Οι τελευταίες στιγμές της χρονιάς κρύβουν εκπλήξεις

didaskalia-planitwn-afroditi

Οι τελευταίες στιγμές της χρονιάς κρύβουν εκπλήξεις .

Οι τελευταίες στιγμές : 29 Δεκεμβρίου Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνα .

Οι στενές σχέσεις θα μπορούσαν ωφεληθούν αν μεταφερθούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο τώρα, μέσω του δημιουργικού συνδυασμού ισορροπημένης αρμονίας με βαθιά σύνδεση.

Προσέξτε μόνο η οικειότητα και το δέσιμο να μην πάνε πέρα από την εμμονή ή την κυριαρχία.

zodia-taro-45

Υπάρχει μια σύντομη ευκαιρία τώρα να γίνετε πιο αυθεντικοί στον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους κοντινούς σας ανθρώπους και πώς δημιουργείτε μια ισορροπία δυνάμεων μαζί τους.

Το κόλπο είναι να το κάνετε αυτό χωρίς να προσπαθείτε να καταπιέσετε, να ελέγξετε ή να υπερνικήσετε τα συμφέροντα του άλλου. Οικονομικά, είναι μια περίοδος που μπορεί να έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις συναλλαγές σας με τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, φόρους και άλλα ιδρύματα που ασχολούνται με συλλογικό χρήμα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

29 Δεκεμβρίου 2023 έως 23-Ιαν-2024 – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη .

Η Αφροδίτη εστιάζει το πάθος της στην αναζήτηση της αλήθειας, τη φιλοσοφική εξερεύνηση, τον πόθο για γνώση, την πνευματική οικειότητα, τη μουσική στις ξένες γλώσσες και τον πολυπολιτισμικό κοινωνικό λόγο.

Είναι μια στιγμή να εξερευνήσετε το νόημα που δίνουν οι στενές σας σχέσεις στη ζωή σας και την αξία που δίνετε στους σημαντικούς Άλλους στη ζωή σας.

Είναι επίσης μια περίοδος που μπορεί να επιδιώξετε να αυξήσετε το εισόδημά σας (ή τις δαπάνες σας – προσοχή!) και να διευρύνετε τις δυνατότητές σας για υλικό πλούτο και αυτοεκτίμηση.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Οι τελευταίες στιγμές της χρονιάς κρύβουν εκπλήξεις .

Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι οι διαπραγματεύσεις, οι αλληλεπιδράσεις και οι συναλλαγές λειτουργούν καλύτερα όταν εφαρμόζετε πνευματικές αξίες σε αυτά και έχετε κατά νου τη μεγάλη εικόνα.

Μπορεί επίσης να εμπλακείτε με άτομα και συναλλαγές που αφορούν άλλες χώρες, πολιτισμούς, γλώσσες και ταξίδια. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα στοιχείο διδασκαλίας-μάθησης στις συναλλαγές σας με τους ανθρώπους, επομένως στοχεύστε στο υψηλότερο καλό όλων των ενδιαφερομένων.

μελλοντολόγος

30 Δεκεμβρίου Ο Δίας γυρίζει σε ευθεία πορεία .

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, μπορεί να νιώσετε ένα κύμα ιδεαλισμού, έμπνευσης και αυτοπεποίθησης. Μια αναζήτηση για γνώση, αλήθεια, αισιοδοξία και πίστη θα μπορούσε να γίνει φάρος ενέργειας στη ζωή σας.

Από την άλλη πλευρά, ο Δίας θα μπορούσε επίσης να φέρει μια αύξηση της κρίσης, της κατηγορίας και του ελιτισμού. Ο Δίας είναι ανάδρομος εδώ και περίπου 4 μήνες. Τώρα αλλάζει ξανά κατεύθυνση και ξαναρχίζει την κανονική του άμεση κίνηση.

Μπορεί να εξερευνούσατε και να αναπτύξατε τις βαθύτερες ιδιότητες της πνευματικότητας, των πεποιθήσεων, της αυτοπεποίθησης, της γνώσης, της πίστης ή/και της αισιοδοξίας εκείνη την περίοδο.

tilefonikes-provlepsis

Ή μπορεί να έχετε βρει τρόπους να διευρύνετε τους ορίζοντές σας – άμεσα μέσω ταξιδιών ή έμμεσα μέσω της μελέτης άλλων πολιτισμών και γλωσσών.

Για τους επόμενους 3 μήνες (καθώς ο Δίας επαναλαμβάνει τα βήματά του μέσω της Σκιάς), μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε και να ενσωματώνετε όσα μάθατε τους τελευταίους 4 μήνες. Για παράδειγμα, εάν παρακολουθείτε ένα μάθημα ή εξερευνάτε τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που μπορείτε να κάνετε πράξη τις ανακαλύψεις σας ή να τις τοποθετήσετε στην κοσμοθεωρία σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia shmera

Αυτό το σημείο καμπής μπορεί να είναι ανυψωτικό, συντριπτικό, εμπνευσμένο και/ή διαφωτιστικό.

Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε νέο νόημα σε τομείς της ζωής που είχαν γίνει μπαγιάτικο ή φθαρμένο, ή ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι οι παλιοί σας τρόποι κατανόησης δεν λειτουργούν πια για εσάς και πρέπει να αφεθείτε.

Ό,τι μάθατε ή αποκτήσατε τους τελευταίους 4 μήνες, είναι πλέον διαθέσιμο για να το εκφράσετε και να το χρησιμοποιήσετε πιο ανοιχτά και άμεσα στη ζωή σας.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988