Οι Σχέσεις περνούν σε ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας την αλήθεια 13/08

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Οι Σχέσεις περνούν σε ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας την αλήθεια 13/08 .

Οι Σχέσεις περνούν σε ένα νέο κεφάλαιο : Στις 13 Αυγούστου, η ανάδρομη Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ήλιο. Υπάρχουν δύο είδη συνδέσεων που κάνει η Αφροδίτη με τον Ήλιο.

Το ένα είναι όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο περίγειο ή στο πλησιέστερο σημείο της τροχιάς της προς τη Γη. Αυτή είναι η κατώτερη σύνοδος της Αφροδίτης.

Το άλλο είναι όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο σημείο της από τη Γη, ή στο απόγειο. Για αυτή τη σύνοδο η Αφροδίτη βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ήλιου.

zodia-taro-45

 

Η κατώτερη σύνοδος συμβαίνει μόνο όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και όταν η Αφροδίτη και η Γη βρίσκονται στην ίδια πλευρά του Ήλιου. Και είναι αυτή η σύνοδος στις 13 Αυγούστου, που ξεκινά τον συνοδικό κύκλο των 584 ημερών της Αφροδίτης.

Όπως η Νέα Σελήνη κάθε μήνα, αυτός είναι ο κύκλος της Νέας Αφροδίτης, στο οποίο η Αφροδίτη θα εξαφανιστεί από τον βραδινό ουρανό και θα φαίνεται να καταναλώνεται από το φως του Ήλιου, καθώς θα ανατέλλει και θα δύει με τον Ήλιο. Αυτό σηματοδοτεί επίσης το τέλος της φάσης του βραδινού αστεριού της Αφροδίτης, γιατί μετά από αρκετές εβδομάδες, όταν η Αφροδίτη αναδυθεί αρκετά μακριά από τις ακτίνες του Ήλιου, θα ανατείλει ως Πρωινό Αστέρι στην Ανατολή.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Οι Σχέσεις περνούν σε ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας την αλήθεια 13/08 .

Όταν οι πλανήτες είναι τόσο πολύ κοντά στον Ήλιο, εξαφανίζονται από τον νυχτερινό ουρανό. Ανατέλλει και δύει με τον Ήλιο τη μέρα. Και έτσι αυτοί οι πλανήτες, υπάρχουν μόνο για να τον υπηρετούν. Αλλά όταν βρίσκονται ακριβώς σε επαφή με τον Ήλιο, συμβαίνει κάτι εξαιρετικό. Είναι σαν να γίνεται δεκτός ο πλανήτης στην αίθουσα του θρόνου, την ίδια την καρδιά του Ήλιου, όπου βρίσκουν για λίγο την εύνοια του μονάρχη και γίνονται βασιλιάς της ημέρας. Έτσι είναι και με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 13 Αυγούστου.

 

Όταν η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς σε σύνοδο με τον Ήλιο ή cazimi, είναι καιρός να φτάσουμε στην καρδιά του θέματος. Εδώ ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις προτεραιότητες και τις αξίες μας. Αυτό περιλαμβάνει το πόσο καλά εκτιμούμε τον εαυτό μας και τι έχουμε να προσφέρουμε. Εδώ θα ορίσουμε τον τόνο για τη διάρκεια του επόμενου κύκλου της Αφροδίτης των 584 ημερών.

tarw-wroskopio-4

Την ημέρα της συνόδου Ήλιος και Αφροδίτη θα είναι σε τρίγωνο με τον Χείρωνα. Αλλά πριν καν φτάσουμε εκεί, στις 9 Αυγούστου, η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον μεταβλητό Ουρανό, επιβραδύνοντας σταδιακά για τον δικό του ανάδρομο σταθμό στις 29 Αυγούστου. Αφροδίτη/Ουρανός: μια αλλαγή στην αντίληψη. μια αλλαγή σε μια σχέση? κάτι νέο και διαφορετικό αλλάζει την εικόνα. μια ξαφνική έκπληξη? αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον τρόπο που κάναμε στο παρελθόν. Το σύμπαν φαίνεται να μετατοπίζεται και μας φέρνει μαζί για τη βόλτα.

Οι σχέσεις παίρνουν μεγάλες διαστάσεις με αυτόν τον κύκλο της Αφροδίτης που ξεκίνησε καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης κατοικούν στον Κριό και στον Ζυγό που κυβερνά η Αφροδίτη. Αλλά το ίδιο κάνουν και όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Ζυγό. Αυτό μπορεί να αλλάξει τη φύση, την κατάσταση και τον τρόπο που κάνουμε σχέσεις.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-zvdia-yy

Η ζωή είναι τόσο απλή όσο αυτές οι τρεις ερωτήσεις: Τι θέλω; Γιατί το θέλω; Και πώς θα το πετύχω;

Αυτές είναι οι 3 ερωτήσεις που καίνε τις καρδιές μας αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει την κατώτερη σύνοδο της στις 13 Αυγούστου. Λόγω των όσων μαθαίνουμε στο τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού αυτή την εβδομάδα, μπορούμε να ανοίξουμε τον εαυτό μας σε ένα υψηλότερο επίπεδο αποδοχής και κατανόησης. Και εξαιτίας αυτού μπορούμε στη συνέχεια να βρούμε ευκαιρίες για θεραπεία και συμφιλίωση.

Ποια είναι εκείνα τα πράγματα και τα άτομα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς και στα οποία θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας να εστιάζει τον επόμενο χρόνο; Γιατί έχουν νόημα για εσάς και ποια είναι τα βήματα που μπορείτε να κάνετε ή τι μπορείτε να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα για να τα κάνετε περισσότερο προτεραιότητα; Ένα εβδομαδιαίο τηλεφώνημα; Προσωπική σημείωση; Ένα ραντεβού; Μια ώρα κάθε μέρα για να εστιάσετε στην τέχνη σας, στην πνευματική σας πρακτική, στην εσωτερική σας ευεξία, στη χαρά σας; Κάντε το απλό και βιώσιμο και κάντε το εφικτό.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Οι Σχέσεις περνούν σε ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας την αλήθεια 13/08 .

Σε αυτήν την εκκολαπτόμενη αρχή του νέου κύκλου της Αφροδίτης, μια εποχή καθαρών δυνατοτήτων, μας ζητείται να σκεφτούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε πρακτικά να κάνουμε τα όνειρα και τις ελπίδες μας για το μέλλον πιο κοντινή και πιο εφικτή, πραγματικότητα.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού αυτή την εβδομάδα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε όποιες αλλαγές μπορεί να συμβούν, χωρίς να θυσιάσετε τις επιθυμίες, τις αγάπες, τις προτεραιότητες και τις αξίες σας. Διότι αυτά θα θελήσετε να χρησιμεύσουν ως βάση για τους επόμενους 19 μήνες στο εξής.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis