Οι σχέσεις μπαίνουν σε ένα Λαβύρινθο 05-11/02

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Οι σχέσεις μπαίνουν σε ένα Λαβύρινθο 05-11/02 .

Οι σχέσεις μπαίνουν σε ένα Λαβύρινθο : Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο αυτή τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Αναπτύξτε το δίκτυό σας! Οι συνδέσεις του περασμένου μήνα θα αποδώσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής κάνει την είσοδό του στον συνεργάσιμο Υδροχόο αυτή τη Δευτέρα στις 5 Φεβρουαρίου.

Ενημερώστε τα κοινωνικά προφίλ σας και χρησιμοποιήστε τους χρήστες του διαδικτύου για συμβουλές. Να είστε γενναιόδωροι με τις συνεισφορές και τις συνδέσεις σας από τώρα μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.

zodia-taro-45

Ο Υδροχόος είναι περισσότερο ζώδιο της πλατωνικής φιλίας παρά των ρομαντικών σχέσεων, οι φιλικοί δεσμοί μπορούν να φυτέψουν τους σπόρους, για εξαιρετικές συνεργασίες. Ο Ερμής συνδέεται επίσης με τον μεθοδικό Πλούτωνα στον Υδροχόο σήμερα.

Αν ελπίζατε σε μια ευκαιρία για να καταργήσετε ένα σχέδιο, αντικαθιστώντας το με ένα πιο καινοτόμο… κάντε την κίνησή σας. Οι έξυπνες ιδέες σας μπορούν να σας οδηγήσουν στον κύκλο των νικητών. Μην φοβάστε να δείξετε στους ιθύνοντες το πρωτοποριακό σας στυλ. Τολμήστε να γίνετε πρωτότυποι και παρουσιάστε μια ιδέα που έχει ερευνηθεί καλά και είναι πολύ διαφορετική από αυτή όλων των άλλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ένας φίλος ή συνάδελφος μπορεί να σας εκμυστηρευτεί ένα συγκλονιστικό μυστικό σήμερα. Κρατήστε το ασφαλές και μην μπείτε στον πειρασμό να το πείτε σε κανέναν. Η σιωπή – όπως και οι αληθινοί φίλοι – είναι χρυσός. Η ησυχία δεν θα είναι εύκολη το Σάββατο, καθώς ο Ερμής στον καινοτόμο Υδροχόο μάχεται τον Δία που βρίσκεται στον ακλόνητο, παραδοσιακό Ταύρο – στην τρίτη από μια τριάδα συγκρούσεων που ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου.

Το να βρεθείτε στην ίδια σελίδα με τους συνεργάτες σας, θα είναι μάλλον δύσκολο. Οποιαδήποτε πρόταση για νέες προσεγγίσεις είναι πιθανό να αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό – αν όχι με ξεκάθαρη αντίσταση. Γι’ αυτό…αντί να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να δουν τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, φροντίστε να ακούσετε τις βασικές ανησυχίες τους. Ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε μερικά βασικά σημεία, αλλά μείνετε σταθεροί σε ό,τι είναι αδιαπραγμάτευτο σήμερα.

taro-provlepseis-01

Οι σχέσεις μπερδεύονται από τον χαοτικό Ουρανό την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Την Τετάρτη, η ρομαντική Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο προοδευτικός Ουρανός στον Ταύρο συνδέονται σε σταθερά ζώδια της γης. Η αγάπη δεν προορίζεται να είναι στατική ή στάσιμη…. αλλά μια εξελισσόμενη εμπειρία.

Το να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας θα μπορούσε πραγματικά να φέρει περισσότερη σταθερότητα Ο τεχνολόγος Ουρανός μπορεί να εμφανίσει έναν εκπληκτικό διαδικτυακό αγώνα. Τα ζευγάρια, αν τολμήσετε κάτι εκτός σεναρίου, μπορεί να επαναφέρετε το πάθος στο δεσμό σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-75

Οι σχέσεις μπαίνουν σε ένα Λαβύρινθο 05-11/02 .

Τα μάτια σας δεκατέσσερα την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου!

Εύκολα μπορεί να χαθεί η ψυχραιμία σήμερα και οποιεσδήποτε βιαστικές κινήσεις απλά θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Ο Ήλιος του Υδροχόου βρίσκεται σε διαμάχη με τον ασταθή Ουρανό στον Ταύρο – μια σύγκρουση που συμβαίνει δύο φορές το χρόνο και μπορεί να ενισχύσει τους εγωισμούς και τις διαμάχες για την εξουσία.

Οι άνθρωποι θα αντιδράσουν γρήγορα χωρίς να σκεφτούν. Με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε επίμονα σταθερά ζώδια, είναι επίσης πιθανό να επικρατούν πείσματα και αμετακίνητες συμπεριφορές. Γι’ αυτό προσπαθήστε να γίνετε μέρος της λύσης… και όχι του προβλήματος!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

chartomantia-098

Η νέα Υπερ-πανσέληνος στον Υδροχόο την Παρασκευή, είναι παράλληλα η Νέα Σεληνιακή Χρονιά.

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, η ετήσια νέα Υπερ-πανσέληνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί τη Σεληνιακή Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αποχαιρετούμε τη χρονιά του Λαγού του Νερού που τελειώνει απόψε… κι αγκαλιάζουμε τον άγριο αλλά δομημένο κύκλο του Δράκου του Ξύλου για τους επόμενους 12 μήνες. Ο Δράκος είναι το μοναδικό ζώδιο που δεν ανήκει στο ζωικό βασίλειο σύμφωνα με τον κινεζικό ζωδιακό κύκλο.

Ομοίως και ο Υδροχόος στον αστρολογικό κύκλο τολμά να είναι διαφορετικός. Μ’ αυτή τη διπλή δόση πρωτοτυπίας, κάντε απότομη στροφή από το γνωστό και δοκιμασμένο και αφήστε τις εκλεκτικές ιδέες σας να περιπλανηθούν ελεύθερες. Βεβαιωθείτε ωστόσο, πως σέβεστε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις των άλλων! Διαφορετικά.. λόγω του τεταμένου τετραγώνου της Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό… τα πάντα – από πολιτικές συζητήσεις μέχρι αντικρουόμενες ατζέντες – θα μπορούσαν να κλιμακωθούν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος