει τη διαφορά στην αντίδραση. Υπάρχει ο κίνδυνος να μιλήσετε πριν να σκεφτείτε…και η παρορμητική ή απερίσκεπτη επικοινωνία σας -όπως επίσης και οι ιδέες σας- να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα, από αυτά που θα λύσουν.

Πιθανότατα να σας βοηθήσει να ακούσετε πρώτα τον εαυτό σας για να ανακαλύψετε τι πρέπει πραγματικά να πείτε και στη συνέχεια, να μάθετε πώς να το πείτε…. με τρόπο που δεν θα προκαλέσει περιττή ζημιά. Προσπαθήστε να προσφέρετε το φως της αλήθειας…… χωρίς να τυφλώσετε κάποιον μ’ αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

13 Αυγούστου – Άρης τετράγωνο Πλούτωνας (23,05 μοίρες Κριού / Αιγόκερω)

Αυτό είναι ένας συνδυασμός ενεργειών, που ίσως προκαλέσει τεράστιο άγχος και σύγχυση, αλλά παράλληλα θα σας παρακινήσει να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας. Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι με αυτήν τη διέλευση είναι ο διανοητικός έλεγχος και η βία….σαν απάντηση στην απογοήτευση και το θυμό.

Ωστόσο, αν είστε σε θέση να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια και να την χρησιμοποιήσετε παραγωγικά, μπορεί να τροφοδοτήσει τις φιλοδοξίες σας και να σας οδηγήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας κρατούν πίσω (συμπεριλαμβανομένης της δικής σας αποθάρρυνσης).

chartomantia-098

Μπορεί όμως να υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στη αποφασιστικότητα και το θάρρος, απέναντι στην επιβολή ενός ζητήματος, με τρόπο που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από ό, τι λύνει. Και υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της εμμονικής προσκόλλησης στο αποτέλεσμα έναντι της ανακάλυψης…. του θάρρους, της δύναμης και της επιμονής που δεν πιστεύατε πως διαθέτατε – ειδικά όταν οι πιέσεις είναι έντονες.

Η σεξουαλική ένταση μπορεί να είναι ισχυρή μ’ αυτήν τη διέλευση, επομένως είναι συνετό να έχετε καλή κρίση σχετικά με το πώς να κινηθείτε. Οι διαφωνίες με τους άλλους μπορεί να καταλήγουν να γίνονται πολύ έντονες, οπότε προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι για το τι πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να διεκδικήσετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να προκαλέσετε τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA