Οι σχέσεις ενεργοποιούνται 27-28/08

zwdio-tayros

Οι σχέσεις ενεργοποιούνται 27-28/08 .

Οι σχέσεις ενεργοποιούνται  : Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και τετραγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους.

Πριν γίνει ακριβείας αυτή η όψη, ο Άρης τελειοποιεί το τετράγωνό του με τον Ήλιο της Παρθένου και η Σελήνη κλείνει το δικό της τετράγωνο πριν ενωθεί με τον Ήλιο κατά τη διάρκεια της νύχτας: τη νέα σελήνη.

Η φλογερή Αφροδίτη στον Λέοντα, ολοκληρώνει το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο ( δραματική αλλαγή στην επιθυμία ) ενώ ο Ερμής στον Ζυγό κατευθύνεται σε τρίγωνο με τον Άρη ( ευχάριστη ομιλία, γρήγορη σκέψη και διπλή δράση).

zodia-taro-45

Αυτό συμβαίνει επίσης ,ενόψει της νέας Σελήνης – αν και το τρίγωνο Ερμή/Άρη παραμένει και μετά το Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Κρόνο, ακριβώς την Κυριακή (αδιέξοδες καταστάσεις).

Οι σχέσεις ενεργοποιούνται και οι συζητήσεις είναι μάλλον δραματικές. Έχουμε λοιπόν κάποιες προκλήσεις στο σκοτάδι της Σελήνης, που σίγουρα κορυφώνονται καθώς προχωράμε στη νέα σελήνη. Κάτι που θέλετε… έχει μακρά προϊστορία. Όμως έρχεται… παρότι έχει περάσει πολύς καιρός! Αλλά δεν έρχεται ήσυχα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Οι σχέσεις ενεργοποιούνται 27-28/08 .

Η δημιουργικότητα αποδίδει καρπούς με την πάροδο του χρόνου, καθώς γινόμαστε αυτό που επιθυμούμε! Καλλιεργούμε συνειδητά μια στάση αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας και ικανότητας που δεν έχουμε επί του παρόντος, προσποιούμενοι ότι τα διαθέτουμε, μέχρι να πετύχουμε αυτό που αναζητάμε. Δεν έρχεται με τη μορφή που επιθυμούσαμε εξαρχής – αλλά έρχεται, φέρνοντας μερικές ασταθείς πιέσεις. Υπάρχουν ακόμα μερικά θέματα για εξομάλυνση.

Πρέπει να λειάνουμε το έδαφος πριν φυτέψουμε τους σπόρους. Θα χρειαστεί να σκοντάψουμε αρκετές φορές, πριν καταφέρουμε να σταθούμε στα πόδια μας και να γίνουμε αυτό που θέλουμε. Έρχεται λοιπόν χάρη στα σκαμπανεβάσματα κι όχι εξαιτίας τους! Ο Άρης κινείται σε εξάγωνο με τον Δία και ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Το Σάββατο, μετά το νέο μας ξεκίνημα, έχουμε την ευκαιρία να επιταχύνουμε σ’ αυτές τις στροφές, να πατήσουμε λίγο γκάζι στον κινητήρα καθώς διορθώνονται σιγά σιγά τα ελαττώματα. Αυτή η μηχανή είναι το μυαλό και οι αισθήσεις μας – και συνδέεται με τη δράση. Θα διορθώσουμε τα ελαττώματά μας καθώς προχωράμε και θα προχωρήσουμε ΓΡΗΓΟΡΑ.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη της Παρθένου κατευθύνεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ακριβώς το πρωί της Κυριακής. Τώρα επικρατεί καθαρός ενθουσιασμός! Είναι μια καινούργια και λίγο περίεργη αίσθηση. Ευχάριστο κι ενθουσιώδες συναίσθημα! Όμως είναι μετρημένο και φέρνει ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Οι σχεσεις ενεργοποιούνται 27-28/08 .

Το πρωί της Κυριακής τελειώνει αυτό το τρίγωνο… και η Σελήνη της Παρθένου συνεχίζει για μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα κι ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μην δειλιάζετε και μην ανησυχείτε για κάτι που δεν υπάρχει.

Η σκέψη για κάτι άγνωστο ή άμορφο μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές αντιδράσεις, όπως αμφιβολίες για τις ικανότητές σας, φόβο, ντροπή. Αναρωτιέστε αν είστε ικανοί; Είστε. Νιώστε όλα αυτά τα συναισθήματα, αλλά μην τα αφήσετε να σας παραπλανήσουν. Δεν είναι κακό να πιστεύετε πως είστε σημαντικοί ή εντυπωσιακοί… γιατί το κερδίσατε!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-taro-45