Οι σχέσεις περνούν σε περίοδο αρμονίας 27/08-12/10

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Οι σχέσεις περνούν σε περίοδο αρμονίας 27/08-12/10 .

Οι σχέσεις περνούν σε περίοδο αρμονίας : Ο Άρης στον Ζυγό στις 27 Αυγούστου .

27 Σεπτεμβρίου, ο Άρης φεύγει από την Παρθένο για τον Ζυγό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Μπορούμε να περιμένουμε μια σημαντική ενεργειακή αλλαγή καθώς ο Άρης-Ζυγός είναι σημαντικά διαφορετικός από τον Άρη στην Παρθένο.

zodia-taro-45

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης μας και κυβερνά τους άντρες, το σεξ, τον τρόπο που ενεργούμε και συναντάμε τους άλλους, τις συγκρούσεις και τους πολέμους για να αναφέρουμε μερικά.

Ο Άρης στον Ζυγό θεωρείται σε αδυναμία που σημαίνει ότι η δράση του είναι αποδυναμωμένη και αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν παθητικό επιθετικό τύπο ενέργειας . Ο Άρης κυβερνά τον Κριό και ο Ζυγός είναι το αντίθετο ζώδιο, επομένως αυτή η τοποθέτηση δεν είναι τόσο ενεργή ή προσανατολισμένη στη δράση όσο θα ήταν σε άλλα ζώδια. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι είναι κακό ή αρνητικό, απλά διαφορετικό.

Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστος και γαλήνιος και οι περισσότεροι θα κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια να αποφύγουν δυσάρεστα σενάρια.

zwdia-66

Οι σχέσεις περνούν σε περίοδο αρμονίας 27/08-12/10 .

Ενώ ο Άρης στην Παρθένο είναι προσανατολισμένος στη δράση και τα επιτεύγματα, ο Άρης στον Ζυγό αφορά περισσότερο τη συντροφικότητα, τις σχέσεις και τη δημιουργία ισορροπίας και αρμονίας με τους άλλους, επομένως οι πράξεις και η κατεύθυνσή μας θα αλλάξουν επίσης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης, επομένως θα οδηγούμαστε από την Αφροδίτη, η οποία έχει να κάνει με την αγάπη, την ομορφιά, την ειρήνη, την αρμονία, τη δικαιοσύνη και τις αξίες μας.

Ο Άρης/Ζυγός ενδιαφέρεται για τη δημιουργία αρμονίας, τη δικαιοσύνη και την αποφυγή των συγκρούσεων, και κάποιοι μπορεί να είναι πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ στην εύρεση ή τη διατήρηση μιας σχέσης.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

chartomantia-098

Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά της δικαιοσύνης και η δικαιοσύνη ή η δικαιοσύνη προς όλους γίνεται πιο σημαντική με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο.

Στον Ζυγό αρέσει να ισορροπεί τα πράγματα, να σταθμίζει και τις δύο πλευρές μιας ερώτησης και μετά να παίρνει μια τεκμηριωμένη και έξυπνη απόφαση, όπως κάνουν όλα τα ζώδια του αέρα.

Ο Ζυγός κυβερνά το γάμο και τις αφοσιωμένες σχέσεις .

Έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες όλων των τύπων θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο και προσοχή τις επόμενες 6 εβδομάδες.

Αυτό δεν περιορίζεται σε ρομαντικές σχέσεις, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε φιλίες, εργασία, επαγγελματικές σχέσεις και κάθε άλλο είδος συνεχιζόμενης κοινωνικής σχέσης ή συνεργασίας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy

Κατά καιρούς ο Ζυγός εκπροσωπεί δικαστήρια, δικηγόρους και δικαστικές μάχες, αλλά ο Άρης που κινείται σε αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται να δημιουργήσει δικαστική μάχη ή αγωγή χωρίς κάποιες άλλες πολύ βαριές όψεις στον προσωπικό σας χάρτη.

Εάν εμπλέκεστε σε μια νομική κατάσταση, θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη δραστηριότητα όσο ο Άρης βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο και μπορεί να δούμε περισσότερα στις ειδήσεις σχετικά με τα δικαστήρια και τις νομικές μάχες.

Οι αρνητικές ιδιότητες του Άρη στον Ζυγό μπορεί να περιλαμβάνουν την αναβλητικότητα, την έλλειψη αποφασιστικότητας στη δράση και την αποφυγή οποιασδήποτε σύγκρουσης πάση θυσία . Ο Άρης-Ζυγός μπορεί σχεδόν να αισθανθεί τη σύγκρουση πριν συμβεί και είναι ικανός να γνωρίζει πότε θα συμβεί διαφωνία, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημάδι για τη διαχείριση και την επίλυση των συγκρούσεων.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

dream

Ο Ζυγός δεν είναι η πιο καθοριστική τοποθέτηση για τον Άρη, αλλά τελικά τα πράγματα γίνονται.

Εάν έχετε γεννηθεί με τον Άρη στον Ζυγό, είστε φυσικά στο επίκεντρο των διαθέσεων, των συναισθημάτων και των ιδεών των γύρω σας, αποφασισμένοι να διατηρήσετε την αρμονία.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τον Άρη στον Ζυγό συνήθως αντιπαθούν τις άσχημες και συγκρουσιακές καταστάσεις τόσο , που μερικές φορές παραδίδονται σε ένα επιχείρημα ή ένα θέμα για να διατηρήσουν την αρμονία.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988