Οι σχέσεις σε ένα επίπεδο βαθύ, σκοτεινό και ευχάριστο 12-13/11

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Οι σχέσεις σε ένα επίπεδο βαθύ, σκοτεινό και ευχάριστο 12-13/11 .

Οι σχέσεις : Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Ερμής και ο Ήλιος στον υδάτινο Σκορπιό, τριγωνίζουν τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα.

Ο Άρης ανάδρομος στους αέρινους Διδύμους, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η μπουνάτσα δεν είναι καλή, σύμφωνα με τους ναυτικούς όρους. Εξαιρετικά σχέδια και μονοπάτια βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά είμαστε στη θάλασσα…τι μπορούμε να κάνουμε;

Απλά συνεχίζουμε να κολυμπάμε. Πρέπει να έχουμε πίστη και να συνεχίζουμε. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από μυριάδες επιλογές, αλλά δεν είναι έτοιμες ακόμη.

zodia-taro-45

Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να εξερευνήσουμε όλες τις πιθανότητες στο μυαλό μας. Το μόνο σίγουρο στη ζωή είναι η αλλαγή… κι έχουμε ήδη ξεμακρύνει, κολυμπώντας πλέον με τα μεγάλα παιδιά. Αυτό είναι συναρπαστικό! Κάπου φτάνουμε…. απλά δεν ξέρουμε πού. Όλο το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η δράση, ο σχεδιασμός και η πλοκή μπορεί να βυθίζονται στο μυστήριο, αλλά η ΕΠΙΘΥΜΙΑ τραβάει δυνατά τα κουπιά.

Αυτό που θέλουμε είναι εφικτό και υπέροχο. Επιπλέον υπάρχει ευκαιρία και κίνητρο. Σας δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσετε μια παλιά αγάπη ή να μεταφέρετε μια καινούργια σχέση σε ένα επίπεδο βαθύ, σκοτεινό και ευχάριστο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Οι σχέσεις σε ένα επίπεδο βαθύ, σκοτεινό και ευχάριστο 12-13/11 .

Παρασκευή βράδυ, η γλυκιά Σελήνη του Καρκίνου απομακρύνεται από ένα τετράγωνο εκτός σημείου με τον Δία και μπορούμε να επιβραδύνουμε τον κινητήρα μας ανακτώντας κάποια προοπτική. Η Σελήνη προχωράει για ένα τρίγωνο με τον αστεροειδή Ήρα και το πάθος τυλίγει το συναισθηματισμό μας. Το βράδυ του Σαββάτου, η αισθησιακή Σελήνη του Καρκίνου μετακινείται από το τετράγωνο με τον Χείρωνα σε ένα εξάγωνο με τον Ουρανό… κι ένα τρίγωνο με τον Ήλιο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η νοσταλγία (πιο θλιβερή, αλλά πιο σοφή) δίνει τη θέση της σε μια καινούργια ανατροπή μιας παλιάς αγάπης . Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Καρκίνου τριγωνίζει τον Ήλιο και περνά τη μέρα της σε ένα μεγάλο υδάτινο τρίγωνο… με εμπλεκόμενους τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

chartomantia-098

Οι σχέσεις σε ένα επίπεδο βαθύ, σκοτεινό και ευχάριστο 12-13/11 .

Το βράδυ, προτείνετε ιδέες για να δείτε αντιδράσεις, καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον Πλούτωνα. Οι καλές προθέσεις, είναι το πρώτο βήμα για οποιοδήποτε σημαντικό ταξίδι. Η Κυριακή τα συνδυάζει όλα καθώς η συλλογική διάθεση μας αφυπνίζει με συναισθηματική βαρύτητα.

Μην περιμένετε εύκολες κι ευχάριστες συμπεριφορές. Ο Καρκίνος το έχει αυτό, αλλά είναι επίσης δυνατός καθώς όλα όσα νιώθουμε βγαίνουν προς τα έξω άγρια κι έντονα. Όταν περιμένετε απαλότητα, βιώνετε παράλληλα και τη δύναμή της. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να πάτε οπουδήποτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Οι σχεσεις σε ένα επίπεδο βαθύ, σκοτεινό και ευχάριστο 12-13/11 .

Νιώστε τα συναισθήματά σας, τις ελπίδες, τα όνειρα – ακόμα και την ντροπή. Νιώστε τα όλα και αποκτήστε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση.

Αν τα νιώσετε όλα βαθιά μέσα σας, θα νιώσετε ελεύθεροι να επιδιώξετε τους στόχους σας.

Είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε ακόμα και όταν δεν είστε σίγουροι για το τι ακολουθεί. Αν νιώσετε αποκλεισμένοι, διερευνήστε τα συναισθήματά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988